Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от the Judge Разгледай мнениеВсяка втора фирма вдига заплатите в идните месеци | СЕГА (segabg.com)
Вдигат се още заплатите, респ. доходите. НО, цените на имотите ще падат, мдааа... За да може всеки обитател на детска стая да си купи 2бр. тристайни на жълтите павета. Още малце требе да се почека...
Коментар
-
Всяка втора фирма вдига заплатите в идните месеци | СЕГА (segabg.com)
Вдигат се още заплатите, респ. доходите. НО, цените на имотите ще падат, мдааа... За да може всеки обитател на детска стая да си купи 2бр. тристайни на жълтите павета. Още малце требе да се почека...
Пероня, чекаше безработица след пандемията, пък тя каква стана? Глад и недостиг на работна ръка. Сега ЧСИ на кой ще вземат имотите?? Тюх беее... ами сега перонЯ откъде ще пазарува йоФтини имотье? Кой скри гоУемото МЯУ?!!Last edited by the Judge; 10.07.2021, 17:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Китай е комунистически, колкото аз съм марсианец. Има частна собственост, има милионери, има частни компании, има проституция........ Единствените 3 комунистически страни в света в момента са Северна Корея, Венецуела и Куба- и трите са мани- бегай
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Айде бе. С 1400 средна заплата и данъчна свобода на 20-ти май, колко ти излиза сметката на тебе? 812 лв. https://www.economic.bg/bg/a/view/da...tim-za-sebe-si
Коментар
-
Ако ще сравняваш с нещо, сравнявай с комунистически Китай. Има частна собственост, има милионери, има частни компании, има проституция........ Единствените 3 комунистически страни в света в момента са Северна Корея, Венецуела и Куба- и трите са мани- бегай
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Благодаря че ме подсети, тази пролет минах през Петрохан. Невероятен път, красота, с кеф да натиснеш на завоите. Нищо общо с любимото ви едно време.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
То едно пътуване с тая корона ,мани остави. То едни магистрали ум да ти зайде. Ако пък тръгнеш на север, пломби падат яко.Сега вместо в гара Яна миризмата е като влизаш в София и не не е от автомобилите . То просто никаква мисъл няма в това градЪт да се развива. Има мисъл само как да се краде .
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
София-Джакарта. В София не е 800 лева след данъци.... Има ги общите части и на други места .... Не сме открили топлата вода на измамите :–))))
Джони, за някои неща съм съгласен донякъде относно сравнението с Джакарта, но целта на поста ми беше друга - Крети пита къде си сменят столицата.... Ами там... не знам докъде са стигнали, но явно са решили, че не могат да оправят проблемите в Джакарта и е по-лесно нова столица да направят проектирана за съвременният начин на живот.... Така и в София квото е забатачено не може да се върне.... Затва номера е да не се мисли постфактум, а по-рано....
Коментар
-
За разлика от твоите приятели "топ мениджъри" от германо-анголски произход, ние сме живели в София и преди 20 години и сега. Карали сме до морето и преди 20 години и сега. Карали сме ски и преди 20 години и сега. Разхождали сме в Морската на Бургас и преди 20 години и сега. Помним миризмата покрай гара Яна, цветни пушеци и другите наследства от комунизма. Помним как чакахме за визи пред посолствата, а ченгетата ни третираха като боклуци.
Само отрочетата не можете да приемете промените, защото едно време бяхте привилегировани величия, сега всички ви презират.
Твоя "анализ" не отразява напредъка в технологиите. Не може да сравняваш колко зле било с технология от комунистическо време, път сега с чипове за стотинка колко хубаво било. Ако ще сравняваш с нещо, сравнявай с комунистически Китай поне да е наравно технологично.
Що се отнася до ченгетата и милиционерщината, никога не било по-зле от сега. Колко хора гният по арестите в момента. Политически и бизнес опоненти. Бой, мъчения, извращения. Нито съд нито прокурор нито министър смее да каже нещо. https://www.youtube.com/watch?v=L9GT...BA%D0%BE%D0%A4
- 2 Харесвания
Коментар
-
За разлика от твоите приятели "топ мениджъри" от германо-анголски произход, ние сме живели в София и преди 20 години и сега. Карали сме до морето и преди 20 години и сега. Карали сме ски и преди 20 години и сега. Разхождали сме в Морската на Бургас и преди 20 години и сега. Помним миризмата покрай гара Яна, цветни пушеци и другите наследства от комунизма. Помним как чакахме за визи пред посолствата, а ченгетата ни третираха като боклуци.
Само отрочетата не можете да приемете промените, защото едно време бяхте привилегировани величия, сега всички ви презират.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Брокерасте, тези тъпизми ги разправяй на мизерните си клиенти с по 1500-2000 лева заплатка в Люлинската си агенцийка,които лъжеш колко бил изгоден 30 годишен кредит.
За разлика от теб аз пътувам и извън София.
В Централен Балкан се секат вековни букови гори от фирмички на ГРОБ. Всичко е буквално унищожено. За Странджа да не говорим.И не, не са виновни комунистите този път. Виновни са кметовете от Герберската крадлива мафия.
А Софийските паркове са по-мизерни от всякога. Освен изсечени незаконно, самите ремонтни дейности там ги правят опасни за здравето. Защото ремонтите бяха само проформа, колкото да се откраднат парите. Навсякъде стърчат проводници.
Всичко направено в България през последните години е било с цел кражба и по-добре да не беше правено изобщо.
А, и в София се стига по-бързо с кола колкото аз съм мандра за газиран цвик.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Брокерасте, тези тъпизми ги разправяй на мизерните си клиенти с по 1500-2000 лева заплатка в Люлинската си агенцийка,които лъжеш колко бил изгоден 30 годишен кредит.
За разлика от теб аз пътувам и извън София.
В Централен Балкан се секат вековни букови гори от фирмички на ГРОБ. Всичко е буквално унищожено. За Странджа да не говорим.И не, не са виновни комунистите този път. Виновни са кметовете от Герберската крадлива мафия.
А Софийските паркове са по-мизерни от всякога. Освен изсечени незаконно, самите ремонтни дейности там ги правят опасни за здравето. Защото ремонтите бяха само проформа, колкото да се откраднат парите. Навсякъде стърчат проводници.
Всичко направено в България през последните години е било с цел кражба и по-добре да не беше правено изобщо.
А, и в София се стига по-бързо с кола колкото аз съм мандра за газиран цвик.
Коментар
-
Къде ги видя тия цифри. И в България средната заплата е към 800 лева след данъци. А цените на квадрат там вероятно не включват общи части както си е реда. Не съм проверявал, но никъде другаде не съм виждал такава измама.
Джони, за някои неща съм съгласен донякъде относно сравнението с Джакарта, но целта на поста ми беше друга - Крети пита къде си сменят столицата.... Ами там... не знам докъде са стигнали, но явно са решили, че не могат да оправят проблемите в Джакарта и е по-лесно нова столица да направят проектирана за съвременният начин на живот.... Така и в София квото е забатачено не може да се върне.... Затва номера е да не се мисли постфактум, а по-рано....
Коментар
Коментар