Добрата новина е, че руснаците пак ще дойдат. Лошата е, че този път с танкове, и няма да са само по черноморието.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Изглежда съм луд човек. За мен земята е подценена, направо без пари. Купувам ЗЗ в рамките на околовръстното на СФ. Цената е под м2 ламинат.
Изпадат страхотни ниви.
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Яне промили са ти яко мозъка с евргейски ценности.
хората там искат преди всичко войната да спре..
Факт е,че мъжете от луганската и донецка области ги мобилизират няма не искам и там наистина е драма.
Другите ги дърпат от затънтени краища на Русия, но за тези в луганск и донецк нямало никаква прошка и съответно са доста обезкръвени.
спроед моят познат в тези зони (и в Крим също) вече реално няма останали хора с украинско самосъзнание и даже така да спре всичко е ОК, но големите явно искат война или завземане на ресурси и тн и тн.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Не бъркаме:-)
Идеята е да купиш ЗЗ с потенциал. След време да и смениш статута. Все пак земята в рамките на околовръстното е ограничено количество. Рано или късно всичко ще се застрои и ще стане един полис с икономически зони и логистични паркове.Аз говоря за земя за зърно, дето е по 3-4000 лева декарчето и щяла още да расте, щото те земята вече не я произвеждали
Иначе, сам знаеш, че всичко е тайминг - дали ще можеш да береш плодовете, или ще остане за децата ти, е съвсем друга тема
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
1-2 за покупка
1-2 за склад сандвич панел
1-2 защото много играят цените
Личи си че си врял и кипял
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
нали не бъркаме ниви с парцели за стрителство? Щото аз говоря за ЗЗ, която се ползва по предназначение - малка, но съществена разлика
Идеята е да купиш ЗЗ с потенциал. След време да и смениш статута. Все пак земята в рамките на околовръстното е ограничено количество. Рано или късно всичко ще се застрои и ще стане един полис с икономически зони и логистични паркове.
- 1 like
Коментар
-
мой познат преди време за цената на 2 двустайки си купи 10+ декара накрая на един софийски квартал (недолюбван, цигански и тн итн), но в рамките на околовръстното.
построи си склад за негови нужди, а в момента строи още складове за под наем. С парите дадени за 2-3-4 двустайки дето им припадат колегите тук има земя + склад, който му спестява 8-9К на месец наем, а дохода от складовете, които строи в момента ще е в пъти.
ама тухли та тухли
Има много инвеститори, изгубили парите си. Аз пъл имам колега от следването, беше доста беден, но първо си купи двустаен панелен апартамент през 2006 г., а после през 2020 г. голям апартамент в затворен комплекс до Околовръстното. Обаче къта и не харчи за глупсоти и работи нон-стоп.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
Берти това пак са тухли, и как може да сравняваш "2-3-4 двустайки" с 1 или 2? Повечето тук нямат такъв капитал - да хвърлят 1 милион в нива, освен това той очевидно има някакъв бизнес и това му е било по-скоро инвестиция в него а не толкова заради имота. Сравняват се ябълки с банани.
Иначе и за мен земята е по-привлекателна покупка, но не е за всеки.
1-2 за покупка
1-2 за склад сандвич панел
1-2 защото много играят ценитетова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Изглежда съм луд човек. За мен земята е подценена, направо без пари. Купувам ЗЗ в рамките на околовръстното на СФ. Цената е под м2 ламинат.
Изпадат страхотни ниви.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
мой познат преди време за цената на 2 двустайки си купи 10+ декара накрая на един софийски квартал (недолюбван, цигански и тн итн), но в рамките на околовръстното.
построи си склад за негови нужди, а в момента строи още складове за под наем. С парите дадени за 2-3-4 двустайки дето им припадат колегите тук има земя + склад, който му спестява 8-9К на месец наем, а дохода от складовете, които строи в момента ще е в пъти.
ама тухли та тухли
Иначе и за мен земята е по-привлекателна покупка, но не е за всеки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
кои категории купуваш?
- 1 like
Коментар
-
Изпадат страхотни ниви.
ама тухли та тухли
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
стига и ти - това твоето е земя за парцелиране не е за работа като земеделец
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Яне промили са ти яко мозъка с евргейски ценности.
Коментар
Коментар