IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Моля снизходително за ваш'то опрощение относно моЙто заблуждение!

То цяла песен посветена имала на тоя резлив ... вискозитет !

Хаха Не знаех :-) То Радомир и република е имал....гоуема работа си е и сега що имотиту са толкова поскъпнали.
    Олимпийците изпуснаха влака за Радомир отдавна :-)

ПП Юлка унесох се напоследък и съм изразходвал лимита си от месечни постобе и отивам на тръстиката да се добера до 40К годишен доход...исках да кажа на диванчето да си въртя синджирчето :-)
    Last edited by pesimist4o na kvadrat; 31.05.2024, 22:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Човекът си ти го каза в прав текст. А ти "официалната статистика" от 2010 година му цитираш...Малко като "20% е в пъти повече".

Сега, фактът че си набил всичките си пари в имоти и то на кофти места в кофти държава е налице. Фактът, че разчиташ на някаква си капиталова, която да ти оправдае поне малко инвестицията, която е чисто виртуална и невъзможна да се реализира на пазара - също. Фактът, че някои хора не спим и правим реални,истински пари през това време, при това извън прехвалената ти "родина" също не ти дава мира и ти човърка егото. Един широко скроен човек не би трябвало да има проблем с това, нали?
      Всеки може да казва каквито иска прави текстове, но има статистика официална и поне в Щатите тя е с голяма доза достоверност. Нали няма нужда поне на теб да ти обяснявам защо при 20$ на час в доналдса тя показва цифрите каквито са ? Елементарно е ..., но не и за него....
      И продължава да избива комплекси с това колко е велик спрямо тези в България и колко повече печели , с каква къща , кола и т.н. разполага да не изброявам.... Поне за мен това е леко абсурдно ... ето и в последният му пост минава на лична основа и тръгва да мери пишки....:-) А ако неговата е по-къса въпреки, че съм в България ?! Ама и да не е какво от това ?
      Ако си забравил едно от предните му творения беше, че средната цена на къща в Щатите била 1.5 милиона , а според любимият му сайт е
      The average United States home value is $358,734, up 4.3% over the past year and goes to pending in around 14 days.
      А той просто иска да се похвали, че живее в къща за 1.5 милиона...., дори снимки пуска помня от барбекю ли беше.....
      Мъка Жонка ...мъка от една страна ми е смешно от друга го съжалявам човека ....много комплекси и дефицити въпреки къщата и 400К годишен доход....

Бяха ми изтрили некъв пост към теб за заяждане.... ти знаеш че много те уважавам нали :-) и квото и да спорим и да сме на различни мнения не бих те обидил умишлено.... Но можеш повече със сигурност...не падай на нивото му....:-)
      Last edited by pesimist4o na kvadrat; 31.05.2024, 22:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Партиди и да ги прехвърлиш и да не ,почти е все тая.Важното в случая е да се плаща,иначе спират.А на кой на името се плаща,не ги интерсува.За парно не знам,но за другите съм прехвърлял след 2г и нищо не ми казаха даже.Може да има и някакви дреболии които не знам,но ти казвам моя опит.Не е фатално и да не смениш навреме.Те убийства правят ги пускат,ти...
        А тук щом и в НА пише 2м,не разбирам защо изобщо питаш.
        По принцип си прав. Фирмите ги интересува да има плащане.
        Самият аз живея в къща в която партидата на ВиК се води на името на дядо ми, който е починал 1981 год и въпреки, че съм единствен наследник не съм оправил документите от немърливост.

Обаче на мен ми се иска имотите, които рентиерствам да са с перфектни документи и партиди.

Коментар

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
          Да се оправя. Щом е майстор … казвам само че тия неща трябва да могат да бъдат оправени безда е необходимо 30 човека да чакат другата ненормална да дойде на кеф и да мръдне. Ти какво ще направиш ако трябва да вземеш детето от училище и някаква “избрана” реши да ти паркира пред гаража ?
          Мда - точно т'ва е правилния подход ! Броня у броня... как па се не сетих - тюююююю...............

Ама вече ще знам занапред де ! Мерсаж......
          Last edited by Julius_BG; 31.05.2024, 22:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Аааа Радомирска... В Перник боза нема , там само винкели и живак гледам :-)
            Моля снизходително за ваш'то опрощение относно моЙто заблуждение!

То цяла песен посветена имала на тоя резлив ... вискозитет !

Коментар

Сега ще ѝ адвокатстваш на мутреската ли?

Ами те точно такива като нея (и мъжките ѝ версии) прогониха де що има мислещи хора от тая територия...
              Да се оправя. Щом е майстор … казвам само че тия неща трябва да могат да бъдат оправени безда е необходимо 30 човека да чакат другата ненормална да дойде на кеф и да мръдне. Ти какво ще направиш ако трябва да вземеш детето от училище и някаква “избрана” реши да ти паркира пред гаража ?

Коментар

Еваларка!

такава - пернишка, резлива бозичка, нали?

