If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Какво общо имат работещите пенсионери? Фонд пенсии, няма нищо общо с бюджета на отделно министерство...ти вярно си калинка!!!
Ти сериозен ли си или и ти си от тях? Заемат щат, вместо да си гледат старините. Особено пенсионираните полицаи и военни, те нямат надяждане, едновременно пенсия и заплата от държавата.
Ако мислиш, че от Брюксел не знаят си в грешка. Лично аз ако имах власт бих редуцирал сериозно числеността на администрацията. Само от работещите пенсионери ще има минимум 10% рязане на щат.
според мен не е там проблема а в окопалите се каалинки с по 10-15 години стаж на стола )
Ако мислиш, че от Брюксел не знаят си в грешка. Лично аз ако имах власт бих редуцирал сериозно числеността на администрацията. Само от работещите пенсионери ще има минимум 10% рязане на щат.
Какво общо имат работещите пенсионери? Фонд пенсии, няма нищо общо с бюджета на отделно министерство...ти вярно си калинка!!!
затова пък тук е най-сигурното място за бюрокрация
само да ни надушат и брюксел става детройт на чиновниците
Коментар