If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Преди 8 години бях харесал една малка неизмазана къща с две стайчета за 16К€ в Бродилово. Отказах се щото е на 12км от Царево, а лятото покрай река Велека има едни гадни мушици
много хубаво е по тоя край
и аз съм се оглеждал за обяви по бородилово
но нямаше
Ударил 80 годишният бай Спиро шестицата от тото 2 . Като излизал от сградата на Централния Спортен Тотализатор, го чакали няколко журналисти:
- Какво ще правите с толкова много пари?
- Ще построя една голяма обществена тоалетна в центъра на града. Да с*рат и пикаят всички на късмета ми!
Ударил 80 годишният бай Спиро шестицата от тото 2 . Като излизал от сградата на Централния Спортен Тотализатор, го чакали няколко журналисти:
- Какво ще правите с толкова много пари?
- Ще построя една голяма обществена тоалетна в центъра на града. Да с*рат и пикаят всички на късмета ми!
Знам, даже ходя там редовни да снимам цветя и всякакви животинки, гущери, змии, паяци.
Преди 8 години бях харесал една малка неизмазана къща с две стайчета за 16К€ в Бродилово. Отказах се щото е на 12км от Царево, а лятото покрай река Велека има едни гадни мушици
Пич, очевидно нищо не знаеш за Странджа. Има особености на флората и фауната, които правят живота там почти невъзможен за месеци наред. Това да се чучнеш уж сред природата и да не можеш да се разходиш наоколо е някакво безумие.
Знам, даже ходя там редовни да снимам цветя и всякакви животинки, гущери, змии, паяци.
Пич, очевидно нищо не знаеш за Странджа. Има особености на флората и фауната, които правят живота там почти невъзможен за месеци наред. Това да се чучнеш уж сред природата и да не можеш да се разходиш наоколо е някакво безумие.
Локацията байно! Дълбока провинция не си е работа, да хубаво е - прмиерно някъде южно черноморие, Странджа, Югоизточни Родопи - красота, чистота, идилия, ама човек си има нужди - пазаруване поне веднъж седмично, приятели/роднини да посети не само по празниците, ако иам деца е немислимо, освен ако не си мормон, но пак ако се разболее достъп до качествено медицниско обслужване - в дълбока провинция няма. Може да се помисли за друг парцел или парцел с къща, на спокойно място до областен град, не се загробвай в някое запустяващо село или вилна зона на г*за на географията, няма смисъл (освен ако наистина няма много, многа сантиментална стойност, родна къща или подобно).
Ние имаме такава къща в дълбоката провинция, мъча се да я продавам от 8 години. В нея е инвестирано много и ми гълта пари всяка година. Не те съветвам да се впускаш в такова начинание.
Отиди на екскурзия в чужбина да видиш свят и малко да се успокоиш, Ако трябва плати и на елитна компаньонка, да се почувстваш мъж.
Обикновено мъжете, които правят грандиозни проекти, имат дефицит в панталоните.
ти прочете ли поста, който си коментирал... къде пише да се чака и какво да се чака ?
виждам, че още не си надраснал момента с 'шумата' , а само 'шумата' е понаместена - няма лошо.
дали ще е НИ, дали ще е акция, дали ще е ЦМ или облигация - имаш 3 важни неща - доходност, ликвидност и риск.
кой в какво и колко ще набие 'кеша' е въпрос на лична преценка и съобразяване с икономическите реалности.
като го знам накавръчко какъв рисков играч е
най-вероятно да е влязъл в някоя "безрискова инвестиция"
с доходност, кръжаща около нулата
и дългосрочно
Коментар