IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Клюкарката се качи на клона. Дърта мастия си ти ! Две образователни степени имам относно геодезията. Геодезист- Средно образование Строителния Техникум, ОКС Магистър- Геодезия висше. Отделно имам още две магистратури плевенски ,лоши обноски имаш ти ама съдба, твоя .
    Чакай бре, признавам ти специалността, аз съм разумен човек и тези неща ги ценя. Понеже нищо не пишеш за геодезията, а все за бизнес и че плащаш и храниш хора, заплатковците ги недолюбваш, та затва. Ама както кажеш де.
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Нещата са сериозни, Песи. Имам идея за парцели около Сф, за апарт, лошото е че и дето живея и там ми трябва, казах одеве на Съдията по телефона - безимотен съм направо. а има бач и неам време да се занимая както преди - от 4000 км успявах да отсея важни имоти. И сега може да се напипа нещо, както и направихме, но резиста на психиката не позволи цялостна оценка. Както ти, така и аз не оцених достатъчно последствията на якото печатане и раздаване на кинти и ковид кризата. Комплексно всичко това. Сложно е за фелШер като мен все пак.
      Сега нямаш гастарския с пот изкаран капитал и можеш само да мътиш яйца тука във форума ,като дърта мастия .

Коментар

Нещата са сериозни, Песи. Имам идея за парцели около Сф, за апарт, лошото е че и дето живея и там ми трябва, казах одеве на Съдията по телефона - безимотен съм направо. а има бач и неам време да се занимая както преди - от 4000 км успявах да отсея важни имоти. И сега може да се напипа нещо, както и направихме, но резиста на психиката не позволи цялостна оценка. Както ти, така и аз не оцених достатъчно последствията на якото печатане и раздаване на кинти и ковид кризата. Комплексно всичко това. Сложно е за фелШер като мен все пак.
        Онзи момент преди 2-3 месеца беше последният влак не само за този имот. Имаше и други поне десетина които на мен ми изглеждаха ок. Сега няма нищо вече.... Имаше едни и хоп с 200 евро нагоре и те....
        А нещата които се задават / те са и факт частичон вече де/ са изцяло по сценария на Купата и Ледчо...дпри Бони даде песимистична прогноза....
        Само гледай - Канада 30%, Прага 19%....това за година !!!! Навсякъде се чупят рекорди от десетилетия....Е при нас ще падат ли ?!?! Може и сигурно, но не сега.... или най-вече не от това ниво, а от друго....

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Аааа хитрец си ти !!!! Искаш да се ориентираш в ситуацията , че като ние келнерите накупим с ипотечки то няма кой друг вече да купува :-) и цените по пързалката :-) Бива логиката !
          Аз ли бе, толко ниско не летя . Спортен меринджей го раздавам, ти си на ход !!!

Коментар

Геодезията му е хоби, както на мен медицината.
            Клюкарката се качи на клона. Дърта мастия си ти ! Две образователни степени имам относно геодезията. Геодезист- Средно образование Строителния Техникум, ОКС Магистър- Геодезия висше. Отделно имам още две магистратури плевенски ,лоши обноски имаш ти ама съдба, твоя .

Коментар

Що се правиш на луд бе, активен Член на форума си , доста категорични тези имаш, сподели с аудиторията какво работиш за да се ориентират хората .
              Аааа хитрец си ти !!!! Искаш да се ориентираш в ситуацията , че като ние келнерите накупим с ипотечки то няма кой друг вече да купува :-) и цените по пързалката :-) Бива логиката !

Коментар

Що се правиш на луд бе, активен Член на форума си , доста категорични тези имаш, сподели с аудиторията какво работиш за да се ориентират хората .
                Геодезията му е хоби, както на мен медицината.

Коментар

Щото исках да карам без ипотечки както досега. Обаче ситуацията се развива много по-бързо от очакванията ми и стана горе долу сега или никога....
                  Да уточня, че вече не става въпрос за тъмно зелено , а за неща в строеж на компромисни места...нещо като нощният влак......На тъмно зелено и на желаните места цените са ми недостъпни вече....

Коментар

Малко трудно разбирам какво имаш предвид с този пост, ама карай щом те радва може да си мислиш каквото поискаш че работя :-)
                    Наистина не разбирам някой има ли нещо против келнерите ?! Добри бакшиша сгодна работа....

