IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Sranimir2024 Разгледай мнение
    Как са милЕонерите с кредити?Имам,купих ,2079 ,бля,бля​​​​ Имота е пасив,актив е друго уважаеми съфорумници,пардон малЕонери!
    Това мнение е за рамка окачено на входа на престижните училища дето учите. Имотът е пасив! Да го знаят по всичките земни кълбета кви дълбоки проникновения ражда гениалната мисъл на българския чакал от градската джунгла.
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Шемет, май ти е трудно да цитираш...

п.п. И сланинка обичам...

Първоначално изпратено от Sranimir2024 Разгледай мнение
      Лук,чесън,шипки и прасета! А ти? Кредити МалЕонер ли си ?

Коментар

• Трайо, тоя ботуш, знаеш ли къде се намира...?!?

Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Офертата е реална, ако искаш давам телефон.

Коментар

• Лук,чесън,шипки и прасета! А ти? Кредити МалЕонер ли си ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Не знам. Нека встъпи новия потискане през януари. Мътно ми е там.
            Ше гледаме да видиме...

Коментар

• .... я кажи ти к'ви "активи" имаш...

Първоначално изпратено от Sranimir2024 Разгледай мнение
              Как са милЕонерите с кредити?Имам,купих ,2079 ,бля,бля​​​​ Имота е пасив,актив е друго уважаеми съфорумници,пардон малЕонери!
              Last edited by RUBLA; 11.12.2024, 22:46. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

• Как са милЕонерите с кредити?Имам,купих ,2079 ,бля,бля​​​​ Имота е пасив,актив е друго уважаеми съфорумници,пардон малЕонери!

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Обикновенно, когато даден актив има много ниска (ненормално ниска) цена, винаги има причина затова.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Не вярвам. Това буквално мога аз да го отнеса.

Коментар

Колеги, нападайте!
                      Офертата е супер, но защо ли чуждите компании се изнасят от България и какво следва от това, не знам...?!
                      Не вярвам. Това буквално мога аз да го отнеса.

Коментар

"Здравейте, колеги.
                        Международен инвеститор търси бърза продажба за 41 на кв.м. (общо 350 000 €) без ДДС на три съседни терена, намиращи се в землището на кв. Горна Баня, на 975 м. от Метростанция “Горна Баня“. Причина за продажбава е, че напуска България.
                        Имотите в момента са със статут: Урегулиран Поземлен Имот /3 456 кв.м./ и два съседни Поземлени Имота /4 987 кв.м./ и според общия устройствен план на гр. София, могат да бъдат построени жилищни сгради и къщи.
                        Идентификатори: 68134.4325.1513;..........1514;..........4326.9258
                        Зоната е Жм1 за застрояване с жилища и къщи.
                        - Има водопровод, канал и ток в близост до имотите.
                        - В съседство има ново изградени къщи.
                        - КИНТ: 0.9
                        - Плътност на застрояване: 30%
                        - Озеленяване: 60%
                        - Височина до 10 м.
                        Благодаря Ви за отделеното време. На разположение съм за въпроси на тел. 0885ххххххх."

Колеги, нападайте!
                        Офертата е супер, но защо ли чуждите компании се изнасят от България и какво следва от това, не знам...?!
                        няма бъдеще в тази територия, трайко
                        тук е мафиотска държава, държава на чиновници
                        демографията е фактор
                        ластика е прекалено опънат а самите бански поддават по шевовете,
                        когато изобщо ги има
                        натискай стола
                        догонина-до друга ще е с 40-70% надолу
                        Last edited by ratten; 11.12.2024, 21:20.
                        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Ооо, тука много намирисва на спор за поне бутилка вино, дай да го отложим за петъка.
                          Бива не може само да се бачка.

Коментар

• "Здравейте, колеги.
                            Международен инвеститор търси бърза продажба за 41 на кв.м. (общо 350 000 €) без ДДС на три съседни терена, намиращи се в землището на кв. Горна Баня, на 975 м. от Метростанция “Горна Баня“. Причина за продажбава е, че напуска България.
                            Имотите в момента са със статут: Урегулиран Поземлен Имот /3 456 кв.м./ и два съседни Поземлени Имота /4 987 кв.м./ и според общия устройствен план на гр. София, могат да бъдат построени жилищни сгради и къщи.
                            Идентификатори: 68134.4325.1513;..........1514;..........4326.9258
                            Зоната е Жм1 за застрояване с жилища и къщи.
                            - Има водопровод, канал и ток в близост до имотите.
                            - В съседство има ново изградени къщи.
                            - КИНТ: 0.9
                            - Плътност на застрояване: 30%
                            - Озеленяване: 60%
                            - Височина до 10 м.
                            Благодаря Ви за отделеното време. На разположение съм за въпроси на тел. 0885ххххххх."

Колеги, нападайте!

Коментар

Ще ти кажа кое е правилното. Всичко на светло. Читавото отгоре на пирамидата. Боклукът долу за тор. Но не да го стрижат разни мошеници. За всеки си има място.

И още нещо. Това, че си имал късмет да се родиш в среда, която те е изучила и образовала е просто лотария. Имай милост и към по-ощетените.
                              Ооо, тука много намирисва на спор за поне бутилка вино, дай да го отложим за петъка.

Коментар

Ще ти кажа кое е правилното. Всичко на светло. Читавото отгоре на пирамидата. Боклукът долу за тор. Но не да го стрижат разни мошеници. За всеки си има място.

И още нещо. Това, че си имал късмет да се родиш в среда, която те е изучила и образовала е просто лотария. Имай милост и към по-ощетените.
                                дали няма някакво разминаване тук
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X