IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Scotty Разгледай мнение
    На мен ми е доста странно, че хората се радват, че ЕЦБ намалява лихвите. Това означава инфлация. На мен честно казано ми писна от тази инфлация, но явно хората са търпеливи и не им пречи.
    Много зависи от коя страна си във финансовата игра- инфлацията може да ти е и приятел и враг, за съжаление на повечето хора им е враг.

Коментар

• Такъв цирк не е наставал в тази тема, откакто кавръка беше започнал да заплашва с убийства наляво надясно.
      Сега между другото се вихри във фб пак със старите лакърдии, не се ли измориха тия хора тъпо и упорито да повтарят едно и също години наред.

Коментар

• На мен ми е доста странно, че хората се радват, че ЕЦБ намалява лихвите. Това означава инфлация. На мен честно казано ми писна от тази инфлация, но явно хората са търпеливи и не им пречи.

Коментар

• Човек трябва да си признава грешките:

Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Всъщност ако сега ни пиемат в еврозоната, това ще повиши лихвите и парадоксално може да охлади жилищния пазар. И въпреки това очаквам еврозона от януари 2025, кокорчо владее бюджета и финансовите еквилибристики. Съответно първата половина на '25 ще настане объркване на пазара и може да се купи на добра цена от някой заблуден ипотекар. От '26 почват двуцифрени ръстове в София.
          Извинявам се, сбърках, свалиха правителството и отложиха еврозоната. Съответно през '25 няма да "настане объркване на пазара" и няма да "може да се купи на добра цена". Но за сметка на това:

ЕЦБ очаквано намали лихвите на първото си заседание за годината

„Процесът на дезинфлация е в ход. Инфлацията продължава да се развива като цяло в съответствие с прогнозите и през тази година ще се върне към средносрочната цел на Управителния съвет от 2%. Повечето измерители на основната инфлация предполагат, че тя ще се установи трайно около целевото равнище“, се посочва в изявлението на ЕЦБ след заседанието.

Съответно двуцифрените ръстове в София ще се случат и през '25, и през '26.

пп абе, дали да не звъннем на ГДОБОБ, брокерази са хакнали и ЕЦБ!

Коментар

• ЕЦБ- то очаквано намалява лихвата на първото си за годината заседание с крайна цел да стане 2%
            https://www.investor.bg/a/539-banki-...ie-za-godinata

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

тия брокерази са страшна мафия
              влизат и променат мненията на хората отпреди няколко години
              хакват ин ги нещо форумите
              не знам и аз какво правят
              но и модерацията им съдейства
              и пише, че проблеми и хакове нямало
              ади, де!??
              Да, страшна конспирация.

Брокеразката мафия се е обединила срещу Бетерчо, иска да го смачка защото му завижда на финансовото състояние и атлетичната фигура.

Веднага да се сезират ГДОБОБ, ДОАНС и КОПКОНПИ

Коментар

свобода на словото!
                интересно как да цитираш някого го водят тролене?

явно са изнервени от поскъпването на имотния пазар и от това че ГО ПРЕДВИДИХ!

Коментар

някой колега, който продава през брокери
                  май е понадул цената и кандидат купувачите
                  си ги представя като брокери под прикритие
                  Не бе, негови познати са ги разпознали. А тоя им бил шута на паразитите.

Коментар

• свобода на словото!
                    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение

Нищо не може да ме учуди. Те брокерезите имат много време за губене.
                      Обаче защо защо губят времето и на продавача?!
                      Не че ми е жал за продавача...той сам си е послал така и на това ще легне:-)
                      някой колега, който продава през брокери
                      май е понадул цената и кандидат купувачите
                      си ги представя като брокери под прикритие
                      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
                        БрокеразЕ, така и така нямате работа, предлагам да промвните всичките ми мнения, така само с едно не хФаща дикиш.
                        Между другото, в момента продавам старото си жилище и биткон. Напишете, че купувам на връО.
                        тия брокерази са страшна мафия
                        влизат и променат мненията на хората отпреди няколко години
                        хакват ин ги нещо форумите
                        не знам и аз какво правят
                        но и модерацията им съдейства
                        и пише, че проблеми и хакове нямало
                        ади, де!??
                        препоръка е

Коментар

Скоро чух за друг номер на брокерзите.
                          На огледите докарвали свои колеги (които представят, като клиенти ). Мнимите клиенти искали 20-30% отстъпка, така след няколко посещения, брокераза викал на продавача " ето 10 клиента ти докарах, повече не дават, продай сега, щото идва срив".... комисиона обаче на високата цена....
                          Нищо не може да ме учуди. Те брокерезите имат много време за губене.
                          Обаче защо защо губят времето и на продавача?!
                          Не че ми е жал за продавача...той сам си е послал така и на това ще легне:-)

Коментар

Разбира се, че без брокерази. Сега ще пусна един за продажба, като ще използвам твоя трик - с нова сим карта. Благодаря, че ни светна.
                            Виваком има една предплатена. 5 лева струваше + минути за разговори.
                            Взимаш една вършиш работа и после я изхвърлящ.
                            Впрочем може да не я изхвърляш. Тя е валидна 1 година. След 1 год ако искаш я зареждаш пак за 5 лв.
                            Аз така правя. Иначе рискуваш на личният телефон да получиш терор от брокерези.

Коментар

• Скоро чух за друг номер на брокерзите.
                              На огледите докарвали свои колеги (които представят, като клиенти ). Мнимите клиенти искали 20-30% отстъпка, така след няколко посещения, брокераза викал на продавача " ето 10 клиента ти докарах, повече не дават, продай сега, щото идва срив".... комисиона обаче на високата цена....

Коментар

Благодаря.
                                109 не е върха, има още нагоре....
                                купи ли?

Коментар

Working...
                                X