If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Там намалението беше неначислено ДДС. Друго има ли?
Лъжеш броки. Много лъжеш. От 314К го намаляват на 275К и после пак на 262К. От 314К като извадиш 20% идва 251К, така че не излиза сметката ако сваляха ДДС. Черно на бяло математическо доказателство че си нагъл лъжец.
Колко пъти да пускам. Естето не помниш ли? Кога си виждал естето на обява преди и с падаща цена при това за 1 месец? Центъра тристайните всичките са на пазара и падат всеки ден.
Там намалението беше неначислено ДДС. Друго има ли?
Ми пусни едно такова намаление да видим. Да не объркаш обявите само като тая на "Старбъгс"-а
Колко пъти да пускам. Естето не помниш ли? Кога си виждал естето на обява преди и с падаща цена при това за 1 месец? Центъра тристайните всичките са на пазара и падат всеки ден.
За да се замисля дори цената не трябва да превишава 120000 евро, а дори и това ми се струва скъпо. Съжалявам, но разминаването е огромно ,а помещението е само 31 кв.м. Това не е известната марка кафетарии и след покупката не се знае какво ще стане. Берти, ти го написа
Това че не те интресува няма отношение към въпроса ми .Ти казваш че имаш опит в имотите ,имаш претенции за това и аз питам каква е цената според теб на това помещение в момента ,говоря за реална цена ,тази която ТИ би дала в ролята на купувач ???Чист и ясен въпрос .
За да се замисля дори цената не трябва да превишава 120000 евро, а дори и това ми се струва скъпо. Съжалявам, но разминаването е огромно ,а помещението е само 31 кв.м. Това не е известната марка кафетарии и след покупката не се знае какво ще стане. Берти, ти го написа
Коментар