На мен ми е доста странно, че хората се радват, че ЕЦБ намалява лихвите. Това означава инфлация. На мен честно казано ми писна от тази инфлация, но явно хората са търпеливи и не им пречи.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Човек трябва да си признава грешките:
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Всъщност ако сега ни пиемат в еврозоната, това ще повиши лихвите и парадоксално може да охлади жилищния пазар. И въпреки това очаквам еврозона от януари 2025, кокорчо владее бюджета и финансовите еквилибристики. Съответно първата половина на '25 ще настане объркване на пазара и може да се купи на добра цена от някой заблуден ипотекар. От '26 почват двуцифрени ръстове в София.
ЕЦБ очаквано намали лихвите на първото си заседание за годината
„Процесът на дезинфлация е в ход. Инфлацията продължава да се развива като цяло в съответствие с прогнозите и през тази година ще се върне към средносрочната цел на Управителния съвет от 2%. Повечето измерители на основната инфлация предполагат, че тя ще се установи трайно около целевото равнище“, се посочва в изявлението на ЕЦБ след заседанието.
Съответно двуцифрените ръстове в София ще се случат и през '25, и през '26.
пп абе, дали да не звъннем на ГДОБОБ, брокерази са хакнали и ЕЦБ!
- 2 Харесвания
Коментар
-
ЕЦБ- то очаквано намалява лихвата на първото си за годината заседание с крайна цел да стане 2%
https://www.investor.bg/a/539-banki-...ie-za-godinata
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
тия брокерази са страшна мафия
влизат и променат мненията на хората отпреди няколко години
хакват ин ги нещо форумите
не знам и аз какво правят
но и модерацията им съдейства
и пише, че проблеми и хакове нямало
ади, де!??
Брокеразката мафия се е обединила срещу Бетерчо, иска да го смачка защото му завижда на финансовото състояние и атлетичната фигура.
Веднага да се сезират ГДОБОБ, ДОАНС и КОПКОНПИ
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениесвобода на словото!
явно са изнервени от поскъпването на имотния пазар и от това че ГО ПРЕДВИДИХ!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
някой колега, който продава през брокери
май е понадул цената и кандидат купувачите
си ги представя като брокери под прикритие
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Нищо не може да ме учуди. Те брокерезите имат много време за губене.
Обаче защо защо губят времето и на продавача?!
Не че ми е жал за продавача...той сам си е послал така и на това ще легне:-)
май е понадул цената и кандидат купувачите
си ги представя като брокери под прикритиепрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеБрокеразЕ, така и така нямате работа, предлагам да промвните всичките ми мнения, така само с едно не хФаща дикиш.
Между другото, в момента продавам старото си жилище и биткон. Напишете, че купувам на връО.
влизат и променат мненията на хората отпреди няколко години
хакват ин ги нещо форумите
не знам и аз какво правят
но и модерацията им съдейства
и пише, че проблеми и хакове нямало
ади, де!??препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеСкоро чух за друг номер на брокерзите.
На огледите докарвали свои колеги (които представят, като клиенти). Мнимите клиенти искали 20-30% отстъпка, така след няколко посещения, брокераза викал на продавача " ето 10 клиента ти докарах, повече не дават, продай сега, щото идва срив".... комисиона обаче на високата цена....
Обаче защо защо губят времето и на продавача?!
Не че ми е жал за продавача...той сам си е послал така и на това ще легне:-)
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Разбира се, че без брокерази. Сега ще пусна един за продажба, като ще използвам твоя трик - с нова сим карта. Благодаря, че ни светна.
Взимаш една вършиш работа и после я изхвърлящ.
Впрочем може да не я изхвърляш. Тя е валидна 1 година. След 1 год ако искаш я зареждаш пак за 5 лв.
Аз така правя. Иначе рискуваш на личният телефон да получиш терор от брокерези.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Скоро чух за друг номер на брокерзите.
На огледите докарвали свои колеги (които представят, като клиенти). Мнимите клиенти искали 20-30% отстъпка, така след няколко посещения, брокераза викал на продавача " ето 10 клиента ти докарах, повече не дават, продай сега, щото идва срив".... комисиона обаче на високата цена....
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Благодаря.
109 не е върха, има още нагоре....
Коментар
-
Ей, мелеонере, кото купувате и продавате помнете какво лъжете , после да няма пак форума е хакнат, да дойдат ГДОБОБ
Човек, който не знае абревиатурите на институциите в държават и се излага като последния цървулLast edited by Minaiivan; 30.01.2025, 13:30.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнениеП.П. поздрвления за уцелването на върха от 109К на коня.
109 не е върха, има още нагоре....
Коментар
Коментар