If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В нея съм и кредитор. На перонците, мога да им кажа следното: имот купен преди 1 година, сега заминава на 3 или 4 пъти по-висока цена...
Та колко подскочи коня...?!
Чакалете нямат поглед. Разбирам ги, следят некви обяви, четат избирателно публикации за балони, не притежават ликвидни и поскъпващи с темп на софийските имоти, възможно е да имат нещо от мама и дедо, вероятно поевтиняващи имоти или съвсем без цена, защото няма пазар за тях. И давай - вой до небесата.
За успокоение следят коня. За жълто не им стиска...къде да го крият, а и паре трябват.
Ф/Прости с бандата от варненската ромейска махала ще ги преслуша на секундата.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Отново ще ти цитирам Костолани: "Малкото, което знам за икономиката и финансите, съм научил не в университетите или от специализираната литература, а в джунглата. Определено съм платил повече пари за обучение, отколкото щеше да ми струва в Харвард. ".
И ще замине тази къща. Видях я, 6 спални, три бани....чакалете трябва да регистрират поне, дано им светне ламбата как се строи и придобива имот. Чудил съм се на познати, приятели, строят наново къща и то не в Бистрица, а в села в дълбока провинция, парцела им по декар едва ли е повече от 5 хилки. Но къщата като прогимназия подминава понякога половин милион. Защо? За кеф!? Кога ще я продадат ако решат? На каква цена? На кого? Но го правят.
В нея съм и кредитор. На перонците, мога да им кажа следното: имот купен преди 1 година, сега заминава на 3 или 4 пъти по-висока цена...
Та колко подскочи коня...?!
Тамън щях да го питам по Варна ли ще по Коледа, че тук се изхвърли, че ще ходи на "топло" - малдиви, бали сейшели (мечти), та ако е там да го поканим с каките на среща...
Ми да заповяда. Ма не моем да го изгоним след това. Ще седи и ще блещука с оченца.
п.п. Да ти дам пример от днес - един колега ме гони от петък за къща, която имам в Бистрица. Дадох му инфо и цена и ми връща отговор: Ама мноо скъпо.
Приключих разговора с този отговор: "Това е цената! Не коментирам повече. Успех в търсенето!"
И ще замине тази къща. Видях я, 6 спални, три бани....чакалете трябва да регистрират поне, дано им светне ламбата как се строи и придобива имот. Чудил съм се на познати, приятели, строят наново къща и то не в Бистрица, а в села в дълбока провинция, парцела им по декар едва ли е повече от 5 хилки. Но къщата като прогимназия подминава понякога половин милион. Защо? За кеф!? Кога ще я продадат ако решат? На каква цена? На кого? Но го правят.
Миии, по пазарите съм от 2005-та, та точно ти да ме учиш, малко смешно.
Не, че не бих взел под внимание ценно мнение, но си малко ниска топка с това поведение...
Я да се явиш на изпит като Радко.Знаеш ли как се смята сложна лихва?
Коментар