ПП Ти понеже много разпитваш, ама не си казал ти какво работиш ? Ясно е че не е геодезия и спорт....:-)

Коментар

Ти си огледалото на един друг измислен наш форумен герой ! Кажи какво работиш ?
                      ПП Знам,че няма да отговориш . Изненада няма а има съвпадение !
                      Малко трудно разбирам какво имаш предвид с този пост, ама карай щом те радва може да си мислиш каквото поискаш че работя :-)
                      Наистина не разбирам някой има ли нещо против келнерите ?! Добри бакшиша сгодна работа....

ПП Ти понеже много разпитваш, ама не си казал ти какво работиш ? Ясно е че не е геодезия и спорт....:-)
                      Last edited by pesimist4o na kvadrat; 10.07.2021, 21:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

когато имаш жилище, а и да нямаш..имота никога не е сега или никога ..още повече,че говорим за нормални имоти за широката публика...жилищни,които се произвеждат постоянно.

само споко ..както пее Ицо Хазарта
                        Така е когато някой предвидливо си е послал нещата с алтернативи като теб...Пиша го с добри чувства....
                        Аз не съм и не мога да си позволя да губя 5 цифрени суми от инфлацията всяка година.... Имах грешни очаквания или по-скоро вируса разбърка всички планове и не оцених достатъчно дълбоко последствията от финансовата политика на света....подцених ги
                        Е изгубил съм 10-ина или дори 15% / еднократно а не всяка година/ които ще платя с удоволствие за да спя спокойно. следващите 5-10 че и 20 години... Приемлива цена за мен....
                        Last edited by pesimist4o na kvadrat; 10.07.2021, 21:58.

Коментар

Разбира се че ми е зор.... не съм мелеонер като колегите без имоти и съвсем до скоро бях на нула кеш буквално.
                          Дохода ми от заплата намаля 2-3 пъти последните 2 години като бонус....Знам и че посоката е надолу до 0, така че при мен имотите са сега или никога отново....Няма вариант почти заплатните ми доходи да тръгнат нагоре ...може разбира се , но това би имало цена от гледна точка на семейство и време която не искам да платя....
                          Ти си огледалото на един друг измислен наш форумен герой ! Кажи какво работиш ?
                          ПП Знам,че няма да отговориш . Изненада няма а има съвпадение !

Коментар

Хайде отговори ми на въпроса ако обичаш, смятам ,че би било интересно на аудиторията .
                            Знам, че ще е интересно, но не сори/
                            Като я загубя на заинтересованите форумни бизнесмени ще им пусна СВ и ще видят кво е било:-))))) ...Келнер и много близо до реалността....направо същото :–)

Коментар

кво са зор ти е да купиш обявени 80 квадрата за реални 50 и няколко .... а стига бе
                              Разбира се че ми е зор.... не съм мелеонер като колегите без имоти и съвсем до скоро бях на нула кеш буквално.
                              Дохода ми от заплата намаля 2-3 пъти последните 2 години като бонус....Знам и че посоката е надолу до 0, така че при мен имотите са сега или никога отново....Няма вариант почти заплатните ми доходи да тръгнат нагоре ...може разбира се , но това би имало цена от гледна точка на семейство и време която не искам да платя....

Коментар

Не разбирам защо е важно за някой какво работя ?! Няма с какво да се похваля или оплача - работя за удоволствие и това което ми харесва....Може да е келнер или брокер и аз не знам.... или каквото си решиш и мислиш....
                                Такава е системата на управление у нас и в развитият свят. Законите се поръчват и обслужват големите. Малки нишови специализирани бизнеси ще останат, но като цяло останалите нямат шанс да оцелеят. Има десетки и стотици примери и така и ще бъде. Веки малък бизнес който е станал успешен, ако не се превърне в голям след 10-15 макс 20 години приключва. Идва конкурент с несъразмерно по-голям капитал и пазарен дял от друго място от там коста е по-нисък, може да работи с по-ниски маржове и т.н. Разбира се видна е и подкрепата на правителството по време на кризата - кой е получил помощ , колко микропредприятия са взели нещо и колко....несравними неща....
                                ПП Не знам как реши че 1000 лева са изядени.. Това може да е така само в семейство с месечни разходи 9-10К преди година
                                ако приемем на база на доходите че едно семейство в София харчи 3000 лева месечно 10-15% инфлация са 300-400 лева ежстра....
                                Хайде отговори ми на въпроса ако обичаш, смятам ,че би било интересно на аудиторията .

Коментар

Working...
                                X