If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не, да си чекате още, та да може аз да купя. и да ти светне лампичката специално на теб че цените на парцели, жилища, гаражи и наеми ще върви нагоре. Днес слушам дебат за повишаване на доходите в бюджетната сфера. Нали си финансист, би трябвало да знаеш.
И теб ще огрее ако беше калинка, но ти нали не си?!
Добре, но не разбирам смисъла на поста!
Какви очаквания имаш към нас? Да ръкопляскаме ли?
Не, да си чекате още, та да може аз да купя. и да ти светне лампичката специално на теб че цените на парцели, жилища, гаражи и наеми ще върви нагоре. Днес слушам дебат за повишаване на доходите в бюджетната сфера. Нали си финансист, би трябвало да знаеш.
И теб ще огрее ако беше калинка, но ти нали не си?!
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
На вниманието на чакащите малко чакалЕ (само няколко години, близо десет може и 20 да станат) инвеститори - обмислям купуването на апетитен парцел. Повече не мога да споделя, но съм склонен да поема предизвикателството.
Добре, но не разбирам смисъла на поста!
Какви очаквания имаш към нас? Да ръкопляскаме ли?
На вниманието на чакащите малко чакалЕ (само няколко години, близо десет може и 20 да станат) инвеститори - обмислям купуването на апетитен парцел. Повече не мога да споделя, но съм склонен да поема предизвикателството.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Някакви псевдо еко организации неясно с какво финансиране. Но държавата ако си беше на място няма да се съобразява с тях. Не може в Австрия, Швейцария а дори и Сърбия да си правят лифтове без проблем, а тук за един лифт дето ще е 10-15 метра просеката да не може да се направи 100 години.
То да е само на туризма...
И магистрала Струма спъват...
Сега последно пречат и на разширението на Опълченска в София...
Някакви псевдо еко организации неясно с какво финансиране. Но държавата ако си беше на място няма да се съобразява с тях. Не може в Австрия, Швейцария а дори и Сърбия да си правят лифтове без проблем, а тук за един лифт дето ще е 10-15 метра просеката да не може да се направи 100 години.
Боте, да живееш на гърба на работещите е по-зле от това да си брокер! Поне по тезите, които защитаваш, излиза, че ти си от тези, които живеят на гърба на другите. Хващай се на работа, стига разчитал на другите цял живот. Това марксистите сте голяма напаст!
ха ха
бах тая пенсия с която трупам по 90к ГОДИШНО
Колега,очевидно не сте запознат с палатите на радомирския имотен магнат и особедно този с ламаринения покрив
Да, същият радомирски имотен магнат по негови думи живее в приземна землянка, и се топли с реотан 700 вата, да пести пари, с които да си плаща кредитите за имотите....
Коментар