Първоначално изпратено от COVID-19
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Не бре, откак ме гони десет дена с оферти, просто се забaвлявам с теб...
Това, горното вдЕна ли го...?!?
Първоначално изпратено от Traicho_80
Виждаш ми се изгладнял, но си ми леко неприятен. Да ти дам 20 лв, да спреш да ми пишеш? Няма шанс да изкараш комисион от мен - едва ли имаш читави обяви.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Ясно е че биха купили за собствени нужди. Това и търсят. Отдаването под наем не е опция към момента с 80% от имотите. Трябва локация, близост до метро или някакъв хъб - учреждения, училища, транспорт, паркоместа, инфраструктура изобщо. Ако бяха инвеститори щяха отдавна да са купили. И спекуланти не са, виждаш че блеят от години. Не знаят и как да отдават, нямат визия и таргет. Ще чупят, нямало да плащат, тези и за Факултета не стават за наематели. Камо ли за наемодатели.
Влак нема да има. Аз им казах - дано да са все още запазени когато 2049 хлупнат някъде около Ихтиман. В самия Ихтиман няма да могат.
Коментар
-
Я, кажи на съфорумците, какъв коптор "продаваш". Дай нЕкоя снимка.
"Бизнес"...?!? Мисля доста се изхвърли...
С туристи не се занимавам...
п.п. Има си туристически агенции за тази услуга.
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Няма какво да ти казвам. Бизнес с теб нямам желание да правя. Айде лека
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение
Трайо чантантаджията стигна до Правец-а и взе да нарежда....
Жулката, свършил облъчването на "студентите", и той се нареди на перона...,
Амааа, той бързия влак замина...
Влак нема да има. Аз им казах - дано да са все още запазени когато 2049 хлупнат някъде около Ихтиман. В самия Ихтиман няма да могат.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнениеТи, кажи к'во искаш да лЪзнеш в Изток с фирмата А и да се пренесеш на Г. Делчев и България с фирмата К?
- 1 like
Коментар
-
Най ме подкрепя факта че има много желаещи да купуват все още. И от вас тук, и изобщо. Кандидати бол. Това е добре за пазара. На наемите. Към продажби аз сега няма да пристъпвам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80
Нормално, дошла му е силата. От скоро във форума го подкрепя и му приглася неговия интимен партньорОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Тея койоти ще повият, повият пък ще сменят никовете. Но помни, с тези цени, ако някой продаде значи е усетил пазара. Но продажби няяяямааа. Що? Щот нема кво да продавамееее. Не сме собственицииии. Още сме с памперситееее. Ще купят ли? Нееее. Що? Щото им е скъпоооо, многоооо. И нема парееее.
Жулката, свършил облъчването на "студентите", и той се нареди на перона...,
Амааа, той бързия влак замина...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
То е ясно, че само на слухове ще го караш. Аз ти препоръчвам да се разходиш и да кажеш от личен опит как е!
Защо не ни информираш как е положението в Масква?
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
Коментар