SPAM
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Сега много съжалявам, че през 2011-та, когато биткойна беше 30 долара, вместо да се препирам по форумите с ForexMaster-а, не го послушах да си купя 200-300 биткойна...
Но откъде мога да предположа, че за 10-15 години толкова ще се извратят нещата - онези, който трябваше да ни пазят(политици), станаха най-големите предатели, подлоги и душмани на народа; онези, които трябваше да ни пазят парите(банкстери), станаха най-големите крадци и рекетьори на народа...
По онова време кой би могъл да предположи, че единствената защита, и средство за противодействие срещу тези злодеи и предатели ще се окаже китайска, пирамидална понци-схема, която хаби ток и нищо не произвежда?!
Проблемът ти (и на другите като теб) е, че винаги се включвате не когато трябва. Вече сме в поредния цикъл и (вероятно) предстои поредния булрън, такива като теб, най-вероятно ще ги тресне FOMO то (Fear of Missing Out) и ще се включат в края на цикъла, когато сме най-надценени.
П.С не е финансов съвет!Last edited by better; 25.08.2024, 11:42.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнениеЕ как тъй огромен богат бизнесмен, пък са ти запорирали сметките бре.
Да предположим, че не мога да отида по ред причини - примерно болен съм от ковид, счупил съм си крак, или пък съм далеч извън беге-то, какво става - нарочно ще ми запорират авоарите и увисвам като риба на сухо...
Утре по същия начин може да ми кажат - или заминаваш в окопите на фронта в Украйна, или ти блокираме сметките...
... затова дръжте парите си в биткойни, или в злато и нищо не декларирайте - това е спасението срещу тези злодеи...( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Всеки тъп чиновник може да ви запорира сметките за щяло и нещяло. Просто ви изфабрикуват някакви фалшиви, измислени обвинения и край - цялото ви движимо/недвижимо имущество отива в техни ръце...
Напоследък примери такива видяхме много.
Имотите също не са сигурни, тъй като тях могат да ги запорират още по-лесно.
- 1 like
Коментар
-
Вярно. Огромна грешка е в тези смутни времена да се държат големи суми пари по сметки, особено в български банки. Оказва се, че на хартия парите уж се водят ваши, но в действителност въобще не е така.
Ти имаш лист хартия, където пише, че ги даваш доброволно, и че ако си ги поискаш, банката ще ти ги даде, но само ако ги има.Last edited by better; 25.08.2024, 11:18.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Най-добре е сам да си банка.
Ако знаеш, на колко места съм имал сметки, и как са ме блокирали за щяло и нещяло.
Ако не слушкате, ако не изпълнявате безпрекословно, и не се подчинявате на корумпираните, крадливи подлоги в политиката, не можете да си вземете парите обратно. Всеки тъп чиновник може да ви запорира сметките за щяло и нещяло. Просто ви изфабрикуват някакви фалшиви, измислени обвинения и край - цялото ви движимо/недвижимо имущество отива в техни ръце...
Напоследък примери такива видяхме много.
Имотите също не са сигурни, тъй като тях могат да ги запорират още по-лесно.
Ако имате повечко пари и богатства - най-сигурното място за съхранение е в биткойни, или в злато - далеч от ръцете на крадливи български банки/политически подлоги, далеч от ръцете на рекетьорски политически бухалки НАП, ДАНС ...
Сега много съжалявам, че през 2011-та, когато биткойна беше 30 долара, вместо да се препирам по форумите с ForexMaster-а, не го послушах да си купя 200-300 биткойна...
Но откъде мога да предположа, че за 10-15 години толкова ще се извратят нещата - онези, който трябваше да ни пазят(политици), станаха най-големите предатели, подлоги и душмани на народа; онези, които трябваше да ни пазят парите(банкстери), станаха най-големите крадци и рекетьори на народа...
По онова време кой би могъл да предположи, че единствената защита, и средство за противодействие срещу тези злодеи и предатели ще се окаже китайска, пирамидална понци-схема, която хаби ток и нищо не произвежда?!Last edited by Frosty; 25.08.2024, 11:13.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Бетерчо, с онлайн търговийка ли си се занимавал, преди да се качиш на конете?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Ако знаеш, на колко места съм имал сметки, и как са ме блокирали за щяло и нещяло.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Не бих искал да споделям тук точни цифри и условия по обясними причини. Има разни рейнджове в Интернет, които дават ориентир. Трябва и да те препоръчат. Ползите са - един вид застраховка (План Б) ако искаш един ден да живееш там. Както и много ексклузивни възможности да инвестираш тези пари в разни затворени проекти, до които само клиенти имат достъп. Там банкирането е много по-спцифично, не е просто сметка и някое изтупано момиченце да ти е личен банкер.
Най-добре е човек да има сметки в различни държави и валути и да имаш възможността при необходимост да се обадиш и в 3 през нощта и да има кой да реагира. Не мисли, че на хората с пари им е лесно, повечето от времето си го прекарват в грижи да не ги отвлекат, да не ги измамят...От една цифра нагоре ставаш таргет и нещата се усложняват страшно. Аз съм много далеч от това ниво, но в обкръжението ми има такива хора.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар