IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Много е дебело, офертите са 3500-3800 за дка. Мога да опитам да изляза с контраоферта и да препродам когато трябва.
    Колко и е рентата?

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

По колко го дават декара?
      Много е дебело, офертите са 3500-3800 за дка. Мога да опитам да изляза с контраоферта и да препродам когато трябва.
      Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Кандидатка да купи. Пере кинти на някого, пълно е с рускини из района. Хотелите Терма комплекса из Кранево също са на неква рускиня, кой ли е е отзад мамма мия.
        от 2022-ра руснаците не са това, което бяха, а даже напротив нетно са продавачи (генерално погледнато)
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Посредничка или кандидат собственичка?
          Кандидатка да купи. Пере кинти на някого, пълно е с рускини из района. Хотелите Терма комплекса из Кранево също са на неква рускиня, кой ли е е отзад мамма мия.

Коментар

Възможно е, тази къща за която се изненадах че е толкова скъпа е откъм кръговото на Албена и разклона за село Рогачево и пътя за Варна който излиза на Виница.
            ПС: предлагат ми 40 дка земеделска земя над Оброчище, 8-ма категория но обработваема. Категорията отдавна няма значение, обработването е важно. Но е много скъпа. 40 дка са. Ако имаш интерес свързвам те.
            По колко го дават декара?

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

мерси, но това е на майната си, а гледам да не се разпилявам
              Да, така е. И аз се въздържам, имам доста земя, жена ми също. Тази е нива до пътя - широкия нов към Балчик. Ако имах много свободни средства щях да я ковна обаче. Земята ще поскъпва яко. Просто сегашните феодали ще изпуснат въздух и ще им я вземат хора които знаят кво правят. Тези станаха мултимилионери от нищо. Помни кво съм ти казал. На шахматната дъска ще има нови фигури, но още е рано, някои закони трябва да се приемат.

Коментар

Те почнаха вече да ме питат, една рускиня ми се яви. Казах и цената ще ти кажа догодина. Сега не можеш да я платиш. Догодина може да поискаш да ми доплатиш за да я вземеш ти. И я отсвирих.
                Посредничка или кандидат собственичка?

Коментар

Възможно е, тази къща за която се изненадах че е толкова скъпа е откъм кръговото на Албена и разклона за село Рогачево и пътя за Варна който излиза на Виница.
                  ПС: предлагат ми 40 дка земеделска земя над Оброчище, 8-ма категория но обработваема. Категорията отдавна няма значение, обработването е важно. Но е много скъпа. 40 дка са. Ако имаш интерес свързвам те.
                  мерси, но това е на майната си, а гледам да не се разпилявам
                  това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

сигурно има някакво село, на което викат 'оброчище' на халкидики

в Българското имотите са на сносни цени даже изненадващо сносни предвид, че е до албена, има цивилизация и магазини и няма свлачище

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=azxc9b&f1=1
                    Last edited by bulgarian lev; 17.08.2024, 17:09.

Коментар

Аз му го намерих.И договора му писах.И кредита му уредих.ЧОвека се отчете.
                      Супер. И аз ще се отчета с бутилка скоч. Не съм скъперник, нито отлагам. Просто нямам време, знаеш ми работата. Иначе съм доволен и съветите ти по инвестиции на капиталовите съм те признал. Черпя и за това което си ми казaл и авансово ако нещо се наложи да те питам. Но за имотите не го казвай, но съм убеден че си разбрал че съм нахлузил супер имоти. Даже тези извън Сф. Знам къде и какво да купувам. Винаги мога да изляза с гърди напред, мойто се купува immediately.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Слънце, риск винаги има. Той животът без риск е скука тотална

Сега, ако съм на Левчо, чакам еврото, стягам я и я шитвам за тройна цена
                        Те почнаха вече да ме питат, една рускиня ми се яви. Казах и цената ще ти кажа догодина. Сега не можеш да я платиш. Догодина може да поискаш да ми доплатиш за да я вземеш ти. И я отсвирих.

Коментар

Прекрасна цена. Направо е 6ца от тотото.
                          Аз му го намерих.И договора му писах.И кредита му уредих.ЧОвека се отчете.
                          Last edited by nradev1111; 17.08.2024, 16:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение

Дружба 2 или Интер Експо Център?
                            Защото ако е първата МС не е Цариградски комплекс, а ако е второто има денивелация по криминални партизански пътечки, които скоро ще ги застроят и достъп няма да има..
                            Интер експо център.Влиза се в един тунел от улица Обиколна.Улицата ли да застроят?

Коментар

Цариградски комплекс
                              Прекрасна цена. Направо е 6ца от тотото.

Коментар

сигурно има някакво село, на което викат 'оброчище' на халкидики

в Българското имотите са на сносни цени даже изненадващо сносни предвид, че е до албена, има цивилизация и магазини и няма свлачище

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=azxc9b&f1=1
                                Те сега на Халкидики си имат други проблеми. Както е тръгнало ще им спадат цените на имотите …
                                Трима българи са сериозно ранени и настанени в болница след като са участвали в бой и престрелка в известен плажен бар в Ханиоти, Халкидики. Причините за инцидента остават неизвестни, предават местните медии.

Коментар

Working...
                                X