IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

за да ни вземат в еврозоната от 01.01.2025 - трябва да има нещо шокиращо, което да натисне инфлацията.
    в момента с тези ниски лихви по кредитите няма как да се тушира инфлацията до под средното за ЕЗ, което си е част от изискванията
    друг въпрос е при такова събитие как ще е дефицита, което също е от значение.

няма пълно щастие

влезем ли ипотеките ще се окажат под натиск...
    Икономически не е възможно да се изпълни критерият за инфлацията до конвергентния доклад. Всичко друго са приказки за наивници.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
      За демографията и празните жилища

https://www.facebook.com/share/jxaz6RVyBcfAWmWa/
      Смях.Пак си повЕрвал на брокерасти.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
        Имотният балон се пука. Обрат с цените
        А, дано си прав

Коментар

• Имотният балон се пука. Обрат с цените

Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение

Преди години си научих урока.
            Имах една млада програмистка от HP ( първата и последна дама наемател)
            Научих си урока по трудният начин. Буквално не можеше да си смени една крушка. От тогава сами дами-НЕ!
            Балък, балък, балък! Сами дами наемателки са мечтата на 99% от хазяите.
            Че то смяната на крушка, кран, сифон си има тарифа. (в пари или в натура)

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
              https://www.capital.bg/politika_i_ik...ulgiia_spad_v/

Германската индустрия преживява най-дългия спад в историята си Понижението надминава това от финансовата криза през 2008 г.
              Вай, вай, вай, не мой така с лошо коле! Ами ако утре Хасан-Мюмюн реши да съкрати персонал от колбасарницата?! Ти ли ще дундуркаш завърналите се гастари?

Коментар

• https://www.capital.bg/politika_i_ik...ulgiia_spad_v/

Германската индустрия преживява най-дългия спад в историята си Понижението надминава това от финансовата криза през 2008 г.

Коментар

• За демографията и празните жилища

https://www.facebook.com/share/jxaz6RVyBcfAWmWa/

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                    пп
                    Ей го, и Бонвиван вика Имотето ни ляп яде, ни вода пие, ама като се разходи няколко пъти до там да смени някой и друг консуматив - тия разходи (пари, време) ..... пропуска да ги калкулира!

Преди години си научих урока.
                    Имах една млада програмистка от HP ( първата и последна дама наемател)
                    Научих си урока по трудният начин. Буквално не можеше да си смени една крушка. От тогава сами дами-НЕ!

Сега вече ходя веднъж месечно да си видя имота и взема наема. Даже ако ме мързи и на два месеца го правя.

Та разходите не са особено, да не кажа никакво перо. Наемателите си плащат всички пера с изключение на данъжите, който са смешни суми.

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

Е те тука ме фанА в крачка. Верно, че Левчо требеше да сменя неколко крушки и да си играе с осветлението в градината. Знаех си аз, че нещо ми убягва от изчисленията. Мерси прУфесУре!
                      Хахаха! Потънах в разходи. Е, имам и 5 лева ток...
                      Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
                        кольо рече: "Евро в БГ нема да има! (от мен го запомнете)"...

А Асен рече: "Новите евромонети вече се секат и информационните системи на банките са готови за въвеждането на еврото в България. Това казва министърът на финансите Асен Василев в интервю за германското издание Die Welt."

Асен Василев пред Die Welt: Новите евромонети вече се секат - Investor.bg

===2049===

За кой ли вече пореден път се случва точно обратното на очакванията на кольо? Вече съм убеден, че някой му е вписал една буква "в" в повече във фамилното му име. Нема друг такъв карък в темата, дето всичките му пророчества се случват 100% наобратно.
                        за да ни вземат в еврозоната от 01.01.2025 - трябва да има нещо шокиращо, което да натисне инфлацията.
                        в момента с тези ниски лихви по кредитите няма как да се тушира инфлацията до под средното за ЕЗ, което си е част от изискванията
                        друг въпрос е при такова събитие как ще е дефицита, което също е от значение.

няма пълно щастие

влезем ли ипотеките ще се окажат под натиск...
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• кольо рече: "Евро в БГ нема да има! (от мен го запомнете)"...

А Асен рече: "Новите евромонети вече се секат и информационните системи на банките са готови за въвеждането на еврото в България. Това казва министърът на финансите Асен Василев в интервю за германското издание Die Welt."

Асен Василев пред Die Welt: Новите евромонети вече се секат - Investor.bg

===2049===

За кой ли вече пореден път се случва точно обратното на очакванията на кольо? Вече съм убеден, че някой му е вписал една буква "в" в повече във фамилното му име. Нема друг такъв карък в темата, дето всичките му пророчества се случват 100% наобратно.
                          Last edited by два_таралежа; 09.02.2024, 18:09.

Коментар

Хващал съм ви в крачка, ама не ми се рови......

Фактите невинаги се приемат добре.

пп
                            Ей го, и Бонвиван вика Имотето ни ляп яде, ни вода пие, ама като се разходи няколко пъти до там да смени някой и друг консуматив - тия разходи (пари, време) ..... пропуска да ги калкулира!
                            Е те тука ме фанА в крачка. Верно, че Левчо требеше да сменя неколко крушки и да си играе с осветлението в градината. Знаех си аз, че нещо ми убягва от изчисленията. Мерси прУфесУре!

Коментар

• Хващал съм ви в крачка, ама не ми се рови......

Фактите невинаги се приемат добре.

пп

Коментар

Съдейки по останалите ви бакалски изчисления у форума - значи най-вероятно не отнасяте всички свързани разходи...

Кой знае какво е истинското положение?!?

Постоянно се натъквам и на хора, дето си мислят, че са наясно със себестойността на стоките, които продават. А после се оказва, че положението съвсем не е каквото са си го мислели - и после масово се коригират цени и отстъпки (и все нагоре) към клиенти и дилъри!
                                Я виж ти? Освен прУфесор, Юлката бил и всевиждаща врачка! Аз никъде не съм поствал изчисления, но нашия прУфесор, вече знае, че са бакалски.

Браво прУфесоре, браво!

Коментар

Working...
                                X