IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Очертаваш се като пореден много наивен млад мъж. Държа на казаното от мен. А то се базира на много опит.

Един ден, когато почнеш да ревеш, защото яко са те прецакали по стар италиански обичай може и да се сетиш кой те е предупредил. Това е последен пост към теб. Нищо не си схванал. Характерно за млад човек.
    Той още нищо не им е дал. Но ако лъзне апартчето в София, което каза че притежава трябва да внимава какво върши после. Не му го пожелавам, но да има акъл в главата си. Нито му знам положението, нито нищо. Но принципно добре го предупреждаваш.
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнение

Не вярвам на очите си.

Странно е точно Вие да говорите за арогантност, липса на уважение към околните и липса на връзка с реалността.. Да припомням ли изказванията Ви за посредствените италианки и бивши съфорумци като типове хора ?
      Очертаваш се като пореден много наивен млад мъж. Държа на казаното от мен. А то се базира на много опит.

Един ден, когато почнеш да ревеш, защото яко са те прецакали по стар италиански обичай може и да се сетиш кой те е предупредил. Това е последен пост към теб. Нищо не си схванал. Характерно за млад човек.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

34% са само малка част от 66%
        защо чакате наеми от имоти в които живеят собственици

над 85% са без наем , от тези в които не живее собственик
        Last edited by corner; 31.08.2024, 10:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Тея смешни тухладжии за какво само се напъват по форумите?!
          защото има и такива които се справят добре , но както се вижда са изключение - останалите се спотайват и търпят

а картината е такава каквато е за повечето - в този смисъл наистина се създава грешно впечатление от което печели цялата икономика

както е казано - "всяко зло е на добро"
          Last edited by corner; 31.08.2024, 10:13.

Коментар

• [QUOTE=corner;[/QUOTE]

естествено там не сме включвали ипотекираните имоти , където живее собственик

но това не трябва да се разнищва много , защото убива апетите на стадото към "инвестиция"

Коментар

• от детайлите се вижда че - 16% от имотите в които не живее собственик са с някакъв наем - подчертавам някакъв , защото е вероятно и много от тези имоти да са с отрицателна доходност , а не само 83%

казано иначе - от 10 имота , само 1 успява да получи наем, а съвкупната доходност от тези имоти е силно отрицателна !
              Last edited by corner; 31.08.2024, 10:12.

Коментар

• https://www.facebook.com/share/v/cVgQgNcHoHYu8qy2/

Човек от перона

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Че те всички ДС та са така - цялото им имущество е на името на поставени лица. Миналата седмица гледам един бивш министър, пак с нова любовница. Да споменавам ли, че беше се барнала отгоре до долу със Шанел?
                  В България трябва да има 2 вида ДОД. 10% за доходи от легален източник, заплати, наеми и т.н. , и 30% за всички останали : подкупи, откупи, кражби, измами и т.н. Корупцията не можем да я преборим, поне да я обложим.

Коментар

Те трябва да докажат че съм в нарушение а не аз да доказвам че не съм. Ако смятат че имам недекларирани доходи , да го докажат. Естествено ако декларирания ми доход е 10 лева, нямам сметки с големи салда а съм купил кола за 300,000 има явно несъответствие и целия доход не покрива дори един разход, могат да ме пратят на някой разследващ орган, но ей така да твърдят че имам недекларирани доходи, как да стане ? В НАП работят счетоводители, не детективи. Това са обвинения които би трябвало да имат правни последици за тях. Днес гледах снимки в дир.бг за сараите на Доган. Синът му се изтъпанил отпред с Ролекс за 60,000 франка. Даже да е безработен , какво могат да му направят ? Дал му го е приятел на баща му. Доган 35 години живял в дворци на приятели, какво могат да му направят ?

ПП Оправих си пълния член, да не се тръшкат чувствителните бабки.
                    Че те всички ДС та са така - цялото им имущество е на името на поставени лица. Миналата седмица гледам един бивш министър, пак с нова любовница. Да споменавам ли, че беше се барнала отгоре до долу със Шанел?

