If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ейй като каза Хепи - направо се чудя че има народ да ходи там...... ама като се сетя че има и народ дето гласува за плешивия плевенски чалгар!
Пластмасова храна, пластмасови хора, пластмасови мозъци ...........
Плебса уж бил фрашкан с парЕ, пък оди да пълни шкембака с полуфабрикати, замразени в село Яребична. То кое ни е наред, че и "фрашканите с парЕ" да са.....
Тук един папагал разправяше как българина бил фул кеш и как трябвало да се резервира за дюнерджийницата Хепи щото било невъзможно, за ресторантите същото.
Иначе да прав си вкараха бая народ в свинарниците си, като освен до Лидл и работатно си място едва ли ще имат лукса за нещо различно.
Но като гледам каква ще бъде 2025г не знам дали и работно место ще има.
Брокеразите само до преди 2г телефоните не си вдигаха толкоз им беше порастнала работата.Каква беше а каква стана а? Хубавото сега започва за търтеите.
Кое му е неприятното?
Връща се старото време - пак сме няколко човека по Спа хотелите и хубавите ресторанти. Офертите за н.г валят, но аз с кеф им казвам, че ще съм надалеч (и на топло).
Отделно имам достъп и до по-качественна работна ръка. Колкото и да ги хокам, трябва да благодаря на брокеразите, че "обуха" огромна част от плебса с дългогодишни кредити, и ги "зазидаха" да си стоят вкъщи до пенсия....
Има един лаф на един мастит бизнесмен по време на предишната криза - " хубаво, че дойде кризата, та да се видим кои сме чорбаджиите"....
Тук един папагал разправяше как българина бил фул кеш и как трябвало да се резервира за дюнерджийницата Хепи щото било невъзможно, за ресторантите същото.
Иначе да прав си вкараха бая народ в свинарниците си, като освен до Лидл и работатно си място едва ли ще имат лукса за нещо различно.
Но като гледам каква ще бъде 2025г не знам дали и работно место ще има.
Брокеразите само до преди 2г телефоните не си вдигаха толкоз им беше порастнала работата.Каква беше а каква стана а? Хубавото сега започва за търтеите.
Преди няколко години ви казах че имот се купува когато можеш и че всякакви тънки сметки да чакаш щото пазара щял да падне са безсмислени
А имот се продава само като имаш готова идея какво ще направиш с парите
Играенето на форекс с имоти е обречена история и тук доста го научиха по трудният начин
Кажи как някой може да те вземе на сериозно след приказките ти ,че ФЕД нямал да почне да си намаля баланса разбираш ли
Кое му е неприятното?
Връща се старото време - пак сме няколко човека по Спа хотелите и хубавите ресторанти. Офертите за н.г валят, но аз с кеф им казвам, че ще съм надалеч (и на топло).
Отделно имам достъп и до по-качественна работна ръка. Колкото и да ги хокам, трябва да благодаря на брокеразите, че "обуха" огромна част от плебса с дългогодишни кредити, и ги "зазидаха" да си стоят вкъщи до пенсия....
Има един лаф на един мастит бизнесмен по време на предишната криза - " хубаво, че дойде кризата, та да се видим кои сме чорбаджиите"....
Смесването на темите замъглява преценката, например:
Колкото и пари да изкараш от бачкане/ бизнес, профуканото на БФБ си е профукано.
Може 10 години да си псуваш банкерите, но това няма да компенсира загубите ти от ТРОЙНОТО нарастване цените на жилищата за периода.
Може да рониш фалшиви сълзи за "ушитите с тежки заеми" и как щели да им вдигнат лихвата, но АБСОЛЮТНО ВСЕКИ купил с ипотека, когато ти крещеше МЯУ, сега е по-добре от послушалите каръци.
Въпросът е, ти наистина ли не ги осъзнаваш тези неща, или едно съветваш, друго вършиш?
аз не псувам и не крещя
нещо лабави нерви имаш напоследък - защо?
иначе за МЯУ март 2020-та мислех, че ще се слчуи, но не съм крещял, а по-скоро изчаках защото бяхме в мътни води.
рано е да се каже дали ще роним сълзи за ушитите с ипотеки - просто в момента всичко е иху-яху и това се вижда от тримесечните отчети на банковата система.
2-3-4години са нищо, когато се обременяваш с 25-30г дълг .
и тук е добре да отбележим, че българската икономика сама по себе си е 'въшка' в ЕС и ако там има проблем при нас има без да сме основните виновници за тях.
пример ИТ сектора във частта си добре платени експерти с 10+г стаж. Много сериозна покупателна сила и смело купуване с ипотеки + лизинги + какво лине. В момента този сектор почва да усеща напрежение покрай съкращения, които тръгват от глобалните мега компании и плавно се усещат и у нас.
пропускаш момента,че междувременно се печелят пари и от дейност (който може)
ктб, но с внимание към детайла 100К макс.. да имаше известно забаяне, но паричките бяха спасени с лихвите даже
не казвам, че нямаше нерви, но опит поне.
каквото и да ми говорят хора като теб - пряко ангажирани в кредитната система
държа на своето, че в момента банките са основен съучастник в 'ушиването на много хора' с тежи заеми + помагат цялото понзи (+ перачите) да продължи дейност, която води до още по-голямо натрупване на дисбаланси.
това ще ни дойде доста неприятно в даден момент.
засега обаче хората от твоите кръгове сте в стихията си.
цикли - какво да се прави
Смесването на темите замъглява преценката, например:
Колкото и пари да изкараш от бачкане/ бизнес, профуканото на БФБ си е профукано.
Може 10 години да си псуваш банкерите, но това няма да компенсира загубите ти от ТРОЙНОТО нарастване цените на жилищата за периода.
Може да рониш фалшиви сълзи за "ушитите с тежки заеми" и как щели да им вдигнат лихвата, но АБСОЛЮТНО ВСЕКИ купил с ипотека, когато ти крещеше МЯУ, сега е по-добре от послушалите каръци.
Въпросът е, ти наистина ли не ги осъзнаваш тези неща, или едно съветваш, друго вършиш?
Коментар