IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
    Бетерчо, сега кажи, че си купувал имота без брокерези и хептем ще те намразят ;-)
    Сигурно вече смятат пропуснати ползи.
    Как е възможно да има такива хора....да не ползват брокери. та те са толкова ценни и без паразит сделка не става.
    Мен затова ме мразят. Щото купувам и отдавам без паразити.
    П.П. поздрвления за уцелването на върха от 109К на коня.
    Разбира се, че без брокерази. Сега ще пусна един за продажба, като ще използвам твоя трик - с нова сим карта. Благодаря, че ни светна.
    Last edited by better; 30.01.2025, 13:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
      Бетерчо, сега кажи, че си купувал имота без брокерези и хептем ще те намразят ;-)
      Как е възможно да има такива хора....да не ползват брокери. та те са толкова ценни и без паразит сделка не става.
      И аз съм продавал 2 имота в провинцията без брокер и си спестих 6 000 лв. По онова време (2018-2020 г.) вземаха по 3000 лв на сделка от едната страна.

Все пак има ползва от тях. Могат да ти доведат чужденец за труднопродаваем имот. Така ни беше третата продажба на провинциален имот.

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI

за всеки случай го копвам за поколенията, че имаш навика да "пипаш" старите си постове
        Продавам Биткони, продавам и старото си жилище - без брокерази.

Копвай, снимай....Не ми пречиш.
        Last edited by keep_calm; 30.01.2025, 14:22. Причина: спазвайте добрия тон

Коментар

• Бетерчо, сега кажи, че си купувал имота без брокерези и хептем ще те намразят ;-)
          Last edited by БОНВИВАН1; 30.01.2025, 12:34.

Коментар

• БрокеразЕ, така и така нямате работа, предлагам да промвните всичките ми мнения, така само с едно не хФаща дикиш.
            Между другото, в момента продавам старото си жилище и биткон. Напишете, че купувам на връО.

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Нека позная - намира се на Московска и си го взел от замушката
              Тия артисти са за куклен театър, но са само куклите. Само им следя хрониките и ми става мъчно за тях.
              Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

да идват фак'чекърите и да карат наед
                след тях гбобоб да заличат следите
                Много олекнаха тия катили, ама няма отърсване от тях докато няма да има спад на цените на имотите!!

Коментар

Ма той бетера беше купил първо за 105к, после 220кв за 450к. Сега пак 200, ама за 900к. Да са ни живи и здрави такива сривачи на пазара. Замушка2
                  да идват фак'чекърите и да карат наред
                  след тях гбобоб да заличат следите
                  Last edited by ratten; 30.01.2025, 10:19.
                  препоръка е

Коментар

Ма той бетера беше купил първо за 105к, после 220кв за 450к. Сега пак 200, ама за 900к. Да са ни живи и здрави такива сривачи на пазара. Замушка2
                    Така ли Бонко, хубу че си ти, да следиш тука кой кво купил. Нищо следи си. Не ни пречиш. Ай лека.

Коментар

Ама как "тънко" се е опитал да го коригира. Много неуки пишлемета са като бетерчо - продават наследството и са "господин за един ден". Коли, пържоли, спа, Рачков, "инвестиции"... накрая пак у Люлин
                      Били са наемателчета в София, на Витошка в едно сървърно помещение с Джонката, а изведнъж, продал имот и набил в биткойн, имот вероятно на родителите му. А, защо са прекъснали романтичната връзка с Джонката, само те си знаят.
                      И двамата заедно били квартиранти на Витошка!!!! Даже варненския хубостник възхвалява живота на Витошка!!!!! Аз, там съм работил между 1992г. и 1996г. и ми стана много интересен този телешки провинциален възторг от човек, който мрази собственото си родно място
                      Last edited by Bailor; 29.01.2025, 23:05.

Коментар

Ама как "тънко" се е опитал да го коригира. Много неуки пишлемета са като бетерчо - продават наследството и са "господин за един ден". Коли, пържоли, спа, Рачков, "инвестиции"... накрая пак у Люлин
                        Бонко, коригирам твоите нескопосани глупости. Между другото си писал, че съм на печалба 75к (или нещо такова). Коригирай го.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Най-интересното е човек купил имот за 900 бона, да очаква цената му да се срине на половина
                          Last edited by BONI; 29.01.2025, 22:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Абе, за коньовете, за мен изобщо не беше толкова скандално в сравнение с продадения имот. Този скрийншот ще остане завинаги в аналите на темата

Коментар

• Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение
                              Бетърчо, кот там си купил , изчакваш да се срине с поне 50% и повече, и продаваш, знаеш как се прави
                              Начи ако беше някой нармален човек, щеше дето се казва в миша дупка да се покрие, но когато си нагъл, комплексиран и неумен, продължаваш да риеш като прасе в тикви и който не ти е разбрал падението и той да го разбере.
                              Най-интересното е човек купил имот за 900 бона, да очаква цената му да се срине на половина

Коментар

Нека позная - намира се на Московска и си го взел от замушката
                                Не бе бонко, не позна. Между другото 200+ квадратя е. И ти можеш да си вземеш такова..... но не в този живот....

Коментар

Working...
                                X