Първоначално изпратено от yalokin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Ами как да се проведе нормален разговор като всички се съгласим че цените се сриват ли?Вие не приемате реалността такава каквато е.Аз поне 100 съм казвал че на който му е скъпо просто не купува щом очаква и вярва че цените ще се сринат държи кинтата и чака момента.Ето Накавръчето чака.Търпение и чакане му е майката.Не разбирам и тая злоба срещу брокерите това настървение.Дори да се съглася с вас цените няма да ни послушат.Не разбирам и друго а именно защо се пророкува спад на цените в Център Изток Иван Вазов Лозенец.Има и евтини имоти ама не точно тама да паднат точно там.В тия квартали 95% че и повече от българоте не могат да купят..Last edited by mibova; 04.02.2021, 10:32.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Ами как да се проведе нормален разговор като всички се съгласим че цените се сриват ли?Вие не приемате реалността такава каквато е.Аз поне 100 съм казвал че на който му е скъпо просто не купува щом очаква и вярва че цените ще се сринат държи кинтата и чака момента.Ето Накавръчето чака.Търпение и чакане му е майката.Не разбирам и тая злоба срещу брокерите това настървение.Дори да се съглася с вас цените няма да ни послушат.Не разбирам и друго а именно защо се пророкува спад на цените в Център Изток Иван Вазов Лозенец.Има и евтини имоти ама не точно тама да паднат точно там.В тия квартали 95% че и повече от българоте не могат да купят..
С писане тук нито ще паднат нито ще се вдигнат цените.
Докато има евтини пари и достатъчно работещи (и 70% стигат), спад не се очаква.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zemedelec Разгледай мнениеНормален разговор, тук не може да се проведе, просто слизам на тяхото ниво,особено на онзи селяк мегамайнд!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнение
Извикай ония от home2you, чувал съм, че изкупуват апартаменти. Да ти дадат цена, слагаш 20-30% отгоре и действаш. Тука могат да ти дадат цена от 0 до 1 млн.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ivoo Разгледай мнениеЖивял съм 12 години там.Цените са напълно реални и няма никаква особеност
Коментар
-
Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение
Колега, сигурен съм че си голям мъжкар, но пада нивото.
Това е форум за инвеститори.Last edited by mibova; 04.02.2021, 10:33.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение
Колега, сигурен съм че си голям мъжкар, но пада нивото.
Това е форум за инвеститори.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ivoo Разгледай мнениеТърся 110 затова не го продадох
- 1 like
Коментар
-
Коментар
-
Като гледам с тия мерки и простотии с вируса скоро няма да можеш да ги вземеш.
Коментар
Коментар