Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
И 2079 нема да стават за купуване. Населението ще много нагоре, ръгането с лакти ще е за качествени имоти под наем. В другите по 10 човека филипинци, шриланковци и така нататък. В тристаен апартамент и по 15 могат да стигнат. С кревати по на два етажа.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
И 2079 нема да стават за купуване. Населението ще много нагоре, ръгането с лакти ще е за качествени имоти под наем. В другите по 10 човека филипинци, шриланковци и така нататък. В тристаен апартамент и по 15 могат да стигнат. С кревати по на два етажа.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Писал съм им го безброй пъти, Чеканье и търпение са нужни, но годината на спада е 2079та.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Чакане му е майката, скоти. Малко остана, скоро е 2029-та...
- 1 like
Коментар
-
Страхотни сте, момчета. Ето сега професор дефлация, гледам е минирал с л..а и темата за златото. Надценено било, ше падало ше се сривало.
Моля, съвсем сeриозно, който иска да инвестира в каквото и да е, не четете този форум.Last edited by Minaiivan; 22.10.2024, 00:39.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scotty Разгледай мнение
Благодаря, но не търся съвети от брокери, мисля че бях достатъчно ясен. Ще чакам интересни данни от по-достоверни източници.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Скоти, недей да инвестираш в жилища. И тук, както и при всяка друга инвестиция, балъците е по-вероятно да загубят, отколкото да спечелят. През всичките тези години си доказал, че хал хабер си нямаш от имотния пазар, нито от тенденции, нито от локации, нито от сегментация.
А как се движи пазарът на жилища в София и какви са очакванията, споделям ежегодно и ... досега 100% в десетката! Даже като почна ковид, познай кой уцели тренда?
пп Ако някой държи връзка с кавръков, нека го помоли да не купува в НИКАКЪВ СЛУЧАЙ. Или поне да ни предупреди че е купил, че тогава ще стана страшно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Намери ли булка?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ти нещо жестоко си се объркал, аз съм в тема за инвестиции, а не в бг-мама да питам дали да си купувам жилище! Интересува ме как се движи пазарът, как се движи икономиката, какви са бъдещите очаквания. Ти като си тук за друго, изобщо не се и занимавай да ме цитираш.
А как се движи пазарът на жилища в София и какви са очакванията, споделям ежегодно и ... досега 100% в десетката! Даже като почна ковид, познай кой уцели тренда?
пп Ако някой държи връзка с кавръков, нека го помоли да не купува в НИКАКЪВ СЛУЧАЙ. Или поне да ни предупреди че е купил, че тогава ще стана страшно.Last edited by BONI; 21.10.2024, 12:46.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Къде ги видя тия 6%?
п.п. Може би затова и толкова бърже го хваща - лесно изпуска бройката!?Last edited by Julius_BG; 21.10.2024, 12:57.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Някой се хвали, че е отскочил до Капалъ Чарши ?!?
п.п.
Ама то какво друго да очакваш от имотен инвеститор с макс. 6% доходност.
Смятайте какво ще е ако някога припари до Скандинавия напр. !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Аз съм във форума от 2007 г. Имаше периоди, в които много не го следях.
Преди 10 г никой не вярваше, че ще има имотен бум отново и че ще минем цените от 2008 г., но се случи.
През 2001 г. никой не вярваше, че апартаментите в областните градове ще поскъпнат и ще струват много пари днес, но се случи. Така че най-вече се осланяй на твоя вътрешен глас и на нуждите ти.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ти нещо жестоко си се объркал, аз съм в тема за инвестиции, а не в бг-мама да питам дали да си купувам жилище! Интересува ме как се движи пазарът, как се движи икономиката, какви са бъдещите очаквания. Ти като си тук за друго, изобщо не се и занимавай да ме цитираш.
Преди 10 г никой не вярваше, че ще има имотен бум отново и че ще минем цените от 2008 г., но се случи.
През 2001 г. никой не вярваше, че апартаментите в областните градове ще поскъпнат и ще струват много пари днес, но се случи. Така че най-вече се осланяй на твоя вътрешен глас и на нуждите ти.
- 1 like
Коментар
Коментар