IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Имам дежа вю, все едно слушам каръка от преди 6 години...

Интересно е как тъпунгерите винаги желаят провал на успешните специалисти, вместо да се опитат да се квалифицират. Ми учете бре, станете хирурзи, станете ИТ, станете инженери, станете нотариуси. Ама предпочитат да се возят гратис и да крадат домати от Кауфланд. Рейгън е прав, мизерията е справедливо наказание за вас.
    Па те вземат повече от хирурзите и ИТ експертите. Но пак им не достигат.
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• https://bnr.bg/varna/post/102059623/...tite-vav-varna
      Пак тез от радио варна се чудят че цените били високи и викат тъй ще е. Мръсни брокерасти, не четат у форума какво им казват бетера и жонката вече пет години и туй то.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Обявите в ИТ сектора са наполовина, до 1 година тотално ще умре този сектор изцяло в БГ. Просто БГ не е конкурентноспособна дестинация вече.
        Имам дежа вю, все едно слушам каръка от преди 6 години...

Интересно е как тъпунгерите винаги желаят провал на успешните специалисти, вместо да се опитат да се квалифицират. Ми учете бре, станете хирурзи, станете ИТ, станете инженери, станете нотариуси. Ама предпочитат да се возят гратис и да крадат домати от Кауфланд. Рейгън е прав, мизерията е справедливо наказание за вас.

Коментар

• Първоначално изпратено от Scotty Разгледай мнение

Ето това си е чиста дезинформация. Масово заплатите в частния сектор са под и около средната, т.е. ~3к. Аз лично от цялото си обкръжение познавам 1 ай ти, който е някакъв тийм лийд и взима чисто около 9 хил. на месец и 1 директор в западна компания (а директор в такава компания е почти невъзможно да станеш, това е от мениджър 3 нива нагоре), който също взима подобна заплата. До там, всички други са на около средната. И логично - отвори джобса и ще видиш в София какво се предлага, масово около 2к чисто за не кой знае колко квалифицирана работа, за по-квалифицираните са около 3 хил. чисто. От там нагоре обяви има малко за синиър девелопъри и измислени брокери, само дето брокерите не ги изкарват тези пари, само се промотират по този начин обявите.
          Наистина хората в София вземат хубави пари - от заплата, от наеми, от ренти, ако работят втора работа, ако са 2-ма или повече работещи в семейството.

Ходят много по екскурзии и карат коли.

Коментар

Обявите в ИТ сектора са наполовина, до 1 година тотално ще умре този сектор изцяло в БГ. Просто БГ не е конкурентноспособна дестинация вече.
            Това също, затова казвах, че има няколко, но са само за хора с доста опит. В сравнение с преди са сигурно 70% по-малко обяви в този сектор.

Коментар

• Първоначално изпратено от Scotty Разгледай мнение

Ето това си е чиста дезинформация. Масово заплатите в частния сектор са под и около средната, т.е. ~3к. Аз лично от цялото си обкръжение познавам 1 ай ти, който е някакъв тийм лийд и взима чисто около 9 хил. на месец и 1 директор в западна компания (а директор в такава компания е почти невъзможно да станеш, това е от мениджър нагоре), който също взима подобна заплата. До там, всички други са на около средната. И логично - отвори джобса и ще видиш в София какво се предлага, масово около 2к чисто за не кой знае колко квалифицирана работа, за по-квалифицираните са около 3 хил. чисто. От там нагоре обяви има малко за синиър девелопъри и измислени брокери, само дето брокерите не ги изкарват тези пари, само се промотират по този начин обявите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

В София всичко живо взима над 5к. Виж по форумите какво става. После излез на улицата. Скоро ще почнем да внасяме германци да ни работят с техните мизерни заплати там.
                Ето това си е чиста дезинформация. Масово заплатите в частния сектор са под и около средната, т.е. ~3к. Аз лично от цялото си обкръжение познавам 1 ай ти, който е някакъв тийм лийд и взима чисто около 9 хил. на месец и 1 директор в западна компания (а директор в такава компания е почти невъзможно да станеш, това е от мениджър 3 нива нагоре), който също взима подобна заплата. До там, всички други са на около средната. И логично - отвори джобса и ще видиш в София какво се предлага, масово около 2к чисто за не кой знае колко квалифицирана работа, за по-квалифицираните са около 3 хил. чисто. От там нагоре обяви има малко за синиър девелопъри и измислени брокери, само дето брокерите не ги изкарват тези пари, само се промотират по този начин обявите.

