Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Не си разбрал ,котарака ,скитал като консултант хахаха
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
Говорят си два приятели и единият пита - Какво стана с твоя котарак след кастрацията още ли обикаля по цели нощи
- Да бе още обикаля ама вече само като наблюдател
Не си разбрал ,котарака ,скитал като консултант хахаха
- 1 like
Коментар
-
Кавръков, не знам от къде се информираш ,че някой е умрял от тази ваксина ? В Швейцария, никой още не се е споминал след подобна ваксинация !!!
За да не излезем от темата да те попитам ,ти след като толкова обикаляш по огледи ,че и беше брокер за известно време не си ли намери апартамент още ?
- Да бе още обикаля ама вече само като наблюдател
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Лош избор От тия умряха сума ти народ в Израел.Ама го крият.Сега излезнаха данни за целия цирк ,всичко е било лъжа.Прочети в списание 8.Постнах и линк.
За да не излезем от темата да те попитам ,ти след като толкова обикаляш по огледи ,че и беше брокер за известно време не си ли намери апартамент още ?
Коментар
-
Лев, извинявам се ,че те притеснявам ,но по спомен беше писал да се внимава на 7-мия ден след втората ваксинация. На мен тази седмица ми предстои такава ваксина / втора / ,та за какво да внимавам ? Ваксинирам се с Пфайзер - Бионтех
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Разбира се. И аз търся. И то в по-широк диапазон като локация Умирам от яд че на се впуснах в преговори поне щях да сваля някоя хилядарка от предложението за 42К€ и то когато купих мавзолея.Само като си спомня какви предложения имаше и ми става лошо, че не съм купила няколко
Коментар
-
В интерес на истината ни трябва още един гараж в района ,но за сега не го намирам. Търся, дори и след канала, младежите могат да се поразходят няколко пресечни все пакОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Нищо. Благодаря все пак!Сигурен съм че щеше да ми го дадеш. Безвъзмездно нямаше да се съглася обаче.
Коментар
-
Лев, за съжаление в гаража е колата на децата. Купихме гаража с идеята колите ни да не стоят на улицата докато не сме в България, иначе с удоволствие щях да ти го дам и без наем.Сигурен съм че щеше да ми го дадеш. Безвъзмездно нямаше да се съглася обаче.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Можеш ли да ми дадеш гаража за мои чужденци приятели за няколко месеца.. Под наем. Живеят а апартамента ми.
Коментар
-
Ако питаш мен , погледни панелните и ЕПК-тата в тези райони. Мисля, че ще намериш много по-добри и изгодни предложения. Изумих се когато видях ,че спалнята е без прозорец, това в БГ не го бях виждала досега.. Под наем. Живеят а апартамента ми.
Коментар
-
Разбрах, имал си предвид да внимаваме да не се заразимЛично аз съм много внимателна. Благодаря ти много за отговора !!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
За толкова пари...спалня без прозорец.
Мерси.
Коментар
-
Да, така се оказва, че дори и спалнята няма прозорец ! Ужас !!!
Пусни си критериите в сайта и ще ти излязат. Успех !Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
Коментар