Първоначално изпратено от Арменския пoп
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнениеЩом Cava е излязло на тезгяха и то през публична обява https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...61401744711941 преди сезона значи смятай. Преди изборите даже. И никой от централните инсайдъри не го ще. Готви се яка секира. Предлагането в центъра пощуря вчера, поне 10 нови имота които не съм виждал никога. Свързаните бизнесмени бягат. Сещай се како.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Щом Cava е излязло на тезгяха и то през публична обява https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...61401744711941 преди сезона значи смятай. Преди изборите даже. И никой от централните инсайдъри не го ще. Готви се яка секира. Предлагането в центъра пощуря вчера, поне 10 нови имота които не съм виждал никога. Свързаните бизнесмени бягат. Сещай се како.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от megamind Разгледай мнение
Малко трудно и тежко се общува с теб, но ще ти кажа директно , става въпрос за североизтока на града , кв. Бриз. Ако ще купуваш в София, помислих си, че може да искаш да направим следното: Аз ходя на огледи вместо теб в София с твоето търсене, ти ходиш във Варна с моето търсене, ето това е нещо , което можем много да си помогнем, вместо да се нападаме, кой какъв бюджет притежава, все пак не сме деца в детската градина....
Относно общуването няма как да е иначе. Във всеки твой пост или се заяждаш с някого или обиждаш. В последният на който ти реагирах се занимаваш с пачангата и с мен. Безсмислени са всякакви полемики целящи избиване на комплекси, а ти доста често ги списваш такива, ама твоя воля.
Нямам време за ходене по огледи, но при външен изглед от апартамента ми се получава да го намирам с точност до сграда, а от там е лесно да се свържеш с продавача. За Бриз ще ми е трудно, че не съм ходил от 5 години там ама не пречи да се пробва.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от megamind
Какво да ти кажа дядо Попе, странно ниско ми се струва нивото на перонните обитатели тук, колко трябва да си спрял ментално и душевно за да си мислиш, че в инвеститорски форум, инвеститорите в имоти като мен, теб, Дъри, Левчо, Ратко, Бате Пешо, Бони, Леда и Диска сме брокери, а не инвеститори. Показателен е Пачангата, който след като му предложих бас със записи от мои разговори с брокерите от днес, замлъкна и се скри в миша дупка. Полакс, който е от Варна не познава посоките на света и ме пита дали съм се набил във Владиславово...че то двама от брокерите изобщо не разбраха, че съм от София, говорейки си за кварталите на Варна, а местния Полакс не познава посоките на света!!!!!! Такова ни е нивото на понижителите-перонци, какво да очакваме от тях профи мнение по какъвто и да е било въпрос, та те просто са хейтъри за тях брокерите са някакви демони, които им пречат да излязат от квартирата, а са станали пръчове по на 40 плюс, жалка история. Няма форум за имоти по света, дето се демонизират брокери, аз съм регистриран само в IREF, ама ще се регна и в други, въпреки че инострански имоти не ме интересуват , да им цитирам хората от какво се интересуват, не да хейтят брокери и собственици....
Но какво да кажем за Доматокрад? Та той сам стана брокер и не успя да купи, та сега ли, кого вече го изхвърлиха от Явлена!? А къде избяга замаушката, човекът с толкова развинтен полет на фантазията, колкото на джони? Ами носителя на жъллтата фланелка (вече му забравих ника)? Минаха и заминаха безславно толкова много пероновлакогонци.
Други като хубавицата Скай, през това време действаха и се сдобиха със собствен имот.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Добре че не купуваш у Лисабон. Верно до ключ са повечето имоти, но ще видиш какво е брокер и как люти.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Странджа бе бате, ти кво си помисли, че 119 000 лева ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Абре лорде кво общо имат посоките на света и моето им познаване със Североизтока дето мечтаеш да купиш? Питах те за Владославово щото оставам с впечатление по всичките ти писания, че само за там ти стига кеша. Иначе всичко на североизток до морето не е много във Варна, а седи някак по към Балчик и Калиакра.
Питах те, ти почна да развиваш теории как щял съм да ти открадна имота. Все тая ама бъди коректен.
Кажи поне от кои агенции са льольовците с които си говорил?
ПС : относно евентуално търсене в София, ако се състой ще е към края на тази година.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Стига лъга за днеска. Почивка не ви ли дават? Само за брокерите scumbag е най-често срещаната дума по форумите. Има милиони разултати. А ето гугъл как допълва изречението.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
... та те просто са хейтъри за тях брокерите са някакви демони, които им пречат да излязат от квартирата, а са станали пръчове по на 40 плюс, жалка история. Няма форум за имоти по света, дето се демонизират брокер....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Duran Разгледай мнениеhttps://home2u.bg/property/%d0%ba%d1%8a%d1%89%d0%b0-3/ дедо попе тва е за теб точно!!! Да поканиш бъдещата попадия. Ще си помисли, че си от светия синод... има навес и за караваната.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
хахаххахаха, ти съвсем си изперкал, ама друго не се и очакваше от теб, ллеллеееееееееееееее, няма такъв спреляк!!!!!!!!!Last edited by bulgarian lev; 23.02.2021, 00:35.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
https://home2u.bg/property/%d0%ba%d1%8a%d1%89%d0%b0-3/ дедо попе тва е за теб точно!!! Да поканиш бъдещата попадия. Ще си помисли, че си от светия синод... има навес и за караваната.
Коментар
-
Какво да ти кажа дядо Попе, странно ниско ми се струва нивото на перонните обитатели тук, колко трябва да си спрял ментално и душевно за да си мислиш, че в инвеститорски форум, инвеститорите в имоти като мен, теб, Дъри, Левчо, Ратко, Бате Пешо, Бони, Леда и Диска сме брокери, а не инвеститори. Показателен е Пачангата, който след като му предложих бас със записи от мои разговори с брокерите от днес, замлъкна и се скри в миша дупка. Полакс, който е от Варна не познава посоките на света и ме пита дали съм се набил във Владиславово...че то двама от брокерите изобщо не разбраха, че съм от София, говорейки си за кварталите на Варна, а местния Полакс не познава посоките на света!!!!!! Такова ни е нивото на понижителите-перонци, какво да очакваме от тях профи мнение по какъвто и да е било въпрос, та те просто са хейтъри за тях брокерите са някакви демони, които им пречат да излязат от квартирата, а са станали пръчове по на 40 плюс, жалка история. Няма форум за имоти по света, дето се демонизират брокери, аз съм регистриран само в IREF, ама ще се регна и в други, въпреки че инострански имоти не ме интересуват , да им цитирам хората от какво се интересуват, не да хейтят брокери и собственици....
Питах те, ти почна да развиваш теории как щял съм да ти открадна имота. Все тая ама бъди коректен.
Кажи поне от кои агенции са льольовците с които си говорил?
ПС : относно евентуално търсене в София, ако се състой ще е към края на тази година.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Виновни или не - всеки прецакан брокер е едно добро дело.
Тези 3% може да се дарят за благотворителност примерно, ако толкова държиш да ги платиш. На алчен брокер ни стотинка.
Страхувам се че за тези имоти има купувачи и не са българи. Подобни предложения се обявяват с поне около 30% нагоре, имат си тайминг, чакат и се предлагат с платформи навън. Цената за сделка е доста надолу, но при по-горните обстоятелства и интерес. Пак с посредници.Last edited by bulgarian lev; 23.02.2021, 00:02.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
Коментар