If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да,това съм аз, но не жуля мастика, а джинтоник. Много отдавна съм аут от депозити, ама ти по-скоро трябва да се подиграваш на Кавръка...моя депозит беше само за една година. Всичко е на пазарите на акции...диверсификацията ми е водеща...Ти точно не ми обяснявай,какво да следя. Твоите съвети доведоха някои хора до просешка тояга! Не те ли е срам????
Арменски ми приятелю, има колизия във вашето мнение на юридически език! Никоя уважаваща себе си банка, не отпуска евтин дълг на хора с ниска финансова култура. Евтин дълг се предлага само на хора с изключително висока финансова култура. Признай, че никога не си познавал хора с кредит от сериозна финансова институция
познавам един, който жули мастика и купува имоти с потребителски на 4% докато държи депозит на под 2%
сега сериозно - следи аукциона за ДЦК на 22 - търсят тригодишен заем на 3% виж на коко ще дойде и после се замисли защо на ганьо дават ипотечка на 3.5%...ама не фиксирана... има и под 3% за сериозни...
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
https://www.investor.bg/a/113-analiz...lishtata-u-nas
Господин Кавръков от консултант на сайта стана негов пръв оплювач понеже руснаците не взривиха Варна и цените не паднаха. Не е лесно , не е , хахахах. Моля ви се ,намерете му някое епк накрая и да се свършва с тая агония
комбинацията от първоначално евтин дълг + ниска финансова култура е масло в огъня на пазара на НИ
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
От 3 те апартамента на мои познати, които се продаваха, единия замина. Голям 4 стаен, купен преди 13 год за 1000 еу, замина за 2000. Това потвърждава данните, че имотите са се повишили със 100%. За същия период обаче, реалната инфлация е скочила поне 2 пъти, Мин заплата 3 пъти.
https://www.investor.bg/a/113-analiz...lishtata-u-nas
Господин Кавръков от консултант на сайта стана негов пръв оплювач понеже руснаците не взривиха Варна и цените не паднаха. Не е лесно , не е , хахахах. Моля ви се ,намерете му някое епк накрая и да се свършва с тая агония
Кажи бе, асистенте, как върви дефлацията? Ти ще останеш в историята на тази тема, ведно с господин кавръков. Трудно е да се прецени чия идиотщина е па-голяма, но все пак мисля, че той държи короната , пък и ти имаш нАучна титла, все пак
Ей таквиз новини много "дигат" цените на имотето в Плевен:
==========
Заводът за кабелни инсталации в Плевен с 1300 работници преустановява поетапно производството си, а причина за това е липсата на устойчива перспектива. Това се посочва в прессъобщение, изпратено днес до медиите в Плевен, предава БТА. Поради липсата на дългосрочна стратегически и финансово устойчива перспектива "Леони Борднетц-Системе" възнамерява първоначално да редуцира и впоследствие окончателно да спре производството в дъщерното си дружество "Леони България" ЕООД и завода му в Плевендо края на годината. На следващ етап местното търговско дружество ще премине в производство по ликвидация, се казва в съобщението до медиите.
Кажи бе, асистенте, как върви дефлацията? Ти ще останеш в историята на тази тема, ведно с господин кавръков. Трудно е да се прецени чия идиотщина е па-голяма, но все пак мисля, че той държи короната , пък и ти имаш нАучна титла, все пак
==========
Заводът за кабелни инсталации в Плевен с 1300 работници преустановява поетапно производството си, а причина за това е липсата на устойчива перспектива. Това се посочва в прессъобщение, изпратено днес до медиите в Плевен, предава БТА. Поради липсата на дългосрочна стратегически и финансово устойчива перспектива "Леони Борднетц-Системе" възнамерява първоначално да редуцира и впоследствие окончателно да спре производството в дъщерното си дружество "Леони България" ЕООД и завода му в Плевендо края на годината. На следващ етап местното търговско дружество ще премине в производство по ликвидация, се казва в съобщението до медиите.
==========
И ко стана то сега, от всички надървени понижители, дето рутиха с години с по 70 процента надолу, пускаха бомби връз варна, вдигаха лихви и плашеха с безработица, сриваха наеми на 300 лева, само сър бетърчо владиславовски остана на амбразурата да ни обяснява как почива по островите, а ний сме цървули. Ми срамота бе…
отбелязва Тенекеджиева и допълва, че над половината от сделките се случват с отстъпка в цената.
А бе нещо не ми се връзва тук, уж цените нагоре пък отстъпки правят защо така се получава?
Да не стане така че с отстъпките ще ти легне по-ефтино от 2021?
Аха баш лева ще даде вилата на 17г. лекета, щото той деца и внуци няма и не знае как стават нещата...
Само за твое инфо, такива вили се наемат И от семейства с х3 деца, с роднини и приятели, които искат чист въздух, спокойствие и пространство и нямат никакво намерение да драйфат и лежат в драйфаното, а искат да си пият бирата и правят скара докато гледат отражението на залеза в морето. И точно да сме живи и здрави съм сигурен, нещо ми подсказва че догодина Лева пак ще я даде на 5деца с родителите им за 2-3седмици.
А ти още ли не си купил апарт? И си печелиш от гаражите и от основната ти работа.
Коментар