Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеИмотният балон се пука. Обрат с цените
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Преди години си научих урока.
Имах една млада програмистка от HP ( първата и последна дама наемател)
Научих си урока по трудният начин. Буквално не можеше да си смени една крушка. От тогава сами дами-НЕ!
Че то смяната на крушка, кран, сифон си има тарифа. (в пари или в натура)
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://www.capital.bg/politika_i_ik...ulgiia_spad_v/
Германската индустрия преживява най-дългия спад в историята си Понижението надминава това от финансовата криза през 2008 г.
Коментар
-
https://www.capital.bg/politika_i_ik...ulgiia_spad_v/
Германската индустрия преживява най-дългия спад в историята си Понижението надминава това от финансовата криза през 2008 г.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениепп
Ей го, и Бонвиван вика Имотето ни ляп яде, ни вода пие, ама като се разходи няколко пъти до там да смени някой и друг консуматив - тия разходи (пари, време) ..... пропуска да ги калкулира!
Преди години си научих урока.
Имах една млада програмистка от HP ( първата и последна дама наемател)
Научих си урока по трудният начин. Буквално не можеше да си смени една крушка. От тогава сами дами-НЕ!
Сега вече ходя веднъж месечно да си видя имота и взема наема. Даже ако ме мързи и на два месеца го правя.
Та разходите не са особено, да не кажа никакво перо. Наемателите си плащат всички пера с изключение на данъжите, който са смешни суми.
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Е те тука ме фанА в крачка. Верно, че Левчо требеше да сменя неколко крушки и да си играе с осветлението в градината. Знаех си аз, че нещо ми убягва от изчисленията. Мерси прУфесУре!Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнениекольо рече: "Евро в БГ нема да има! (от мен го запомнете)"...
А Асен рече: "Новите евромонети вече се секат и информационните системи на банките са готови за въвеждането на еврото в България. Това казва министърът на финансите Асен Василев в интервю за германското издание Die Welt."
Асен Василев пред Die Welt: Новите евромонети вече се секат - Investor.bg
===2049===
За кой ли вече пореден път се случва точно обратното на очакванията на кольо? Вече съм убеден, че някой му е вписал една буква "в" в повече във фамилното му име. Нема друг такъв карък в темата, дето всичките му пророчества се случват 100% наобратно.
в момента с тези ниски лихви по кредитите няма как да се тушира инфлацията до под средното за ЕЗ, което си е част от изискванията
друг въпрос е при такова събитие как ще е дефицита, което също е от значение.
няма пълно щастие
влезем ли ипотеките ще се окажат под натиск...
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
кольо рече: "Евро в БГ нема да има! (от мен го запомнете)"...
А Асен рече: "Новите евромонети вече се секат и информационните системи на банките са готови за въвеждането на еврото в България. Това казва министърът на финансите Асен Василев в интервю за германското издание Die Welt."
Асен Василев пред Die Welt: Новите евромонети вече се секат - Investor.bg
===2049===
За кой ли вече пореден път се случва точно обратното на очакванията на кольо? Вече съм убеден, че някой му е вписал една буква "в" в повече във фамилното му име. Нема друг такъв карък в темата, дето всичките му пророчества се случват 100% наобратно.Last edited by два_таралежа; 09.02.2024, 18:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеХващал съм ви в крачка, ама не ми се рови......
Фактите невинаги се приемат добре.
пп
Ей го, и Бонвиван вика Имотето ни ляп яде, ни вода пие, ама като се разходи няколко пъти до там да смени някой и друг консуматив - тия разходи (пари, време) ..... пропуска да ги калкулира!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеСъдейки по останалите ви бакалски изчисления у форума - значи най-вероятно не отнасяте всички свързани разходи...
Кой знае какво е истинското положение?!?
Постоянно се натъквам и на хора, дето си мислят, че са наясно със себестойността на стоките, които продават. А после се оказва, че положението съвсем не е каквото са си го мислели - и после масово се коригират цени и отстъпки (и все нагоре) към клиенти и дилъри!
Браво прУфесоре, браво!
Коментар
Коментар