Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
И кога ще дойде това време. Преди или след изпълнението на резолюцията за достъпни жилища?
Лед, имам един служител с проблемно дете. Много изостанало в училищие. Напомняш ми за него. Има специалисти за тая работа. Срам не срам, помагат. Запиши си един час и се помоли да те вземат с групата за 12-годишните https://www.ideaist.eu/%d0%b4%d0%b5%...5%d1%82%d0%be/Last edited by ledosvetlenie; 06.02.2021, 17:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
Да цената в момента не отговаря на стойнстта - Имаме зараждащ се балон - Тук си напълно прав
И пак да попитам знаейки това за чий член ходиш та обикаляш по огледи???
Стой си на перона и си чакай влака що се опитваш да се качиш на бързи влакове дето не спират на вашта малка гара?
викаш миналата година след много
търсене си намери баш твоя член а
хихихи
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
Като гледам обявите тая година са по -достъпни от миналата.За който има спестен кеш де.Пързалката започна вече.До година още по достъпни ще стават.Ама много пишман бизесмени ще глътнат водица.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Като се научиш да различаваш цена от стойност,ще разбереш за какво иде реч.Никой не отрича фактите.Въпроса е в това ,че в момента имаш едно купено от банките време,което скоро ще изтече,след това имотите ще се търгуват спрямо стойността си.В момента тази стойност не съответства на цената.Цената е изкуствено надута,над реалната и съответстваща стойност.Казваш,нямало къде са иде кеша?Да не би да му светиш на тоя кеш?Хората с много пари,повярвай ми отдавна са му намерили място по офшорки,швейцарски банки,злато,имоти зад граница на скъпи пазари и така нататък.
И пак да попитам знаейки това за чий член ходиш та обикаляш по огледи???
Стой си на перона и си чакай влака що се опитваш да се качиш на бързи влакове дето не спират на вашта малка гара?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Арменския пoп Разгледай мнение
много си им насъбрал нещо на брокерите. Я си признай да не са те онождали групово, та така си ги намразил?
казах само
че съвети никой не иска
от безпарични брокери .............
а вие си се онождате помежду си
достатъчно
ти нали го натресе и на санитарчето
и на miniminda на булчето ...
радвай се че за сега си на върха
на веригата
докато не те докачи Евго
хихихихих
- 2 Харесвания
Коментар
-
Каква точно ти е тезата???
Че за много хора ще се загуби смисъла да купуват имот ??? - Бинго имаме първият прозрял
Ако за болшинството от хората има смисъл да купуват как ще се стигне до 40% собственици и 60% наематели на където сме тръгнали ???
Пак ви казвам имотите са все още достъпни ще дойде време да не са
Коментар
-
Първоначално изпратено от Orthodox Разгледай мнение
караВанчо гледай да не се
извърти суплес санитарчето
и да го набие в аспуха под расото
че ето тогава ще е проблем
нашите кратуни нямат нужда от
нищо
еле па от съвети от
безпарични брокерчета
Коментар
-
Синко, завиждам ти благородно, че се опитваш да набиеш знание в кратуните перонски. За съжаление се вижда, че знанието не е като чепатия, че да им го набиеш до корен и ефект от благородните ти опити няма никакъв.
извърти суплес санитарчето
и да го набие в аспуха под расото
че ето тогава ще е проблем
нашите кратуни нямат нужда от
нищо
еле па от съвети от
безпарични брокерчета
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Цел живот им даваме на някои и все им е малко. И ризи, и съвети безплатни, и пари внесохме в Бг и па зле.
какво даваш пък ти бре
даваш материял за отходните тръби
и от време на време даваш
на караВаньо
пари бил внесъл в Бг,
лилипут
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Цел живот им даваме на някои и все им е малко. И ризи, и съвети безплатни, и пари внесохме в Бг и па зле.
Коментар
-
Че за много хора ще се загуби смисъла да купуват имот ??? - Бинго имаме първият прозрял
Ако за болшинството от хората има смисъл да купуват как ще се стигне до 40% собственици и 60% наематели на където сме тръгнали ???
Коментар
-
Пише разни неща за ризи за имоти не съм виждал препоръкиОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Лед, имам един служител с проблемно дете. Много изостанало в училищие. Напомняш ми за него. Има специалисти за тая работа. Срам не срам, помагат. Запиши си един час и се помоли да те вземат с групата за 12-годишните https://www.ideaist.eu/%d0%b4%d0%b5%...5%d1%82%d0%be/
Коментар
-
На тебе синко като на ВИФ-аджия изглежда ти е трудно да схванеш, че аз съм не какъв да е поп, а арменски, т.е. ние арменските попове имаме право да вадиме и прибавяме към контекста както ни е угодно. Ако не вярваш, питай маминия тракторист, той има правото да трие цели теми ако му изнася.
Коментар
Коментар