Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram
не ми се влиза в подробности, но определено имаш някаква нагласа целенасочено да поценяваш хората с които спориш
защо си мислиш, че това което нон-стоп вменяваш тук ще промени нещата?
като постоянно провокираш бетера - имаш ли идея колко 'идиоти' са милионери в зелено от биткойн, но никога няма да си кажат точно колко кинти имат, защото ги е страх от рекетьори ? И са прави да знаеш!
лека вечер
Между другото, питай ги как е възможно селско момче да има наследство във Варна.Last edited by better; 31.01.2025, 08:41.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sranimir2024 Разгледай мнение
Костадинов подчерта, че това е пряко свързано с политиката на правителството за влизане в еврозоната на всяка цена, дори с риск за финансовата стабилност на страната. Според него, в Брюксел е обсъждано предложение за девалвация на лева като условие за приемането на България в еврозоната.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sranimir2024 Разгледай мнениеголяма изненада научихме днес, че Бойко Борисов открито призна нещо, което ние казваме отдавна - че данните за бюджета и Евростат са до голяма степен манипулирани. Призна си, че за да се постигне 3% дефицит, се манипулират данните. Това е рядък момент на откровение от негова страна."
Костадинов подчерта, че това е пряко свързано с политиката на правителството за влизане в еврозоната на всяка цена, дори с риск за финансовата стабилност на страната. Според него, в Брюксел е обсъждано предложение за девалвация на лева като условие за приемането на България в еврозоната.
„Имаме вътрешна информация от други финансови министри, че е обсъждана възможността България да девалвира лева, ако толкова много настоява да влезе в еврозоната. Това ще бъде най-големият удар върху доходите на българите от 1997 г. насам.", каза председателят на „Възраждане".
Другия път слушайте радиото какво ви пее. Идва ама пак не вярвате
- 1 like
Коментар
-
Добро утро! Ето един сутрешен виц. И да ви е спорен деня! https://fakti.bg/life/945931-ogromen...dvodnici-video
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Много хора не са го разбрали все още, но парите свършиха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Много хора не са го разбрали все още, но парите свършиха.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sranimir2024 Разгледай мнениеголяма изненада научихме днес, че Бойко Борисов открито призна нещо, което ние казваме отдавна - че данните за бюджета и Евростат са до голяма степен манипулирани. Призна си, че за да се постигне 3% дефицит, се манипулират данните. Това е рядък момент на откровение от негова страна."
„Имаме вътрешна информация от други финансови министри, че е обсъждана възможността България да девалвира лева, ако толкова много настоява да влезе в еврозоната. Това ще бъде най-големият удар върху доходите на българите от 1997 г. насам.", каза председателят на „Възраждане".
Другия път слушайте радиото какво ви пее. Идва ама пак не вярватеLast edited by mitko2848; 30.01.2025, 23:10.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Другия път слушайте радиото какво ви пее. Идва ама пак не вярвате
Курса на борда може да варира с максимум 15% нагоре или надолу, и за да променят курса на борда е нужно всички министри от зоната и централни банки да са съгласни с новия курс. Каква девалвация ви гони деба и простия народ. Девалвация е чул копейката някъде по новините и си мисли, че знае какво е.
Ето - https://eur-lex.europa.eu/legal-cont...EGISSUM:l25082
2.3 - https://eur-lex.europa.eu/legal-cont...7Y0802%2803%29
УЖАС!!!!ЕС ФАЛИРА БЪЛГАРИЯ!!!!! ЩЕ ДЕВАЛВИРАТ СВЕЩЕНИЯ БЪЛГАРСКИ ЛЕВ. ЕДНО ЕВРО ЩЕ СТАНЕ 2.20ЛВ
SPASETE KLETA MAJKA BYLGARIQLast edited by pwise; 30.01.2025, 22:51.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
наблюдавам, че не си давате сметка ти и свързаните с бюджета, че парите ги изкарва реалния сектор... всички сте сложили розови очила и викате пари има.. тули нема... ама до кога?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Берти, мафиотите в здравето вече са крупни бизнесмени, не лекари даже, които не подбират средства а разкриват все повече и повече скъпо вървежни области които гарантират клиники с възвращаемост. Няма хора и се работи с малко хора в някои сфери. Като моята - три частни болници в Пловдив управлявам в момента в моята сфера.
Кухите фирми ще си отидат, такива са били винаги, на сянка общо взето по един или друг начин. Затова реват и не щат контрол нито от ЕЦБ нито нищо. Искат мътни води и никакви регулации. Забелязал ли си как собствени малки бизнеси изчезват, а се ползва франчайз на известни имена - от кафенета и бургершопове до големи фирми които изместват другите. Ама аз това съм го видял отдавна в Англия, че и при арабите. И навсякъде. Ето и хипермаркетите, само верижни, които са в поне 10 града с поне 20 магазина настъпват. Гаражната търговия отива в миналото.
Да, разбирам какво визираш, но пренастройките настъпват бързо, то представяш ли си ако имаше заплати, заплати и як чадтен сектор и заетост и доходи какво щяхме да наблюдаваме в пазара и цените.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
лев,
колко човека познаваш (извън бялата мафия), които не са на заплата а управляват фирма - поразпитай ги как виждат икономическите условия, планират ли отваряне на нови работни места, планират ли увеличение на заплати, инвестиции... имам чуството, че заплатаджиите са най-гласовити във форума, но в реалния свят нещата не са иху-аху 15% ръст на всички заплати и тн и тн...
Кухите фирми ще си отидат, такива са били винаги, на сянка общо взето по един или друг начин. Затова реват и не щат контрол нито от ЕЦБ нито нищо. Искат мътни води и никакви регулации. Забелязал ли си как собствени малки бизнеси изчезват, а се ползва франчайз на известни имена - от кафенета и бургершопове до големи фирми които изместват другите. Ама аз това съм го видял отдавна в Англия, че и при арабите. И навсякъде. Ето и хипермаркетите, само верижни, които са в поне 10 града с поне 20 магазина настъпват. Гаражната търговия отива в миналото.
Да, разбирам какво визираш, но пренастройките настъпват бързо, то представяш ли си ако имаше заплати, заплати нагоре до откат и як частен сектор и заетост и доходи какво щяхме да наблюдаваме в пазара и цените.Last edited by bulgarian lev; 30.01.2025, 22:27.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Като поскъпнат имотите с още 15% тази година, а евентуално се случат и други събития ще ги деигнорира пак, търпение е нужно.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
е, близки оценки са
но защо ти трябваха 2
на мен толкова ми трябваха
заложих по-скъп имот
не мога да преценя цената, на която го оцениха
ипотекира казвай
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от diskmanv Разгледай мнение
Аз на сегашния имот получих две оценки. Едната 109 евро другата 112евро. Мога да приема, че за 88 съм купил подценен имот или че си е нормална цена и банките продължават да финансират реално 100%.
но защо ти трябваха 2
на мен толкова ми трябваха
заложих по-скъп имот
не мога да преценя цената, на която го оценихапрепоръка е
Коментар
Коментар