Първоначално изпратено от COVID-19
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Last edited by bulgarian lev; 27.11.2024, 00:31.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Специално за Трайчо ще се изкажа културно: Трайчо, за да си вулгарен също трябва интелект. За да купиш, инвестираш, оцениш полза/риск от доходността трябва да имаш топки и смелост. Не си ти единствения, нито аз които искаме да купим евтино. Евтино беше след това което аз видях като цени 2007-2009. Ти си бил тогава чекиджия, не сега, бях неточен, извинявам ти се. Тайминг. Ти трябва да следиш растейки и развивайки се кога ще е следващата криза, но от нива 7К€ средна цена да додрапаш до 5К€, или 4К€ с доза късмет. Имаш време, млад си, ще поработиш, ще послугуваш в администрацията, споко, до 2049 ще успееш. Ще си все още запазен. Е, не може когато искаме.
Нито усет, нито нюх, нито елементарно усещане за вход. Нямат визията...Демек, чЕкали, чАкали, почАкали и т.н.
Много добре знаеш кога съм влизал, кога излизам, кога сменям стратегии и пренасочвам инвестиции.
С чесане по клавиатурата ако ставаше, ехеееее...
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise
Запази ги за себе си. Не съм казвал, че този или онзи е чантаджия. Просто се опитах да ви обясня от къде идва, или от къде съм чул че идва което не означава, че е истина. Някаква надежда имам да се говори малко по-културно, но постоянно се сере отгоре с тъпите детски изкавания и поведение на путка.Last edited by mibova; 27.11.2024, 09:14.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Казах цените "там"! Ако имаш затруднения при четенето с разбиране, тва не е мой проблем.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
А, от кога почнаха да не те интересуват, като доскоро ги постваше с телешки възторг?
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Бетерчо къ йе авата ? Пак по кръчми кесиш...., но признавам, че за коня не познах излезе гоУема работа.... мърда и не старее :-)
Това е индикация за невероватното количество кеш дето се търкаля по тая земя .... има за всякакви щуротии....
Чудя се ако земе да земе да стане некъв дребен гърч във виртуалното пространство / не го прогнозирам или очаквам и не става въпрос само за коне а за всички чудесии с 22К ЕУР гарантирани/ какво ще се случи с реалните неща и цените им / не само имоти/.....
Коня е "хрътката", която първа "надушва", че се задава принтер.
Иначе съм ок, благодаря. Надявам се и при теб всичко да е наред.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
Чувал съм че идва от полицаите - като се появят на сигнал за грабеж/взлом и влизат с чантите да оберат каквото е останало ценно и тогава почват да пишат.
И от там на всички държавни чиновници - да "отпънат" каквото е останало след големите крадци.
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнениеЗа консултация в обществен форум, няма как да говорим.
За процент комисион, за сделка - 3 без ДДС.
Сега доволен ли си?
Ако включа и адвокат, неговия хонорар е отделно.
- 5 Харесвания
Коментар
-
За консултация в обществен форум, няма как да говорим.
За процент комисион, за сделка - 3 без ДДС.
Сега доволен ли си?
Ако включа и адвокат, неговия хонорар е отделно.
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Бях те помислил за брокер и учтиво те питах на какъв процент работиш.
Така ли беше?
Ти не ми отговори нищо конкретно, а се извъртя, като лека жена и не ми отговори нищо конкретно. Така ли беше?
Да не би тарифата да ти е на час?
Коментар
-
Аз съм от тези които не понасят посредствена твар.Санитар съм и ако имах възможност бих ви почистил, тоест поставил там където ви е мястото.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнениеТи, добре си го описал - чантаджия. Какво друго да очакваш...?!?
От няколко дни ме гони по форума с оферти и какво мисля за това, за онова.
Не му идва на акъл, че инфото не безплатно. След което, обърна палачинката и започна заяждане и хейт.
Толкова си може...
- 1 like
Коментар
-
Това чантаджия откъде идва? Носи куфарчето лично на някого ли? Или е празен като чанта, калинка от хилядите дето бършат задници и послушно кимат с главица.
И от там на всички държавни чиновници - да "отпънат" каквото е останало след големите крадци.
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнениеТи, добре си го описал - чантаджия. Какво друго да очакваш...?!?
От няколко дни ме гони по форума с оферти и какво мисля за това, за онова.
Не му идва на акъл, че инфото не безплатно. След което, обърна палачинката и започна заяждане и хейт.
Толкова си може...
Така ли беше?
Ти не ми отговори нищо конкретно, а се извъртя, като лека жена и не ми отговори нищо конкретно. Така ли беше?
Да не би тарифата да ти е на час?
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Заможните хора не са толкова дребнави и злобни. Абе ти да не си някой санитар в Окръжна болница?Санитар съм и ако имах възможност бих ви почистил, тоест поставил там където ви е мястото.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
Коментар