Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от xshell Разгледай мнение
Свършиха ми листчетата от записки по предните ти прогнози. Да ги мина старите с коректора, че не важат вече и да пиша отгоре нали?
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Виж сега,от такива като вас ще бъдат взети пари,под формата на по-високи данъци след целия цирк,като приключи.Запиши си го някъде на листче.Дали е правилно или не ,не коментирам,това са фактите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Ей айде запри се бе.
С тия оголени кабели по тротоарите сте срам за българската енергетика !
Преди 30 години за такива изпълнения директно отиваш в изправителен лагер ,сега локуми ще си разтягаме .
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от распутин Разгледай мнение
Останете си гладни, но със скъпи тухли, останете си глупави - Распутин
Понякога е нужно да бягаш на място, но със кеш,вместо да скачаш във бездната купувайки миналата или тази година.
Ей как ще ревете.
Хъката мъката, ама и ти нещо се ослушваш, ами нямало добри оферти, ама нали влака ще замине, що така, ами дошъл си на моята, а ? Ама тука лаете друго, само за да дразните хората,а ? То с това маене,ще ти изгори кеша,хайде вземи страна по въпроса, ще мине и тая година без да си купил нещо.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Виж сега,от такива като вас ще бъдат взети пари,под формата на по-високи данъци след целия цирк,като приключи.Запиши си го някъде на листче.Дали е правилно или не ,не коментирам,това са фактите.
- 1 like
Коментар
-
Съжителство на хора с ниски доходи във високи сгради води наистина води до подобни проблеми.
THE RELATIONSHIP BETWEEN PSYCHOLOGY AND
ENVIRONMENT
A study done by Evans et al. (2013) suggest that types of houses
also affect a person’s psychology and mental health, where symptoms of
psychological distress like anxiety and depression were linked to a low-income
population that was dwelling in a high-rise urban area.
https://www.planningmalaysia.org/ind...e/view/190/184
Коментар
-
Мерси и гледай да си искрен, че без такива като нас няма и има върху кой да паразитираш. А колко си умен и прогресиращ покажи на близките си, ние сме оценили и предсказанията, и анализите ти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid
Не е хубаво да си говориш сам...Но явно да си безимотен и безработен води до психологични проблеми
THE RELATIONSHIP BETWEEN PSYCHOLOGY AND
ENVIRONMENT
A study done by Evans et al. (2013) suggest that types of houses
also affect a person’s psychology and mental health, where symptoms of
psychological distress like anxiety and depression were linked to a low-income
population that was dwelling in a high-rise urban area.
https://www.planningmalaysia.org/ind...e/view/190/184
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеА,на такива като теб желая много здраве !!!!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
Това е 50% скосявания, виждам и преход дневна спалня (нищо чудно и дневната да я броят спалня)
90 квадрата е сигурно ако мерят площта на пода + нескосения таван
абе като цяло е брокерска фантазия в стил "артистичен апартамент на метри от стълбата към рая (разбирай метрото)"
няма още сериозно сгъване в цените - поне офертните, защото не съм ходил да гледам нищо откак направих един реид преди време.
между другото обади ми се единия продавач да пита още ли търся с ясен подход да правим пазарлък, но му казах, че вече съм намерил.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://www.imoti.net/bg/obiava/prod...paign=RSS_2019
1300 евра на квадрат лукс обзаведен 90 квадрата на ул Самоков квартал ИЗТОК !!!!!
Какво става с цените на имотите ?!!!
Спаааад ,спад,спад !!!!
90 квадрата е сигурно ако мерят площта на пода + нескосения таван
абе като цяло е брокерска фантазия в стил "артистичен апартамент на метри от стълбата към рая (разбирай метрото)"
няма още сериозно сгъване в цените - поне офертните, защото не съм ходил да гледам нищо откак направих един реид преди време.
между другото обади ми се единия продавач да пита още ли търся с ясен подход да правим пазарлък, но му казах, че вече съм намерил.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
Коментар