Първоначално изпратено от nradev1111
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
там бяха без пари земите ( до скоро)
трябвало е да се накълвеш каквото може около тебе.
земя, която не отстъпва по качество на добружда беше в пъти по-евтина, че див край и проклети хора
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Северозапада
трябвало е да се накълвеш каквото може около тебе.
земя, която не отстъпва по качество на добружда беше в пъти по-евтина, че див край и проклети хоратова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Да го успокоя, цените на ЗЗ падат, заради нагласите и страха от лошата година на едрите собственици които определят и цените на земята. Те купуват, те продават. А някои продават след лошата година. Но това е за мен тенденция в средносрочен план. Виж за жилищните имоти новините са лоши за него.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Притежава две нули, това притежава, жалко е, че е в тази тема!Last edited by bulgarian lev; 09.11.2024, 21:15.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Тоя юнак притежава ли имот някъде в град по-голям от 50К души, за столицата пък съвсем....от дедо и баба де, аз ненаследствен знам че не притежава.
- 1 like
Коментар
-
Предполагам, че пишеш за общежитието на ул.Илиянско шосе номер 8, ама не знаех, че е твое!!...от дедо и баба де, аз ненаследствен знам че не притежава.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Па за моята...ми предлагат 1 600 000 евра. Щото който живее в нея не плаща нито наеми, нито сметки, нито други разходи може би. Отрезах ги като краставици.
- 1 like
Коментар
-
ASML-ла го купих, когато започна търговската война за чипове..иначе съм на ETF-и и добивни компании ...засега...
Коментар
-
Ти май играеш на случаен принцип
Коментар
-
Oще не си почерпил дето те открехнах за ANAU.Ako почерпиш ще те открехна и на други тарикатлъци.
Коментар
-
БФБ-то ми е отделно перо с 50%, въобще не го смятам. В IBKR, a и за два дни вече станаха 550, не 300, там утроих за година, но го намирам за крайно недостатъчно, мисля да форсирам и да удвоя до пролетта. Колкото и да не желая, ще се разделя с ASML и ще добавя в Gold Fields, макар да знам, че те няма да растат при ТръмПИЧА.Просто заместване. Удвояване само в ANAU и SXR8
Коментар
-
За моя гараж ми предлагат 160К евра. Щото е и магазин може би. Отрезах ги като краставици.
Коментар
Коментар