Първоначално изпратено от Tepxi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Преди 20г ти се правеше че учиш ...
Уредил съм 15-20 души, ама имаше яко кинти по рекламата, покрай мутрите.
Сега пак идват такива времена - 1000 души екстра, 10к покрай тях добре и другите тънат в мизерия
Но помня, че хората около мен не вземаха хубави заплати в масовия случай.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Трябваше и мен да уредиш тогава,
Наистина, покрай Интернет бума преди 2000 г. е имало хубави заплати, но за много малък кръг хора.
Дъри е готина и наистина разбира от имоти и от икономическите процеси през последните 30 г.
Уредил съм 15-20 души, ама имаше яко кинти по рекламата, покрай мутрите.
Сега пак идват такива времена - 1000 души екстра, 10к покрай тях добре и другите тънат в мизерияНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Евго преди 2000 някои вземахме по 2к. И не бяхме хич малко.
В мтел съм уредил доста да почнат на 600-700лв, мениджърче на магазинче 1500 + безплатни разговори НЕОГРАНИЧЕНО, а бяха по 2лв минутата.
Единственото което не можеше преди 2000г беше да вземеш кредит, еле млад сульо, па и лихвите бяха по 15-20%
Наистина, покрай Интернет бума преди 2000 г. е имало хубави заплати, но за много малък кръг хора.
Дъри е готина и наистина разбира от имоти и от икономическите процеси през последните 30 г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
+1
Така е.
Обаче дори евтините имоти през 1999-2000 г. бяха непосилни за масовия българин. Имаше хора с пенсии по 50-60 лв, на мен стипендията ми беше 50 лв (а с допълнителна работа си изкарвах още 40-50 лв месечно). Цените бяха наполовина на сегашните, но заплатите бяха мизерни.
Дори сега е по-възможно, млада двойка в СФ, с месечен общ доход 3000 лв да вземе кредит и да изплати един апарт. Тогава не можеше.
В мтел съм уредил доста да почнат на 600-700лв, мениджърче на магазинче 1500 + безплатни разговори НЕОГРАНИЧЕНО, а бяха по 2лв минутата.
Единственото което не можеше преди 2000г беше да вземеш кредит, еле млад сульо, па и лихвите бяха по 15-20%Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Модераторите изтриха темата защото направиха справка и се оказа че ти ,Boni ,още купища никове пишете синхронно от едни и същи ip-та с цел генериране на трафик ,и бълване на глупости ,които обиждат потребителите и по този начин уронват престижа на медията
Отново ще ти напиша, колкото и да пишеш в интернет и по форуми цените няма да се съобразят с това, механизмите са други
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Погледни новата тема малко по-назад и сам ще се убедиш ,че не лъжа
Отново имаме възможност да проверим дали е истина или не и ще ти се наложи да се молиш наново да я тръкнат за да не се вижда ,че скача
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не не скача ,няма как да скочи от лъжите ти и тези на Boni и останалите фейк профили от където пишете като по команда всичките
Отново имаме възможност да проверим дали е истина или не и ще ти се наложи да се молиш наново да я тръкнат за да не се вижда ,че скача
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
Мисля, че си насочваш иначе справедливия гняв в грешна посока.
Да, в АЕЦ-а се влиза с връзки, вероятно не се счупват от работа - и какво - автоматизирани системи, малки смени и големи заплати, вредни - кой бяга от хубавото?
Имал два ТЕЛК-а - ще каже човек, че са 5 бона месечно.
Бил напазарувал евтини НИ навремето - ами честно казани познавам много хора, които и на евтино не са пазарували НИ, защото акъла им не е струвал толкова.
Гнева ти следва да не е насочен към тези, които са си оплели кошницата, а срещу тези, които ти пречат да оплетеш своята.
Ето сега - прави се относително нескопосан опит за нов световен ред, царуване на кроникапитализма и съсипване на малкия и среден бизнес ... как па не един оправен човек работещ в АЕЦ да ми е проблема?!?
