Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Invmert Разгледай мнениеЗалпово увеличение на доходите:
СРЗ (2023.Q1) - България: 1882 лв. СРЗ (2024.Q1) - България: 2198 лв. (+316 лв.)
СРЗ (2023.Q1) - София: 2603 лв. СРЗ (2024.Q1) - София: 3037 лв. (+434 лв.)
СРЗ (2023.Q1) - IT сектор: 4578 лв. СРЗ (2024.Q1) - IT сектор: 5252 лв. (+674 лв.)
1. НСИ
Коментар
-
Залпово увеличение на доходите:
СРЗ (2023.Q1) - България: 1882 лв. СРЗ (2024.Q1) - България: 2198 лв. (+316 лв.)
СРЗ (2023.Q1) - София: 2603 лв. СРЗ (2024.Q1) - София: 3037 лв. (+434 лв.)
СРЗ (2023.Q1) - IT сектор: 4578 лв. СРЗ (2024.Q1) - IT сектор: 5252 лв. (+674 лв.)
1. НСИ
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение2300 лева е средната заплата в България към март - Investor.bg
===2079===
...a на перона се чека спад в цените на имотитеНека си чекат перонците... Все пак и наематели ще са нужни на икономиката.
Умрях от смях. Голяма богатия, голямо чудо.
- 2 Харесвания
Коментар
-
В блока, където живея, сме на път да си оправим общите части.
Чакам ги вече 16 г., покрива и дограмата ги оправихме преди няколко години. Тази година сменихме щранговете и входната врата с много луксозна. След няколко месеца ще има и боядисване на целия вход.
Една година бяхме при смотан професионален домоуправител и това ни мотивира сами да се захванем.
Входът има и приходи, обаче не можем да ползваме нищо от тях. Периодично не се събират пари (нямаше касиер) и от тези приходи се плащат сметките.
- 1 like
Коментар
-
2300 лева е средната заплата в България към март - Investor.bg
===2079===
...a на перона се чека спад в цените на имотитеНека си чекат перонците... Все пак и наематели ще са нужни на икономиката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Джонка, къде предлагаш да го изнасяме това българско оръжие което е по съветски лиценз? Немеца или американеца ще го купят ли? Или да си закрием военните заводи? Ти примерно казваш, че живееш в Германия и ходиш на ски по Алпите със стотици лифтове, курорти и т.н. но същевременно да не се правел лифт в Априлци. И какъв ще е поминъка на хората в Априлци ако няма туризъм, или на тези от Карлово, Калофер ... ако няма военни заводи? И сега като подкрепяш Русия в нападението и над Украйна утре ако Турция реши да си " вземе" Кърджали, че имало турско население там и сме им нарушавали правата и Турция ли ще подкрепяш? Като не подкрепяш " джендърството" примерно защо си в Германия където са разрешени гей браковете и т.н. а не в Беларус където не са?
За Русия си с грешни впечатления. Не подкрепям никакви войни и агресии. Просто не смятам, че Русия е единствено виновната страна в тази война и не мисля, че нашите политици защитиха националния ни интерес. Да кажем, че съм 50 на 50 и предпочитам неутралитета. Не съм антиевропеец, по-скоро съм анти продажните подлоги от ГЕРБ и ПП-ДБ
За Германия си също с погрешни впечатления. Аз уважавам немската индустрия, немските инженери, немското предприемачество. Уважавам законността, реда и държавността в Германия и смятам, че имаме много да учим от тях. Политически обаче Германия е абсолютното дъно, проджендърската политика в момента ми е крайно противна и според мен е пагубна за Европа. Но ще го осъзнаем твърде късно. Европа е в тежка криза заради исторически най-слабите и некадърни политици начело на водещите икономики.Last edited by ejonny2376; 15.05.2024, 15:58.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Проблемът е, че 99,9% от държавните чиновници, служители и слуги са русофоби, не произвеждат никакъв полезен продукт, нито внасят осигуровки в бюджета. То и за това сте на дъното на всички класации в ЕС.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Влакогонци сър. (перонообитатели-срутвачи) Виж го колето, така е зазидан, че вече и в темата не може да влезе. Остана само неговия ментор тук да дава надежди за гоУемо МЯУ.
Едва ли ще е в Карлово, нещо в София ще купи евентуално.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Не само във форума, но и по-голямата част от обществото са русороби, то и за това сме на дъното на всички класации в ЕС.
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнениеИ какво обща имат евроатлантическите ви полюции с цените на имотите и фактът, че се вдигнаха със 100 процента? Рутихте , рутихте и накрая пак путин ви е виновен)))
Last edited by два_таралежа; 15.05.2024, 15:41.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнениеГодишната инфлация в България се забави до 2,4% през април
https://www.investor.bg/a/515-ikonom...-24-prez-april
Еврозоната чука на вратата. А като влезнем имотите ще скочат ЯКО
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение
Ми купуват се. И мен ме е яд, че съм продавал навремето. Нещата са такива, каквито са. Колокото и да си плюят брадите и да си хапят куйруците някои хора. Ще видим какво ще се случи, ясно е, че никой не може да каже.
Last edited by Evgo; 15.05.2024, 16:10.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Истината е винаги някъде по средата. Винаги без изключение.
Западът има много предимства и да се обявиш за враг на запада и приятел на Русия е малоумно. Но и обратната крайност е също толкова малоумна. Да вярваш сляпо на Урсула, на Макрон и на други като тях американски подлоги и да следваш сляпо джендърската либерална идеология (как щели да победят Русия, как Зеленски бил герой) и пр. - още по-малоумно.
Необходима е позиция, която максимално да защитава националния интерес - като членка на НАТО и ЕС да бъдем прозападно настроени, но да поддържаме нормални отношения с Русия и да не сме първите гъзолизци, които я обявяват за "враг", които гонят руски дипломати и които пращат демонстративно оръжия в Украйна. За целта трябва да има кадърни политици и дипломати, а нашите са изцяло платени калинки на Козяк.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Истината е винаги някъде по средата. Винаги без изключение.
Западът има много предимства и да се обявиш за враг на запада и приятел на Русия е малоумно. Но и обратната крайност е също толкова малоумна. Да вярваш сляпо на Урсула, на Макрон и на други като тях американски подлоги и да следваш сляпо джендърската либерална идеология (как щели да победят Русия, как Зеленски бил герой) и пр. - още по-малоумно. Особено като знаем, че войната е реално между Русия и САЩ и ще приключи в момента, в който САЩ се откажат (както е било винаги в исторически план).
Необходима е позиция, която максимално да защитава националния интерес - като членка на НАТО и ЕС да бъдем прозападно настроени, но да поддържаме нормални отношения с Русия и да не сме първите гъзолизци, които я обявяват за "враг", които гонят руски дипломати и които пращат демонстративно оръжия в Украйна. За целта трябва да има кадърни политици и дипломати, а нашите са изцяло платени калинки на Козяк.
не казвам, че западът е идеален, но най-голямата сила на запада е относителната свобода
казвам относителна, защото не е пълна.
кога в русия или китай обществена фигура или обикновен човек може да напише на страницата си във фейса, че вожда е идиот ( както се пише и за тръмп и за байден и за макрон и за радев и за киро и тн и тни тн)
този наглед несериозен пример е показателен какво имаме... а не какво няамаме
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар