IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Ковиде, преди да си ти ударили БАН кажи как виждаш пазарната цена на този имот? Имаш ли оферти за 3 стайни тухли до Южен парк?

https://imot.bg/1c171325064245076
    Новото в района е на 2800-3000 евро/м2. Това е обзаведено но е от 2006г. и е на цената на ново по БДС. Въпрос на преценка. В тази част на Стрелбище е по-зле с паркирането, 4 от 5 по трудност, паркомястото за купуване може да се обмисли.

Коментар

• Само за 5 минути като погледнете към терасите на един блок можете да разберете колко практичен и иновативен може да бъде българина.
      8. Стила семейства.

1.Модерен българин ходил във Франция преди 20 год.
      2.Модерен българин обичащ Франция и плавания с яхти със стъклени парапети.
      3.Ретро българин обичащ битовия стил.
      4.Българин обичащ испански тераси (специално разширена навътре).
      5.Модерен стилен и практичен българин с възможности и новодомец.
      6.Нормален и практичен българин.
      7.Практичен българин с оптимален бюджет.
      8. Българин от Габрово.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Да се радва че има заетост. И да се учи в движение как се променя пазара, а не да търка клавишите от неизмазаната къща на акт 14 в най-голямото село в Бг ( по негови думи).
        Като го ощавят с доста по-висок данък, не знам каква "песен ще запее". Мани, ми вкарват всички имоти в регистри и тотален контрол...

Коментар

• Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение

Ама иначе голем дЗвер тука...
          Да се радва че има заетост. И да се учи в движение как се променя пазара, а не да търка клавишите от неизмазаната къща на акт 14 в най-голямото село в Бг ( по негови думи).
          Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Ботича е в сивия сектор с отдаване на тарамбуки - сигурно има по няколко набили се там. Общежитие. Но...няма срамно, дано му влиза некое евро.
            Ама иначе голем дЗвер тука...

Коментар

Док, предлагам да вземем 7 (седем) апарта до Бурса. Сега ги строят. За нас ще са тънкана до ключ. И после ше ги рентим на перонците.
              За редовни ще правим отстъпки...
              Може. Ше ми разкажеш като се видим и да видим как ще финансираме упражнението.

Коментар

По-надолу ме пита, па после забрави да говори...

п.п. И дронове пускат гърците да ги следят, какво и как отдават...
                Ботича е в сивия сектор с отдаване на тарамбуки - сигурно има по няколко набили се там. Общежитие. Но...няма срамно, дано му влиза некое евро.

Коментар

• Док, предлагам да вземем 7 (седем) апарта до Бурса. Сега ги строят. За нас ще са тънкана до ключ. И после ше ги рентим на перонците.
                  За редовни ще правим отстъпки...

Коментар

Ботич, вървят ли наемите от апартите, нищо не казваш. Как ги отдаваш?
                    По-надолу ме пита, па после забрави да говори...

п.п. И дронове пускат гърците да ги следят, какво и как отдават...

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Я кажи че ми е интересно каква глупост ще изръсиш
                      Ботич, вървят ли наемите от апартите, нищо не казваш. Как ги отдаваш?

Коментар

За други градовв нв знам, но има сериозни ограничения. В Атина нямаш право вече да отдаваш краткосрочно собствен имот с платформите. Целта е да има жилища за дългосрочни наеми. Глобата е първоначално 40К€.
                        Не само това. Вече ги следят навсякъде. Ако знаеш колко ганьовци наемаха и преотдаваха. Сега и там кур-капан...
                        Гърците се усетиха, че губят страшно много от развития туризъм и започнаха як контрол.
                        За големите градове е ясно, но започнаха изцяло всичко да следят.

Ииии, познай къде отиват цените на наемите...
                        Last edited by COVID-19; 24.11.2024, 20:27.

Коментар

Няма как да сравниш Черно море с Егейско или Йониско море. Нямат нищо общо. И в Гърция започна да става като в България. Просто се пренасели през летния сезон. За услуга, да по-добра и в пъти по-качествена, но и цените са доста по-различни. А гърците си знаят как да щавят. Всичко се следи и в Air BnB, и Booking, и следват едни хубави данъци.
                          Та, сухоземен шенген е за по-бързо пътуване, но кефа си има цена...
                          За други градовв нв знам, но има сериозни ограничения. В Атина нямаш право вече да отдаваш краткосрочно собствен имот с платформите. Целта е да има жилища за дългосрочни наеми. Глобата е първоначално 40К€.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

знам, че са ги подгонили, но това няма да направи тапи по границите
                            Това беше пойнта, да падне трафика. Аз лично тази година се отказах да ходя в Гърция заради този трафик. Еле па и ремонта на околовръстното на Солун.

Коментар

Не ако искат, а ще ги платят! Не знам дали си запознат, но дори имота ти запорира държавата (говоря за Гърция).
                              Не споря, къде е по-добре. На Халкидики съм когато си поискам.
                              знам, че са ги подгонили, но това няма да направи тапи по границите
                              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

как това ще ме прати на шабла вместо на халкидики
                                при положение,че гръцки туризъм колкото искаш, а българите ако искат ще си плащат данъците.
                                Не ако искат, а ще ги платят! Не знам дали си запознат, но дори имота ти запорира държавата (говоря за Гърция).
                                Не споря, къде е по-добре. На Халкидики съм когато си поискам.

Коментар

Working...
                                X