If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Много си прав, те за моя апарт в супер центъра на Бургас, един полуидиот ми предложи 90 000€, като доводите му бяха,че някаква луда отрязала коланите на дърветата и те щели да порастат накриво и затова да съм се отървал от апарта в даунтауна, хахаха, пратих го за гъби....
Аз, тия хора не мога да ги разбера, те как си мислят, че сме ги придобили, без години проучване тези имоти и разузнаване, те си мислят, че виж, режи, па яж..
Мислят, нищо не мислят естествено. Рупат и когато видят че някой имот е ценен и гледат някой да им го подари ако може.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
За моя гараж ми предлагат 160К евра. Щото е и магазин може би. Отрезах ги като краставици.
Много си прав, те за моя апарт в супер центъра на Бургас, един полуидиот ми предложи 90 000€, като доводите му бяха,че някаква луда отрязала коланите на дърветата и те щели да порастат накриво и затова да съм се отървал от апарта в даунтауна, хахаха, пратих го за гъби....
Аз, тия хора не мога да ги разбера, те как си мислят, че сме ги придобили, без години проучване тези имоти и разузнаване, те си мислят, че виж, режи, па яж..
БФБ-то ми е отделно перо с 50%, въобще не го смятам. В IBKR, a и за два дни вече станаха 550, не 300, там утроих за година, но го намирам за крайно недостатъчно, мисля да форсирам и да удвоя до пролетта. Колкото и да не желая, ще се разделя с ASML и ще добавя в Gold Fields, макар да знам, че те няма да растат при ТръмПИЧА.Просто заместване. Удвояване само в ANAU и SXR8
Мога много и съм изкарвал от имоти, ти не си никога https://www.facebook.com/share/r/128JmAig3dG/
Ето на това съм заложил...само да ти кажа, че рядко бих кеширал, само на една, дето често скача от 600 на 800 и обратно...познай коя е?
Като си заложил на това и гледам си фен на Тръмп, видя ли при неговото управление как вървяха цените на имотите?
Коментар