Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Да де от банката ще вземеш.Ама я сметни на 700 К колко е вноската,Тя ще надхвъли дохода му
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19
когато съм обикалял Гърция, ти не си знаел къде се намира. Започнахте да я посещавате последните години, след ника ми...
Първо се фалеше със Ситония сега се фалиш че много отдавна си бил ходил там
Last edited by X_Y; 10.11.2024, 20:05.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
колкото и да обмисляш - никой няма да ти го отпусне, защото нямаш нужните доходи + си на годинки, а и това е фактор за по-дълги ипотеки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
На всеки, за кредита му, се вълнува самия кредитополучател и евентуален гарант(съдлъжник) или поръчител. Иначе, обмислям един ипотечен за 700К, ама първо трябва да разгледам имота
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
на 20-30К кредити - не знам има ли някой да се вълнува от лихвата ти
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеФедералният резерв очаквано намали лихвите за втори път тази година
https://www.google.com/amp/s/www.inv...azi-godina/amp
Колко бързо се обръщат стрелките на влака, докато още съм стресиран от Кавръчко, че има опасност да ми вдигат лихвата, те взеха да я свалят!!!!!!
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Федералният резерв очаквано намали лихвите за втори път тази година
https://www.google.com/amp/s/www.inv...azi-godina/amp
Колко бързо се обръщат стрелките на влака, докато още съм стресиран от Кавръчко, че има опасност да ми вдигат лихвата, те взеха да я свалят!!!!!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Хора без активи ,акъл дават
Значи одобряваш тези две идиотски продажби,на имот 2021 и на сребро 2023 ??
То ако хората тебе те питаха отдавна да са хвърлили всичко и щяха да стискат само Дрона докато пикира
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten
общи приказки
сега ретроспективно погледнато е чисто и ясно, но когато си се нашил с кредити,а перспективата за паричния поток е неясна - бъдещето не изглежда розово особено в моменти като началото на 2020-та.
в добри времена хората са склонни да поемат риск, който им се струва поносим... същият този риск става огромен воденичен камък в трудни времена.
ПП напълно съм съгласен, че ако тогава беше приел прогнозите на Бони за пътя - щеше да си на голяма печалба, но си задай въпросът, защо не се заслуша в прогнозите на бони, които се оказаха много верни! Ливъриджът вкарва много стрес, когато нещата станат тегави.
Last edited by bertram; 10.11.2024, 18:54.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар