IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
    Който иска евтин имот по 299 евро/квадрата - купува си парцел, обува гумените ботуши, нарамва правата лопата и почва...
    Сглобяема едноетажна къща тип сухо строителство при съвременните материали и технологии не е нещо сложно да се построи, дори от хора с две леви ръце...
    Не е сложно направата на къщичка от средно технически грамотен човек, който ръцете му излизат от правилното място. Но....

Хората са мързеливи, някои не искат къща, защото иска много труд и пари за поддръжка.
    Цената на самият парцел не е за подценяване. По села и паланки е евтино, но купи едно читаво УПИ в рамките на околовръстното на СФ?!

200-300Е м2 минимум за парцела. После, ток, вода, присъединяване, проекти, визи... Ще побелееш преди да си копнал първата копка с правата лопата. Ако къщата е над 100м2 забрави. Трябва фирма регистрирана в строителната камера.

За сам човек си е трудно и ако нямаш авери да помагат ще минеш на платени общаци, които ще ти скъсат нервите и джоба.
    Времето в което ще се пребиеш от работа няма да работиш основната си работа и ще търпиш загуба.
    Накрая ще си с барачка, без нерви и пари и може би нещо с много грешки и косури.

Горното го казвам от опит. Строил съм достатъчно.
    Та не всичко, което лети се яде и твоито са приказки за маса:-)))

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Както казах преди, в комунистическото бг предстои имотите да станат луксозна стока достъпна само за измамници, крадци на евро-фондове и за подлоги в политиката. Останалото население просто няма да имат достъп до имоти.

Който иска евтин имот по 299 евро/квадрата - купува си парцел, обува гумените ботуши, нарамва правата лопата и почва...
      Сглобяема едноетажна къща тип сухо строителство при съвременните материали и технологии не е нещо сложно да се построи, дори от хора с две леви ръце...
      Ти колко къщи построи?
      Last edited by X_Y; 15.08.2024, 13:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
        бях 20 ина дни отпуска и не бях преглеждал новите имоти от запазеното ми търсене. Сега имам 110 нови предложения и ги разглеждам с интерес. Не е истина, какви душегубки се продават за 200-300К. Просто някои брокерези са директно за бесилото:-))) Много са си повярвали!
        Смея се след почти всяка обява.
        Както казах преди, в комунистическото бг предстои имотите да станат луксозна стока достъпна само за измамници, крадци на евро-фондове и за подлоги в политиката. Останалото население просто няма да имат достъп до имоти.

( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Ма мен ми се ще бре пич, отдавна не съм сядал както едно време. Но се разкостих от движение насам натам. И бачкане има, и по морето тичам, и къде ли не.
          Споко, ще отхапем шишето и ще наваксаме.
          А на "вилата" що не одиш?

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Само обещаваш
            Ма мен ми се ще бре пич, отдавна не съм сядал както едно време. Но се разкостих от движение насам натам. И бачкане има, и по морето тичам, и къде ли не.
            Споко, ще отхапем шишето и ще наваксаме.
            Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Много ще да е изгладял тоя брокер щом се захваща с тая оферта.Требе да се намали наполовина за да се продаде.
              Дори наполовина, 3500 на метър за тоя долнопробен кофтор?
              Дори и на 1/4 това е непродаваемо.

Коментар

В сграда от 1937 на ет.6 ако е без асансьор доста повече % трябва да е отстъпката.

П.П. бях 20 ина дни отпуска и не бях преглеждал новите имоти от запазеното ми търсене. Сега имам 110 нови предложения и ги разглеждам с интерес. Не е истина, какви душегубки се продават за 200-300К. Просто някои брокерези са директно за бесилото:-))) Много са си повярвали!
                Най вероятно има асансьор.Над 5 етажа имат.

Коментар

Много ще да е изгладял тоя брокер щом се захваща с тая оферта.Требе да се намали наполовина за да се продаде.
                  В сграда от 1937 на ет.6 ако е без асансьор доста повече % трябва да е отстъпката.

П.П. бях 20 ина дни отпуска и не бях преглеждал новите имоти от запазеното ми търсене. Сега имам 110 нови предложения и ги разглеждам с интерес. Не е истина, какви душегубки се продават за 200-300К. Просто някои брокерези са директно за бесилото:-))) Много са си повярвали!

Коментар

Много ще да е изгладnял тоя брокер щом се захваща с тая оферта.Требе да се намали наполовина за да се продаде.
                    Last edited by nradev1111; 15.08.2024, 13:00.

Коментар

• Има и оптимисти! ;-)
                      Продава 2-СТАЕН в град София, Оборище - 53 кв.м / 369900 EUR :: imot.bg Обява

Коментар

Да минат жегите и ще остана ден два в София. Ще ти звънна и ще се почерпим.
                        Само обещаваш

Коментар

Koга ще пием скоч?
                          Да минат жегите и ще остана ден два в София. Ще ти звънна и ще се почерпим.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev
                            .............
                            Koга ще пием скоч?

Коментар

Кога и къде е постнал тази къща. Точно тази. Ми онази с ламарината? И тя ли е негова. Значи има две. Лъжец, тоз Лорда, как ни заблуди. Цяла втора къща крие. Но го разкрихте.
                              Коя е тази с ламарината ? Няма ламарина. Ламарината е на навеса в двора.
                              https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=azlo7b&f1=1
                              Last edited by rverb; 15.08.2024, 01:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнение

Лорда постна тази къща и каза че е негова.
                                Кога и къде е постнал тази къща. Точно тази. Ми онази с ламарината? И тя ли е негова. Значи има две. Лъжец, тоз Лорда, как ни заблуди. Цяла втора къща крие. Но го разкрихте.

Коментар

X