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
                      Много болка, големи страдания! То е чудо това вече! Безконтролни хора безимотни, с претенции. Страшно е. Всички полуидиоти искат да купуват в Столицата. Сричат,мьекат столичани искат да стават!!!
                      На предишните срутвачи им казвахме да купуват, но нали видя и си спомняш, 800-900 € беше им скъпо за готов апартамент в идеални квартали за живеене. Искаха 290€ и чакаха тази цена. И то на паветата. Свикване при чакала нема, има желание да му подариш нещо, даже и на 290€ тогава не биха купили, щяха да кажат пазара на имоти замина, ще чакаме да ги раздават и да се отървават собствениците. На чакала винаги му е скъпо, той гледа да отмъкне от устата на лъва парче месо и да яде. Начин на оценка при мамините от Бг.
                      Ква Столица, те и у Белоградчик не биха купили.
                      Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Преди години дядо ми намерил няколко османски сребърни монети, 1 юбилейна петолевка, а баба ми златна пара ("костадинка", вероятно номизма или солид). И ги прахосали и дали за малко пари.

Колко находчиво са намирали начини, за да оцеляват и днес самият ти - да ни говориш за тия - УМНИ ХОРА, НА КОИТО СИ БЕЗКРАЙНО БЛАГОДАРЕН ЗА ТОВА, ЧЕ ТЕ ИМА!

Коментар

Не само, че могат да проверяват разходите ти, ами могат и да си измислят разходите ти.
                          Както казах и преди, в комунистическото бг измекярите от НАП четат законите както дявола чете Евангелието.

Измислили са си някаква глупост наречена средно-месечни приети разходи на лице от домакинството(или нещо подобно)...

Примерно ти си решил 5 години да пестиш от закуски с някаква цел...
                          В края на петата година вече ти се е натрупала хубава сумичка от спестеното...
                          За нещастие точно тогава ти правят проверка, и нападжиите ти казват - покажи документи всички приходи и разходи 5 години назад. Ти естествено нямаш документи за разходите, и им казваш, че си харчил малко, и че си спестявал, а измекярите от НАП ти казват - при твоите доходи и при средно-месечно приетите от нас разходи на лице от домакинството няма как да си спестил тази сума - това са твои нелегални/недекларирани доходи.
                          Сега ще ти напишем акт и ще си платиш данъци и осигуровки за 5 години назад...

И такива гаври има.
                          Те трябва да докажат че съм в нарушение а не аз да доказвам че не съм. Ако смятат че имам недекларирани доходи , да го докажат. Естествено ако декларирания ми доход е 10 лева, нямам сметки с големи салда а съм купил кола за 300,000 има явно несъответствие и целия доход не покрива дори един разход, могат да ме пратят на някой разследващ орган, но ей така да твърдят че имам недекларирани доходи, как да стане ? В НАП работят счетоводители, не детективи. Това са обвинения които би трябвало да имат правни последици за тях. Днес гледах снимки в дир.бг за сараите на Доган. Синът му се изтъпанил отпред с Ролекс за 60,000 франка. Даже да е безработен , какво могат да му направят ? Дал му го е приятел на баща му. Доган 35 години живял в дворци на приятели, какво могат да му направят ?

ПП Оправих си пълния член, да не се тръшкат чувствителните бабки.
                          Last edited by rverb; 30.08.2024, 23:44.

Коментар

НАП имат дефинирани правомощия. Могат да проверяват приходите ми и дали съм си платил данъците за тях. Има ли изисквания да декларирам разходите си та да ми ги проверяват ? Ако декларирам разходи за да си намаля приходите могат да ги приемат или не , но да ми разследват разходите мисля че се минават персонални граници.
                            Не само, че могат да проверяват разходите ти, ами могат и да си измислят разходите ти.
                            Както казах и преди, в комунистическото бг измекярите от НАП четат законите както дявола чете Евангелието.

Измислили са си някаква глупост наречена средно-месечни приети разходи на лице от домакинството(или нещо подобно)...

Примерно ти си решил 5 години да пестиш от закуски с някаква цел...
                            В края на петата година вече ти се е натрупала хубава сумичка от спестеното...
                            За нещастие точно тогава ти правят проверка, и нападжиите ти казват - покажи документи всички приходи и разходи 5 години назад. Ти естествено нямаш документи за разходите, и им казваш, че си харчил малко, и че си спестявал, а измекярите от НАП ти казват - при твоите доходи и при средно-месечно приетите от нас разходи на лице от домакинството няма как да си спестил тази сума - това са твои нелегални/недекларирани доходи.
                            Сега ще ти напишем акт и ще си платиш данъци и осигуровки за 5 години назад...

И такива гаври има.
                            ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

34% от тухло- "инвеститорите" в бг са с отрицателна доходност от имотите си !

Итс нат-а-джоук...

Тея смешни тухладжии за какво само се напъват по форумите?!
                              34% са само малка част от 66%

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Тухло-инвеститорите! ... и правят опашки всяка година по 31.03, за да си платят данъците в общината!
                                Дефлация?????

Коментар

Working...
                                X