Първоначално изпратено от Bailor
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
- 5 Харесвания
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
много хубаво е по тоя край
и аз съм се оглеждал за обяви по бородилово
но нямаше, може да е бил Evgo...
Last edited by Bailor; 18.02.2025, 20:59.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Преди 8 години бях харесал една малка неизмазана къща с две стайчета за 16К€ в Бродилово. Отказах се щото е на 12км от Царево, а лятото покрай река Велека има едни гадни мушици
и аз съм се оглеждал за обяви по бородилово
но нямашепрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнение
Присети ме за тоя виц:
Ударил 80 годишният бай Спиро шестицата от тото 2 . Като излизал от сградата на Централния Спортен Тотализатор, го чакали няколко журналисти:
- Какво ще правите с толкова много пари?
- Ще построя една голяма обществена тоалетна в центъра на града. Да с*рат и пикаят всички на късмета ми!препоръка е
Коментар
-
задължително
но понякога не толкова бързо
Ударил 80 годишният бай Спиро шестицата от тото 2 . Като излизал от сградата на Централния Спортен Тотализатор, го чакали няколко журналисти:
- Какво ще правите с толкова много пари?
- Ще построя една голяма обществена тоалетна в центъра на града. Да с*рат и пикаят всички на късмета ми!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от SlonN Разгледай мнение
Знам, даже ходя там редовни да снимам цветя и всякакви животинки, гущери, змии, паяци.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Е, не е 5К, изрично пише 1700 евраци на квадрат, което пак е високо за тази дупка, но важно е и разпределението де
Смисъл 150 кв покрив си е супер, ама защо толкова пари?
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Пич, очевидно нищо не знаеш за Странджа. Има особености на флората и фауната, които правят живота там почти невъзможен за месеци наред. Това да се чучнеш уж сред природата и да не можеш да се разходиш наоколо е някакво безумие.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
освен да има някаква фобия от змии или алергия към насекоми
друго не се сещам
и затова любопитствампрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
какви са тия особености
друго не се сещамтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Пич, очевидно нищо не знаеш за Странджа. Има особености на флората и фауната, които правят живота там почти невъзможен за месеци наред. Това да се чучнеш уж сред природата и да не можеш да се разходиш наоколо е някакво безумие.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от SlonN Разгледай мнение
Локацията байно! Дълбока провинция не си е работа, да хубаво е - прмиерно някъде южно черноморие, Странджа, Югоизточни Родопи - красота, чистота, идилия, ама човек си има нужди - пазаруване поне веднъж седмично, приятели/роднини да посети не само по празниците, ако иам деца е немислимо, освен ако не си мормон, но пак ако се разболее достъп до качествено медицниско обслужване - в дълбока провинция няма. Може да се помисли за друг парцел или парцел с къща, на спокойно място до областен град, не се загробвай в някое запустяващо село или вилна зона на г*за на географията, няма смисъл (освен ако наистина няма много, многа сантиментална стойност, родна къща или подобно).
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Винаги помагам на приятели и познати със съвети и с каквото мога,.
Една сега взема 4К лева благодарение на мен. Един завърши висше с моите съвети, а беше безнадежден случай.
И си мисля, че висшата сила в крайна сметка ще ме възнагради.
но понякога не толкова бързопрепоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
страхотен съвет си му дал.
Една сега взема 4К лева благодарение на мен. Един завърши висше с моите съвети, а беше безнадежден случай.
И си мисля, че висшата сила в крайна сметка ще ме възнагради.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Ние имаме такава къща в дълбоката провинция, мъча се да я продавам от 8 години. В нея е инвестирано много и ми гълта пари всяка година. Не те съветвам да се впускаш в такова начинание.
Отиди на екскурзия в чужбина да видиш свят и малко да се успокоиш,Ако трябва плати и на елитна компаньонка, да се почувстваш мъж.
Обикновено мъжете, които правят грандиозни проекти, имат дефицит в панталоните.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар