If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Значи и ти си престъпник така ли? Това беше номера на моряците и ги щракнаха масово. Така поне знаем че не си купувал имот последните 3 години . Както казва Стоичков - не си стуваше занимавката.
Пич, ти явно не знаеш смисъла на думата престъпник. Дори човек да е закононарушител, не е задължително престъпник. Е, ти не знаеш и че българите живеещи в чужбина няма нужда да декларират сметките си тук, нито къде се декларират сметките, нито че може да се водиш местно лице в друга държава и НИКОГА няма да разберат колко време пребиваваш тук, нито че без проблем си превеждаш от УК сметката в България, нито че може да си данъчно задължено лице ЕДНОВРЕМЕННО и на двете места и да ползваш СИДДО и да не платиш нищо тук.
Вече си се предал и не търсиш никъде нищо....само ръсиш мозък
Извън България има повече възможности и повече сигурност. Сега ще видим на изборите какво ще стане ама като гледам БСП и високи данъци са 100%. Наемите са супер изгодни в момента. Виж например това https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=6aplli&f1=1
От 800 евро, сега не могат да го дадат и 550. Другия месец ще е 400. Колко труд са вложили само да го постегнат, само и само да ми го дадат за 400 евро да го осера за месец-два.
Както писах, спал си отвит. НАП не могат да проверят никой, който си е декларирал че живее извън страната (като мен).
А на Роската Бъчваров на моабета да вярващ е меко казано комично
Значи и ти си престъпник така ли? Това беше номера на моряците и ги щракнаха масово. Така поне знаем че не си купувал имот последните 3 години . Както казва Стоичков - не си стуваше занимавката.
Тези цени са като "повишаването на средните заплати" - просто бедните са извън пазара. А инвентара на лускозни имоти се увеличи рязко последния месец. Щях много да се радвам ако още търсех апарти в България и аз...
Вече си се предал и не търсиш никъде нищо....само ръсиш мозък
Всяка година горят по поне 300 човека, повечето са точно инвеститори в имоти от чужбина.
Както писах, спал си отвит. НАП не могат да проверят никой, който си е декларирал че живее извън страната (като мен).
А на Роската Бъчваров на моабета да вярващ е меко казано комично
Тези цени са като "повишаването на средните заплати" - просто бедните са извън пазара. А инвентара на лускозни имоти се увеличи рязко последния месец. Щях много да се радвам ако още търсех апарти в България и аз...
Как да ти ги покаже като не е така Ето ,как се движи днешната справка по Кавръковите критерии, по спомен предишната преди да изтрият темата беше 1263 евро
Резултат от Вашето търсене на:
Вид имот: 2-СТАЕН,
Особености: Тухла Да не се показват обяви, докладвани за проблем, Без оферти на АГЕНЦИИ ОТ ЧЕРНИЯ МИ СПИСЪК,
Средна цена на имотите в извадката: 88783 euro
Средна цена на кв.м: 1277 euro.
Влизането в България не те прави местно лице по никакъв начин. Ти си местно лице в УК, нямаш НИКАКЪВ ПРОБЛЕМ да си преведеш пари тук, декларираш, че си местно лице там (което е 100% истина) и си тип-топ. Отделно въобще не е сигурно че "към момента на покупката ти физически вече си в България". Това "Още повече че сметки в чужбина трябва да са декларирани в НАП предварително" също не се отнася за българите живеещи в чужбина.
Пълна каша ти е в главата.
Кашата е в твоета глава. В момента в който ти станат 6 месеца пребиваване в България, какъвто ти първоначалния предтекст, че хората си карали хоум офиса в България, вече си местно лице. Спомни си че целия ти казус беше отначало беше че тези хора ще скрият статута си на местно лице и нямало никой да разбере колко са пребивавали.
Но да речеме че не си местно лице и си планирал всичко точно така че да нямаш 6 месеца престой и абсолютно всичко ти е чисто. Разправиите с НАП ще ти излязат толкова много пари и време че не си струва изобщо да се занимаваш. Сметките в чужбина трябва да ги декларираш в момента в който ти стана 6 месеца престой, пак не знам кой ще си "кара хоум офиса" и ще купува апаратамент при положение че ще стои по малко от 6 месеца и то при последните 3 месеца на локдауна. От 9 кладенеца вода носите вие брокерите.
Яяяя ги покажи да ги видим тези оферти с десет бона надолу
Как да ти ги покаже като не е така Ето ,как се движи днешната справка по Кавръковите критерии, по спомен предишната преди да изтрият темата беше 1263 евро
Резултат от Вашето търсене на:
Вид имот: 2-СТАЕН,
Особености: Тухла Да не се показват обяви, докладвани за проблем, Без оферти на АГЕНЦИИ ОТ ЧЕРНИЯ МИ СПИСЪК,
Средна цена на имотите в извадката: 88783 euro
Средна цена на кв.м: 1277 euro.
Точно на тия имоти вече офертната е с 10 к надолу...ха ха..
Не нова мантра и клип има как им пропадат блоковете и се чупят плочки и падат комарници...Перловската река е сила,ама вие селяните си мислите че сте по велики от нея...
Яяяя ги покажи да ги видим тези оферти с десет бона надолу
Коментар