Първоначално изпратено от Traicho_80
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Само за 5 минути като погледнете към терасите на един блок можете да разберете колко практичен и иновативен може да бъде българина.
8. Стила семейства.
1.Модерен българин ходил във Франция преди 20 год.
2.Модерен българин обичащ Франция и плавания с яхти със стъклени парапети.
3.Ретро българин обичащ битовия стил.
4.Българин обичащ испански тераси (специално разширена навътре).
5.Модерен стилен и практичен българин с възможности и новодомец.
6.Нормален и практичен българин.
7.Практичен българин с оптимален бюджет.
8. Българин от Габрово.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Да се радва че има заетост. И да се учи в движение как се променя пазара, а не да търка клавишите от неизмазаната къща на акт 14 в най-голямото село в Бг ( по негови думи).
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение
Ама иначе голем дЗвер тука...Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Ботича е в сивия сектор с отдаване на тарамбуки - сигурно има по няколко набили се там. Общежитие. Но...няма срамно, дано му влиза некое евро.
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнениеДок, предлагам да вземем 7 (седем) апарта до Бурса. Сега ги строят. За нас ще са тънкана до ключ. И после ше ги рентим на перонците.
За редовни ще правим отстъпки...Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
По-надолу ме пита, па после забрави да говори...
п.п. И дронове пускат гърците да ги следят, какво и как отдават...Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Ботич, вървят ли наемите от апартите, нищо не казваш. Как ги отдаваш?
п.п. И дронове пускат гърците да ги следят, какво и как отдават...
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Я кажи че ми е интересно каква глупост ще изръсишОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
За други градовв нв знам, но има сериозни ограничения. В Атина нямаш право вече да отдаваш краткосрочно собствен имот с платформите. Целта е да има жилища за дългосрочни наеми. Глобата е първоначално 40К€.
Гърците се усетиха, че губят страшно много от развития туризъм и започнаха як контрол.
За големите градове е ясно, но започнаха изцяло всичко да следят.
Ииии, познай къде отиват цените на наемите...Last edited by COVID-19; 24.11.2024, 20:27.
Коментар
-
Няма как да сравниш Черно море с Егейско или Йониско море. Нямат нищо общо. И в Гърция започна да става като в България. Просто се пренасели през летния сезон. За услуга, да по-добра и в пъти по-качествена, но и цените са доста по-различни. А гърците си знаят как да щавят. Всичко се следи и в Air BnB, и Booking, и следват едни хубави данъци.
Та, сухоземен шенген е за по-бързо пътуване, но кефа си има цена...Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
знам, че са ги подгонили, но това няма да направи тапи по границите
Коментар
-
Не ако искат, а ще ги платят! Не знам дали си запознат, но дори имота ти запорира държавата (говоря за Гърция).
Не споря, къде е по-добре. На Халкидики съм когато си поискам.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
как това ще ме прати на шабла вместо на халкидики
при положение,че гръцки туризъм колкото искаш, а българите ако искат ще си плащат данъците.
Не споря, къде е по-добре. На Халкидики съм когато си поискам.
Коментар
Коментар