Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Свободни хора, лишени от собствено жилище. Сега, ако те попитам колко си свободен и в други активи, съм сигурен, че те бия и във физическо злато и в ETF-и. Е, питането ми е ти в какво точно си свободен? Освободен си финансово отвсякъде....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
За какви вдигания на наеми говорите бре хора? Излезте и се разходете навън, такова чудо не е било. Миналата седмица бях в новия мол - Делта във Варна, ми то половината магазини затворили бре. Само на втория етаж преброих поне 15 магазина, който не вярва мога да кача снимки, само трябва да ги поорежа, че бъгавия форум не ги аресва.
Оня магазин пък на главния булевард още търси наематели, въпреки че дава 2 месеца гратис.
Левчо един съвет, след като си вдишал райски газ, по-добре се въздържай да пишеш, че ставаш смешен с фантазиите си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеНие "перонните кибици" сме свободни хора, а вие тухладжии сте роби на банкстерите.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Ми ето, в Пловдив в Смирненски има апарти ново строителство, обзаведени по 70-80 кв за 600€. Аз толкова вземам в Хиподрума. Значи не дера наематели, направо си е промоция. Като сменях гаража - магазин се чудех колко да му искам, мислех 500-600 лева. Но ми помогна един кандидат наемател който за фризьорски услуги и гараж му вдигнали наема на 1100 лева. Опааа, и аз веднага го лъзнах на 800 лв. Красота! Пак промоция., но го отнесоха за ден. С краткосрочното може да достигна петичка месечно спокойно.
Оня магазин пък на главния булевард още търси наематели, въпреки че дава 2 месеца гратис.
Левчо един съвет, след като си вдишал райски газ, по-добре се въздържай да пишеш, че ставаш смешен с фантазиите си.Last edited by better; 16.04.2024, 23:43.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеНие "перонните кибици" сме свободни хора, а вие тухладжии сте роби на банкстерите.
Коментар
-
Коментар
-
Че какво и е на цената?! - тегли кредит за 40-50 години и си го купувай.
Пада се по 700-800 евро на година
- 1 like
Коментар
-
Или си пиян или си дрогиран. Не прочете ли, че иде реч за брат ми? Той е старши инженер и парите ги има в кеш. Той работи за компания, която се занимава с Астон Мартин нагоре и ти дори ипотеки за себе си и три поколения след теб, нямате шанс да купите, това, което той може да си позволи да купи.
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ииийй, ми той така ще бие най-скъпата продажба от 7к евро на квадратНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Че какво и е на цената?! - тегли кредит за 40-50 години и си го купувай.
Пада се по 700-800 евро на година
Коментар
-
Хахаха , към момента, брат ми гледа гараж в Редута в новопостроена кооперация с акт 16 , подземен 22м2 със складче 4,5м за 35000€. Не му харесва офертната...и на мен не ми харесва. Представям си на перонната фауна, колко би им харесала подобна оферта, те клетниците, сигурно си търсят едностайка на подобна цена...
Пада се по 700-800 евро на година( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Твоят сигурно лепи 120- 140000€ минимум с тези екстри...препоръка е
Коментар
Коментар