Коментар

Аз точно ново не искам, понеже е боклук. Само стара масивна тухла до 1989.
                  1500 за Докторски. За Гоцето максимум 800. Това е реалната стойност на кофтор в БГ.
                  айде стига мрънка, ще те отърва от Вазовската тухла за 1500, ще ти платя и 20% премия за мъките по продажбата

даже не е нужно лично да се занимаваш, нали имаш доверен адвокат...

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

В Разград, Силистра, Видин може да клъвнеш супер локейшън на тази цена. В топ оф дъ топа локейшън. . Ново строителство при това - сиреч от последните десет години.
                    Аз точно ново не искам, понеже е боклук. Само стара масивна тухла до 1989.
                    1500 за Докторски. За Гоцето максимум 800. Това е реалната стойност на кофтор в БГ.

Коментар

1500 и ни стотинка повече.
                      жонка, аз нямах предвид цена за наем на сървърно, а за продажна цена на м2

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

колко я плащаш

ПП преди месец един приятел си продаде 10 тона суха със сертификат за био. моята е в преход още година. днес набрах около тон и половина, но е мокра и я суша бавно. тон на месец може да се организира, но за следващата година, защото хората, които познавам и гледат шипка повечето си я продадоха директно от нивата тази година. Не знам колко ще даде моята, че суха година. Днес почнахме, но са перфектно качество. Тон на месец само от моята няма да мога да заделя, защото имам нужда от количества шипка за преработка.

2-3 тона суха може да ти отделя, при правилна цена.
                        дай да не пишем тук по бизнес теми извън имотите. Погледни си вайбър и ми пиши.

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

ам чи къ?!

секи ден жони "инвестира" по няколко часа в този форум, сайтове за имоти, новини за имоти итн

при 600к евро годишна заплата той си е едър чуждестранен инвеститор!
                          При 600К€ годишен доход да съм захлупил къща в Мюних и поне в един швейцарски курорт едно бунгало. Направо изпуснахме на Кретенчо странноприемницата на село, той я лансираше за 650К€.

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

Тук за съжаление си прав. Ето в момента примерно ми трябва един читав производител на сушена шипка който да може да ми осигури поне 1 тон шипка на месец. Ми няма. Ей го берти си трае като комунист от ДС на разпит.
                            колко я плащаш

ПП преди месец един приятел си продаде 10 тона суха със сертификат за био. моята е в преход още година. днес набрах около тон и половина, но е мокра и я суша бавно. тон на месец може да се организира, но за следващата година, защото хората, които познавам и гледат шипка повечето си я продадоха директно от нивата тази година. Не знам колко ще даде моята, че суха година. Днес почнахме, но са перфектно качество. Тон на месец само от моята няма да мога да заделя, защото имам нужда от количества шипка за преработка.

2-3 тона суха може да ти отделя, при правилна цена.
                            Last edited by bertram; 14.10.2024, 17:52.
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

1500 и ни стотинка повече.
                              В Разград, Силистра, Видин може да клъвнеш супер локейшън на тази цена. В топ оф дъ топа локейшън. . Ново строителство при това - сиреч от последните десет години.

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

е то нема човек в темата дето да не те дразни. Да беше купил навремето когато ти казвах: КУПУВАЙ! Дай смислен отговор защо висиш в темата, при положение, че нямаш намерение да купуваш имот в БГ, а на всичкото отгоре и знаеш обявите наизуст?

...и все още не е късно 3500 е приемлива цена за апрт на читава локация, нали?
                                ам чи къ?!

секи ден жони "инвестира" по няколко часа в този форум, сайтове за имоти, новини за имоти итн

при 600к евро годишна заплата той си е едър чуждестранен инвеститор!

Коментар

Working...
                                X