If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Е ,как хем ти връщат парите ,хем било само на хартия?
А в коня кое ти е гарантирано? На кой ще се оплачеш ако те хакнат,пребият и ти ги вземат,загубиш ги и т.н. Към кой фонд ще се обърнеш да ти ги възстанови ?
Чак пък толкоз кофти не е. Ето в момента връщат коновете от хакнатата през далечната 2013 та год борса Mt gox. Откраднатите от ФТХ конове също ще бъдат върнати. Ако ти хакнат портефела - пиеш студена вода, ако ти изровят с металотърсач закопаните жълтици - също. Пълно щастие - нЕма.
Само където подстригват по -70% регулярно .Ако си с големи пари,не влияе добре на психиката
100к евро ти са гарантирани.
Докато в крипто портфейла,някой слънчев ден може да се събудиш и да видиш ,че са те хакнали и свети една нула.Няма да има на кой да се оплачеш.Няма гаранция и че коня след 5г да речем няма да струва 1000$ ,а ти да си купил на 60 000$
Така че истината е някъде по средата и трябва да си диверсифициран,а не всички яйца да са ти в една кошница.
Тоест нищо виртуално или лист хартия за депозит. Материално. Да го пипнеш, да го държиш. Аз се радвам че 800К € съм ги наместил с годините. Хич не ми дреме дали ще са нагоре или надолу цените на имотите. И да падат, падат всички, не само моите. С всички имструменти е така. А на капиталовите не смея да набия повече от 50К€. Това от мен. Маститите инвеститори да го правят.
ПП: такава жега е денем, вечер е страхотно обаче в Албена и Балчик че пари да ми дават нв бих слязъл на юг, нито у влажното и горещо Средиземноморие.
А в коня кое ти е гарантирано?
На кой ще се оплачеш ако те хакнат,пребият и ти ги вземат,загубиш ги и т.н. Към кой фонд ще се обърнеш да ти ги възстанови ?
Ами само на хартия са гарантирани, защото за да ти ги върнат трябва да ги има във Фонда. Ако ги няма - държавата тегли кредит, ако обаче фалират няколко банки и държавата не може да изтегли кредит? Примерно няма правителство половин година (или повече), както стана при Ктб.
Това важи и за парите в баМка. Ето: Банковата сметка на Мартин Петров източена с 3.8 млн. лв.
Това е криминален случай и такава кражба е 1 на 1млн И тоя главанак също има вина.
Същата ситуация ще важи и в криптото.Назначи някой да ти е личен банкер на критопорфейла,каква е гаранцията после,че няма да ти ги окраде по същия начин ???
Гарантирани на хАртия, ако ФГВ е празен (както беше при фалита на КТБ), стоиш и чакаш, политиците да изтеглят кредит за да го запълнят.
А в коня кое ти е гарантирано?
На кой ще се оплачеш ако те хакнат,пребият и ти ги вземат,загубиш ги и т.н. Към кой фонд ще се обърнеш да ти ги възстанови ?
Парите в банка не са твои!
Ти имаш лист хартия, където пише, че ги даваш доброволно, и че ако си ги поискаш, банката ще ти ги даде, но само ако ги има.
100к евро ти са гарантирани.
Докато в крипто портфейла,някой слънчев ден може да се събудиш и да видиш ,че са те хакнали и свети една нула.Няма да има на кой да се оплачеш.Няма гаранция и че коня след 5г да речем няма да струва 1000$ ,а ти да си купил на 60 000$
Така че истината е някъде по средата и трябва да си диверсифициран,а не всички яйца да са ти в една кошница.
Коментар