Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
те обругават не само инвестицията, наречена имот,
но и необходимостта, наречена собствен дом,
но това важи за демо акаунтърите
и за микроскопичните инвеститорчета с по 5к портфейл
който, като моя човек бетерчо е позахлебил,
отива при измамника инвеститор и изсипва каскета със сухото за да захлюпи имот
нанесе се, поотпусне му се душицата
па седне да попържа имотиту
Аз съм "за" да се купуват имоти със собствени средства с цел ползване. За инвестиция - твърдо не, защото сметката не излиза.
П.С ще взема да го сложа в подписа долу.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеГложди ме от около 15-20г. един щекотлив въпрос, защо всички понижители, които възхваляват инвестиции в биткойн, акции и злато и подценяват и обругават инвестицията имот, като нерентабилна, киснат постоянно тук...( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеГложди ме от около 15-20г. един щекотлив въпрос, защо всички понижители, които възхваляват инвестиции в биткойн, акции и злато и подценяват и обругават инвестицията имот, като нерентабилна, киснат постоянно тук, ама много редовно и не пропускат всичко ново, което се пише по темата?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
На мен, никой не ми възлага задачи, доколкото работата ми изисква, аз да възлагам задачи. Що се отнася до внушението ти, че аз съм брокер, смехотворно е, всички знаят, че не съм.
Един въпрос към теб не губи актуалност е: Как реши или си измисли дефлация, при рекордна инфлация през цялата история на икономиката???
И престъпно е, че го внушаваш на млади хора, дето създават семейства и желаят да закупят жилище!!!
Ти и "Минчо & Иванчо" грам не сте вдянали к'во ви се приказва... само сте си въобразили, че сте разбрали!
Затова и не си губя времето да приказвам с вас по същество.....за вас - само това:
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
виж сега как сам не се цениш
и като предизвикаш справедливяи гняв на лордчето
няма да те спасявам
от рейс на рейс се прекачваме само между първо и пето число
когато събираме наемитене!
Нищо не предизвиквам, а само се явявам естествен продължител на приказката: Каквото повикало - такова намерило!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
По-интересно е вие какво правите по цял ден в темата - явно ви възлагат задача да я бутате, докато се прехвърляте от рейс на рейс в търсене на някой заблуден лапнишаран!
Един въпрос към теб не губи актуалност е: Как реши или си измисли дефлация, при рекордна инфлация през цялата история на икономиката???
И престъпно е, че го внушаваш на млади хора, дето създават семейства и желаят да закупят жилище!!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Ми щот' имаме много свободно време, въртим синджира по цял ден и от толкоз много скука к'во да правим - все пак влизаме да ви обърнем малко внимание, че сами ще се изядете помежду си!
Седларов чак се молеше в темата за НУСЕ-то на Кавръка да се върне!
пп..
По-интересно е вие какво правите по цял ден в темата - явно ви възлагат задача да я бутате, докато се прехвърляте от рейс на рейс в търсене на някой заблуден лапнишаран!
и като предизвикаш справедливяи гняв на лордчето
няма да те спасявам
от рейс на рейс се прекачваме само между първо и пето число
когато събираме наемитепрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеГложди ме от около 15-20г. един щекотлив въпрос, защо всички понижители, които възхваляват инвестиции в биткойн, акции и злато и подценяват и обругават инвестицията имот, като нерентабилна, киснат постоянно тук, ама много редовно и не пропускат всичко ново, което се пише по темата?
Седларов чак се молеше в темата за НУСЕ-то на Кавръка да се върне!
пп..
- 2 Харесвания
Коментар
-
но и необходимостта, наречена собствен дом,
но това важи за демо акаунтърите
и за микроскопичните инвеститорчета с по 5к портфейл
който, като моя човек бетерчо е позахлебил,
отива при измамника инвеститор и изсипва каскета със сухото за да захлюпи имот
нанесе се, поотпусне му се душицата
па седне да попържа имотитупрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнениеПреятеле перонци, в Пловдив кметят е направил с европари цел блок за хора в неравностойно положение на минимален наем, побързайте да си подадете молбите и да се свършва с това цвилене ден и нощ
https://trafficnews.bg/plovdiv/pokaz...jsnMmRXGmTDbtQ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Ще им оставя един във вн и един в сф, другия ще го продам, даже си мисля, че и това е много. На мен не са ми дали жилище, нито пари (не че не са искали, просто са нямали възможности).
Личното ми мнение е, че родителите не са длъжни да осигуряват жилище на децата си.
- 1 like
Коментар
-
Преятеле перонци, в Пловдив кметят е направил с европари цел блок за хора в неравностойно положение на минимален наем, побързайте да си подадете молбите и да се свършва с това цвилене ден и нощ
https://trafficnews.bg/plovdiv/pokaz...jsnMmRXGmTDbtQ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Ще им оставя един във вн и един в сф, другия ще го продам, даже си мисля, че и това е много. На мен не са ми дали жилище, нито пари (не че не са искали, просто са нямали възможности).
Личното ми мнение е, че родителите не са длъжни да осигуряват жилище на децата си.
Коментар
Коментар