Ооо, хич не си и помислям да ти завидя ... !
                Аааа Радомирска... В Перник боза нема , там само винкели и живак гледам :-)

Коментар

:-))))) бургер с боза :-) мислиш ли че кат келнер ми е лесно с такива поръчки :-)
                  Еваларка!

такава - пернишка, резлива бозичка, нали?

Ооо, хич не си и помислям да ти завидя ... !

Коментар

В Радомир има ли Макдоналдс?

Че вие сте много напред с мат'риала! (пържения)
                    :-))))) бургер с боза :-) мислиш ли че кат келнер ми е лесно с такива поръчки :-)

Коментар

Доколкото разбрах тойотата била запушила изхода на паркинга за повече от час и хора са предлагали да помогнат да я преместят за да могат да излезнат , но лелката с тойотата отказала. Ако те затворят така безпардонно в паркинг и ти ще изперкаш.
                      Друг въпрос, че по други места се обаждаш на полицията, те викат камион за репатриране и до 10-15 минути въпроса е решен. Така и не разбрах тойотата технически проблем ли е имала или просто лелята е решила да покаже кой командва. Сега ”Лейди-то” ще шари тук-там да се отърве, ма защо полицията е позволила да се стигне до блокиране за повече от час? Баси спокойните хора …
                      Сега ще ѝ адвокатстваш на мутреската ли?

Ами те точно такива като нея (и мъжките ѝ версии) прогониха де що има мислещи хора от тая територия...

Коментар

Хаха шегаджия. Къде и какво правя не ти влиза в работата , нито какво и колко апартамента притежавам , а още по-малко откъде съм тръгнал и къде съм стигнал..., а пък колко изкарвам точно на теб ли ще ти кажа :-) То бива малоумие ама чак пък толкова.... :-)
                        Всичко това и този пост за пореден път показва колко си смотам и комплексиран и не променя официалната статистика в Щатите колкото и да тръгваш на лични нападки.
                        Живей си живота и ни остави да пържим картофки в макдоналдс Радомир :-)))))
                        Човекът си ти го каза в прав текст. А ти "официалната статистика" от 2010 година му цитираш...Малко като "20% е в пъти повече".

Сега, фактът че си набил всичките си пари в имоти и то на кофти места в кофти държава е налице. Фактът, че разчиташ на някаква си капиталова, която да ти оправдае поне малко инвестицията, която е чисто виртуална и невъзможна да се реализира на пазара - също. Фактът, че някои хора не спим и правим реални,истински пари през това време, при това извън прехвалената ти "родина" също не ти дава мира и ти човърка егото. Един широко скроен човек не би трябвало да има проблем с това, нали?

Коментар

... Живей си живота и ни остави да пържим картофки в макдоналдс Радомир :-)))))
                          В Радомир има ли Макдоналдс?

Че вие сте много напред с мат'риала! (пържения)
                          Last edited by Julius_BG; 31.05.2024, 21:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Коя е па таа?
                            Да не е и тя брокеразин?
                            Аве нз, ама мноУ нервна, кара няква чеКия и блъска коли. Загазила е, търси спонсори.

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Когато от село отидат в Сф и тя им се струва като Ню Йорк .Хората нямат идея какво е навън,но дават "умни съвети" и статистики от нумбео и къде какво били чули докато сервирали на клиенти.
                              Познато ми е усещането. И аз едно време като дойдох си мислех , че съм ГОЛЕМА работа. После разбрах какъв късметлия съм бил, че хората около мен ми дадоха възможност да се осъзная вместо да ме приземят набързо. Човек като се качи малко нагоре е склонен да се главозамайва.

Коментар

Пич , огледай се. Ако е възможно човек от село да отиде в София и да купи няколко апартамента за децата , чак да стигне да има “любим строител” и да го канят с преференциални цени , то всичко е възможно.
                                Тук общ работник в Макдоналдс получава $20 на час. Това е над $40к годишно. Семейство общи работници в Макдоналдс ще прави $82к. За какви макс $200к ми говориш? $82к е летвата на пода. Това са към 150 хил лева. На няколко пъти ти споменавам че не си в позиция да ме патронайзваш , ма явно не можеш да се усетиш къде ти е мястото. Айде сега си провери дохода и ако правиш повече от тия в Макдоналдс можем да продължим да спорим. Ако не си там, мисля че е време да си знаеш гьола.
                                Хаха шегаджия. Къде и какво правя не ти влиза в работата , нито какво и колко апартамента притежавам , а още по-малко откъде съм тръгнал и къде съм стигнал..., а пък колко изкарвам точно на теб ли ще ти кажа :-) То бива малоумие ама чак пък толкова....:-)
                                Всичко това и този пост за пореден път показва колко си смотам и комплексиран и не променя официалната статистика в Щатите колкото и да тръгваш на лични нападки.
                                Живей си живота и ни остави да пържим картофки в макдоналдс Радомир :-)))))

ПП С цифри различаващи се в пъти не се спори така че няма за какво да се спори прав си поне 1 път :-)
                                Last edited by pesimist4o na kvadrat; 31.05.2024, 21:50.

Коментар

Working...
                                X