Първоначално изпратено от Sranimir2024
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Шемет, май ти е трудно да цитираш...
п.п. И сланинка обичам...
Първоначално изпратено от Sranimir2024 Разгледай мнениеЛук,чесън,шипки и прасета! А ти? КредитиМалЕонер ли си ?
Коментар
-
Трайо, тоя ботуш, знаеш ли къде се намира...?!?
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Офертата е реална, ако искаш давам телефон.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Не знам. Нека встъпи новия потискане през януари. Мътно ми е там.
- 1 like
Коментар
-
.... я кажи ти к'ви "активи" имаш...
Първоначално изпратено от Sranimir2024 Разгледай мнениеКак са милЕонерите с кредити?Имам,купих ,2079 ,бля,бля
Имота е пасив,актив е друго уважаеми съфорумници,пардон малЕонери!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Офертата е реална, ако искаш давам телефон.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Не вярвам. Това буквално мога аз да го отнеса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнениеКолеги, нападайте!
Офертата е супер, но защо ли чуждите компании се изнасят от България и какво следва от това, не знам...?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение"Здравейте, колеги.
Международен инвеститор търси бърза продажба за 41 € на кв.м. (общо 350 000 €) без ДДС на три съседни терена, намиращи се в землището на кв. Горна Баня, на 975 м. от Метростанция “Горна Баня“. Причина за продажбава е, че напуска България.
Имотите в момента са със статут: Урегулиран Поземлен Имот /3 456 кв.м./ и два съседни Поземлени Имота /4 987 кв.м./ и според общия устройствен план на гр. София, могат да бъдат построени жилищни сгради и къщи.
Идентификатори: 68134.4325.1513;..........1514;..........4326.9258
Зоната е Жм1 за застрояване с жилища и къщи.
- Има водопровод, канал и ток в близост до имотите.
- В съседство има ново изградени къщи.
- КИНТ: 0.9
- Плътност на застрояване: 30%
- Озеленяване: 60%
- Височина до 10 м.
Благодаря Ви за отделеното време. На разположение съм за въпроси на тел. 0885ххххххх."
Колеги, нападайте!
Офертата е супер, но защо ли чуждите компании се изнасят от България и какво следва от това, не знам...?!
тук е мафиотска държава, държава на чиновници
демографията е фактор
ластика е прекалено опънат а самите бански поддават по шевовете,
когато изобщо ги има
натискай стола
догонина-до друга ще е с 40-70% надолуLast edited by ratten; 11.12.2024, 21:20.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Ооо, тука много намирисва на спор за поне бутилка вино, дай да го отложим за петъка.не може само да се бачка.
- 1 like
Коментар
-
"Здравейте, колеги.
Международен инвеститор търси бърза продажба за 41 € на кв.м. (общо 350 000 €) без ДДС на три съседни терена, намиращи се в землището на кв. Горна Баня, на 975 м. от Метростанция “Горна Баня“. Причина за продажбава е, че напуска България.
Имотите в момента са със статут: Урегулиран Поземлен Имот /3 456 кв.м./ и два съседни Поземлени Имота /4 987 кв.м./ и според общия устройствен план на гр. София, могат да бъдат построени жилищни сгради и къщи.
Идентификатори: 68134.4325.1513;..........1514;..........4326.9258
Зоната е Жм1 за застрояване с жилища и къщи.
- Има водопровод, канал и ток в близост до имотите.
- В съседство има ново изградени къщи.
- КИНТ: 0.9
- Плътност на застрояване: 30%
- Озеленяване: 60%
- Височина до 10 м.
Благодаря Ви за отделеното време. На разположение съм за въпроси на тел. 0885ххххххх."
Колеги, нападайте!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ще ти кажа кое е правилното. Всичко на светло. Читавото отгоре на пирамидата. Боклукът долу за тор. Но не да го стрижат разни мошеници. За всеки си има място.
И още нещо. Това, че си имал късмет да се родиш в среда, която те е изучила и образовала е просто лотария. Имай милост и към по-ощетените.
Коментар
-
Ще ти кажа кое е правилното. Всичко на светло. Читавото отгоре на пирамидата. Боклукът долу за тор. Но не да го стрижат разни мошеници. За всеки си има място.
И още нещо. Това, че си имал късмет да се родиш в среда, която те е изучила и образовала е просто лотария. Имай милост и към по-ощетените.препоръка е
- 1 like
Коментар
Коментар