If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ние с теб и Песимиста ги предупредихме. Да не се наиграят. Но се съмнявам. Те са вкарали по няколкостотин долара, нямат потенциал на инвестори и играчи да боравят с десетки хиляди даже в коини. Утре като се срине пирамидата и ще кажат, оооо, ми ние продадохме. Ясни са ми като дамски бикини.
У форумО, сите "играчори" купуват у дъното и продават на врЪо...
Ма, те тия фентази герои, не разбират лаФа: "земе да земе да стане лек гърч..."
п.п. Обикновено се разбира от опит...
Ние с теб и Песимиста ги предупредихме. Да не се наиграят. Но се съмнявам. Те са вкарали по няколкостотин долара, нямат потенциал на инвестори и играчи да боравят с десетки хиляди даже в коини. Утре като се срине пирамидата и ще кажат, оооо, ми ние продадохме. Ясни са ми като дамски бикини.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Говорим за легалните начини.
За p2p няма да разберат, но когато тръгнеш да правиш по-големи покупки, може да ти почукат на вратата, за да те питат как си ги придобил.
Нещата може да вземат груб и сериозен обрат за нула време. Както винаги става. Това се опитвам да предугадя.
За p2p няма да разберат, но когато тръгнеш да правиш по-големи покупки, може да ти почукат на вратата, за да те питат как си ги придобил.
Ти искаш да ми кажеш че ако купиш коини и те знаят ли? Съмнявам се. Има начини без никой да те знае изобщо.
Глупости.
Трябва да докажеш как си ги придобил, Колкото до прането на пари, никой не пере пари така, защото всичко се вижда.
Пари се перат чрез банки. Според анализ на МВФ годишно се препират 2-5% от световния бвп, т.е 2 пъти повече от цялото крипто взето заедно....
Ми некой бандит с милионите казва от коини ги имам и точка. Ще бъде и той на чейна. Без регулации се перат пари, моето момче. Като приберат софрата ще избършете пода вие дребните шаранчета.
Не мисли че ме е яд, грешка би било. Казвам ви да да ви заостря вниманието. Както искаш, така го разбирай.
Глупости.
Трябва да докажеш как си ги придобил, Колкото до прането на пари, никой не пере пари така, защото всичко се вижда.
Пари се перат чрез банки. Според анализ на МВФ годишно се препират 2-5% от световния бвп, т.е 2 пъти повече от цялото крипто взето заедно....
Първо му намигна с колелцето на столчето... - не те разбра, ама си призна.
Сега с банските - тоталка отива...
Ми той трЕба да търси басейн без гости, щото гащите са падналЕ. А къде отидоха метлата и парцала...?!?
Да си праи сметката. Аз му показвам оръдия на труда и да не се мета без гащи в дълбоки вирове.
Тоест, преди 2 години бих му казал да купува. Сега му казвам: за бога, Трайо, не купувай!
Коментар