Първоначално изпратено от Frosty
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнениеБай Лорд,хайде викенда да пеем бира на езеротоLast edited by Bailor; 07.02.2025, 19:25.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеПрав беше, че ще се активизиратБоли ме на заспалите ми активи за 704 000 € и високоликвидните за 40.
Charles Bukowski
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Вече не следя цените, сигурно ще се уплаша ако съм на пазар в момента. Но виждам че чакалите изпиха горчивия хап. Но и лукс наемите са високи и ги няма като предложения ако запиташ и търсиш. И евтини каки за час нема, по 300-600 лв са засуканите и по 2К на нощ или уикенд. С една дума подаръци нема. И дедо Коледа да ти снесе подарък треа да си го купиш.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
-
Вече не следя цените, сигурно ще се уплаша ако съм на пазар в момента. Но виждам че чакалите изпиха горчивия хап. Но и лукс наемите са високи и ги няма като предложения ако запиташ и търсиш. И евтини каки за час нема, по 300-600 лв са засуканите и по 2К на нощ или уикенд. С една дума подаръци нема. И дедо Коледа да ти снесе подарък треа да си го купиш.
Обаче може да си забиеш жена извън репродукцията, те пускат лесно и без пари.
Аз нямам интерес да купувам НИ. Обаче ако успея да си продам 2-3 други имота и аз ще купя още един апарт, без значение на цените, так. нар. трансформиране.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнениеБай Лорд,хайде викенда да пеем бира на езеротогледай да не я стреснеш с икономика и сметки, че малко и требва.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Вече не следя цените, сигурно ще се уплаша ако съм на пазар в момента. Но виждам че чакалите изпиха горчивия хап. Но и лукс наемите са високи и ги няма като предложения ако запиташ и търсиш. И евтини каки за час нема, по 300-600 лв са засуканите и по 2К на нощ или уикенд. С една дума подаръци нема. И дедо Коледа да ти снесе подарък треа да си го купиш.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ще дойдат тия глоби и не знам още какви
непопулярни мерки за тъмните прозорци
и изведнъж ще започнеш да ги посещаваш
после ще вдигнат лихвите
и накрая ще чакаш радев да плати сметката на езерото
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Прав си. Много хубаво, че си купил апартамент на морето.
Има хора, които си пилеят парите за смотани активи и малки активи и накрая няма нищо, не могат да ги консолидират и да ги продадат. Ако човек следи обявите, може да му изпадне хубаво, старо строителство за ремонт. Аз съм качвал обява на един такъв панорамен апартамент преди 1 г. и нещо. И се продаде след 1 г. висене. Около 90 кв.м., тристаен, старо ЕПК, 9-ти етаж и се продаде под 150 000 евро. От днешна гледна точка изглежда изгоден.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
оле-оле
бягайте крачвтаБоли ме на заспалите ми активи за 704 000 € и високоликвидните за 40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Ами, намери я тази къща, моята е с 16 вътрешни колони,май искаш съдебно дело, което, ако загубиш,няма да имаш пари за да заплатиш съдебните разноски. Това ли си просиш?( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 3 Харесвания
Коментар
-
Не можах. Имах 50 кинта в портфейла. Трябваше да се разхождам, ама движението е здраве...
А, как ти се струва, банка в 21-ви век, да не приема картови плащания????? ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА= НА НАЙ- СМОТАНАТА БАНКА
бягайте крачвтапрепоръка е
Коментар
-
ще дойдат тия глоби и не знам още какви
после ще вдигнат лихвите
и накрая ще чакаш радев да плати сметката на есерото
Коментар
-
Добавих Бургас, щото ми е, като вила и рядко посещавам, така казах и за другата ми вила веднъж, когато я бях пропуснал в годишната ми декларация и тези, които трябваше да я докладват на Спецов, залягаха от смях
после ще вдигнат лихвите
и накрая ще чакаш радев да плати сметката на езеротоLast edited by ratten; 06.02.2025, 20:52.препоръка е
Коментар
Коментар