Дюдове и дюдки, 70-те кв. в Толстой, които някой си е взел преди 20 години за 600 евро/кв., съвсем скоро ще ни е най-малкия проблем.
Така е.
Обаче дори евтините имоти през 1999-2000 г. бяха непосилни за масовия българин. Имаше хора с пенсии по 50-60 лв, на мен стипендията ми беше 50 лв (а с допълнителна работа си изкарвах още 40-50 лв месечно). Цените бяха наполовина на сегашните, но заплатите бяха мизерни.
Дори сега е по-възможно, млада двойка в СФ, с месечен общ доход 3000 лв да вземе кредит и да изплати един апарт. Тогава не можеше.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Това вече няма как да го проверим защото изтриха темата. Както се зарадва защото изписа един куп глупости ще започнем наново и за сега скача
Коментар
-
Справката спрямо началото на година е в спад .
Беше стигнала и 90 000 евра като средната беше малко над 1280 евро вчера дори .
Спрямо година назад като сложил и отклоненията които се дължат на по малкото оферти и това че офертите се дублират ,реално ръст няма .
Коментар
-
Мисля, че си насочваш иначе справедливия гняв в грешна посока.
Да, в АЕЦ-а се влиза с връзки, вероятно не се счупват от работа - и какво - автоматизирани системи, малки смени и големи заплати, вредни - кой бяга от хубавото?
Имал два ТЕЛК-а - ще каже човек, че са 5 бона месечно.
Бил напазарувал евтини НИ навремето - ами честно казани познавам много хора, които и на евтино не са пазарували НИ, защото акъла им не е струвал толкова.
Гнева ти следва да не е насочен към тези, които са си оплели кошницата, а срещу тези, които ти пречат да оплетеш своята.
Ето сега - прави се относително нескопосан опит за нов световен ред, царуване на кроникапитализма и съсипване на малкия и среден бизнес ... как па не един оправен човек работещ в АЕЦ да ми е проблема?!?
Дюдове и дюдки, 70-те кв. в Толстой, които някой си е взел преди 20 години за 600 евро/кв., съвсем скоро ще ни е най-малкия проблем.
Атомната централа освен като такава да генерира атомна енергия е и въпрос засягащ националната сигурност .
Когато даден специалист обявява че е на работа там ,а реално нон стоп почти е тук във интернет ,за какво говорим ?
Няма гняв тука.
Да не говорим че въпросния индивид без причина обижда кой където свари наляво и надясно .
- 2 Харесвания
Коментар
-
, 70-те кв. в Толстой, които някой си е взел преди 20 години за 600 евро/кв., съвсем скоро ще ни е най-малкия проблем.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнениеХайде, да прекратим глупостите къде и кога работи Пешо, а да погледнем какво става с Кавръковата справка днес
Резултат от Вашето търсене на:
Вид имот: 2-СТАЕН,
Особености: Тухла
Да не се показват обяви, докладвани за проблем, Без оферти на АГЕНЦИИ ОТ ЧЕРНИЯ МИ СПИСЪК,
Средна цена на имотите в извадката: 89160 euro
Средна цена на кв.м: 1278 euro
Беше стигнала и 90 000 евра като средната беше малко над 1280 евро вчера дори .
Спрямо година назад като сложил и отклоненията които се дължат на по малкото оферти и това че офертите се дублират ,реално ръст няма .
Коментар
-
Хайде, да прекратим глупостите къде и кога работи Пешо, а да погледнем какво става с Кавръковата справка днес
Резултат от Вашето търсене на:
Вид имот: 2-СТАЕН,
Особености: Тухла
Да не се показват обяви, докладвани за проблем, Без оферти на АГЕНЦИИ ОТ ЧЕРНИЯ МИ СПИСЪК,
Средна цена на имотите в извадката: 89160 euro
Средна цена на кв.м: 1278 euro
- 1 like
Коментар
Коментар