Първоначално изпратено от Бедният брoкер
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение
Тя самата еврозона им спомогна за тази дългова криза.
Коментар
� -
Еврозоната не те застрахова срещу кризи.
и там може да има КТБ-та, но финансовата системата като цяло е значително по-защитена.
само заради това съм склонен да приемем еврото.
банки винаги могат да гърмят, но едно е една-две банки да изгърмят, а съвсем друго е да се девалвира лева и тн и тн.. помним какво беше.
конкретно за нас приказки от сорта на как може полша, румъния и чехия да имат валути и тн и тн са кутията на пандора, защото при нас на власт са знаем кой и знаем как с удоволствие биха си зачистили кредитите по схемата, която направиха комунистите в края на миналия век.
Last edited by bertram; 23.01.2025, 21:37.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Не те застрахова, но как минаха гърците през дълговата криза? Дали някой щеше да ги спасява и да им отписва дългове, ако не бяха в еврозоната?
- 1 like
Коментар
� -
Еврозоната не те застрахова срещу кризи.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
95-96-та помниш ли ги?
явно не
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
На Хърватска им направиха компромис с инфлацията въпреки че не отговаряха на критериите с повече от нас( при нас е само 0.1% и като махнат страната с най- ниска инфлация влизаме директно, няма какво да ни кажат след като покриваме всички критерии), да не казвам и че последните 2-3 години бяха замразили цените на горивата само и само да се доближат до критерия. Просто нашите крадливи политици от правителството в момента не искат да се приеме еврото.Най-елементарното нещо е, че не можеш да им покажеш даже нормален бюджет за текущата година. Значи ти нямаш идея и план за собствените си финанси, а искаш някой да те оценява колко си напреднал.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Отговорих ли правилно за генекологичния преглед или го изтриха?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
� -
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
60% ОТКРАДНАХА от ЕВРОВИТЕ депозити в Кипър. А как никой не можеше да тегли над 60 евро???
Знам, че ти си активиран да тролиш и не ти пука какво що. Обаче за другите, дето пишат и четат за спорта, може да е полезно да се върнат и да прочетат какво "беше при Гърците" в еврозоната.
явно неLast edited by X_Y; 23.01.2025, 21:25.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
� -
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Колега, пенсиите не са вид помощи, за да ги третираш като "купуване на гласове". Тези пари са изработени и държавата ги дължи, а увеличенията с 10-20% на год, просто показва реалната годишна инфлация.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
А, тва само временно, ти глей кво ше стане до месец, с кризите в Германия които вятъра бързо ше донесе и у нас. Ми запустелите жилища? Ми ДДС дето гонизплющяха на новите жилища? Оооо, мяуто ще е апокалиптично.
Коментар
� -
Не бъдете наивни хора.Решава някой си в България, че иска евро и подава искане да го приемат в еврозоната, как пък не.
Процесът е първо съгласуваш, после подаваш каквито и да е документи. Първо получаваш сигнали дали ставаш или не ставаш. Ако не можеш да разчетеш сигналите, тогава се налага да ти кажат директно или да ти набият шамари.
Когато през 2023 г. много говореха за извънреден доклад, помните ли какво стана? Тогавашната министърка се върна от ЕКОФИН и каза, че няма да подава искане. Познайте сегашната министърка от къде се върна?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
1995-96-та да не се повторят
едно е капиталов контрол както беше при гърците, а друго обир на банките..както беше при нас
за това се сещам аз
другото не е драма
Знам, че ти си активиран да тролиш и не ти пука какво що. Обаче за другите, дето пишат и четат за спорта, може да е полезно да се върнат и да прочетат какво "беше при Гърците" в еврозоната.Last edited by X_Y; 23.01.2025, 21:01.
- 2 Харесвания
Коментар
�
Коментар