Първоначално изпратено от pa4anga
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Нещата са сериозни, Песи. Имам идея за парцели около Сф, за апарт, лошото е че и дето живея и там ми трябва, казах одеве на Съдията по телефона - безимотен съм направо.а има бач и неам време да се занимая както преди - от 4000 км успявах да отсея важни имоти. И сега може да се напипа нещо, както и направихме, но резиста на психиката не позволи цялостна оценка. Както ти, така и аз не оцених достатъчно последствията на якото печатане и раздаване на кинти и ковид кризата. Комплексно всичко това. Сложно е за фелШер като мен все пак.
Коментар
-
Нещата са сериозни, Песи. Имам идея за парцели около Сф, за апарт, лошото е че и дето живея и там ми трябва, казах одеве на Съдията по телефона - безимотен съм направо.а има бач и неам време да се занимая както преди - от 4000 км успявах да отсея важни имоти. И сега може да се напипа нещо, както и направихме, но резиста на психиката не позволи цялостна оценка. Както ти, така и аз не оцених достатъчно последствията на якото печатане и раздаване на кинти и ковид кризата. Комплексно всичко това. Сложно е за фелШер като мен все пак.
А нещата които се задават / те са и факт частичон вече де/ са изцяло по сценария на Купата и Ледчо...дпри Бони даде песимистична прогноза....
Само гледай - Канада 30%, Прага 19%....това за година !!!! Навсякъде се чупят рекорди от десетилетия....Е при нас ще падат ли ?!?! Може и сигурно, но не сега.... или най-вече не от това ниво, а от друго....
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Аааа хитрец си ти !!!! Искаш да се ориентираш в ситуацията , че като ние келнерите накупим с ипотечки то няма кой друг вече да купува :-) и цените по пързалката :-) Бива логиката !
Коментар
-
Геодезията му е хоби, както на мен медицината.Две образователни степени имам относно геодезията. Геодезист- Средно образование Строителния Техникум, ОКС Магистър- Геодезия висше. Отделно имам още две магистратури плевенски ,лоши обноски имаш ти ама съдба, твоя .
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Що се правиш на луд бе, активен Член на форума си , доста категорични тези имаш, сподели с аудиторията какво работиш за да се ориентират хората .
Коментар
-
Що се правиш на луд бе, активен Член на форума си , доста категорични тези имаш, сподели с аудиторията какво работиш за да се ориентират хората .Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Щото исках да карам без ипотечки както досега. Обаче ситуацията се развива много по-бързо от очакванията ми и стана горе долу сега или никога....
Да уточня, че вече не става въпрос за тъмно зелено , а за неща в строеж на компромисни места...нещо като нощният влак......На тъмно зелено и на желаните места цените са ми недостъпни вече....а има бач и неам време да се занимая както преди - от 4000 км успявах да отсея важни имоти. И сега може да се напипа нещо, както и направихме, но резиста на психиката не позволи цялостна оценка. Както ти, така и аз не оцених достатъчно последствията на якото печатане и раздаване на кинти и ковид кризата. Комплексно всичко това. Сложно е за фелШер като мен все пак.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Малко трудно разбирам какво имаш предвид с този пост, ама карай щом те радва може да си мислиш каквото поискаш че работя :-)
Наистина не разбирам някой има ли нещо против келнерите ?! Добри бакшиша сгодна работа....
ПП Ти понеже много разпитваш, ама не си казал ти какво работиш ? Ясно е че не е геодезия и спорт....:-)
Коментар
-
Ти си огледалото на един друг измислен наш форумен герой ! Кажи какво работиш ?
ПП Знам,че няма да отговориш . Изненада няма а има съвпадение !
Наистина не разбирам някой има ли нещо против келнерите ?! Добри бакшиша сгодна работа....
ПП Ти понеже много разпитваш, ама не си казал ти какво работиш ? Ясно е че не е геодезия и спорт....:-)Last edited by pesimist4o na kvadrat; 10.07.2021, 21:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
когато имаш жилище, а и да нямаш..имота никога не е сега или никога ..още повече,че говорим за нормални имоти за широката публика...жилищни,които се произвеждат постоянно.
само споко ..както пее Ицо Хазарта
Аз не съм и не мога да си позволя да губя 5 цифрени суми от инфлацията всяка година.... Имах грешни очаквания или по-скоро вируса разбърка всички планове и не оцених достатъчно дълбоко последствията от финансовата политика на света....подцених ги
Е изгубил съм 10-ина или дори 15% / еднократно а не всяка година/ които ще платя с удоволствие за да спя спокойно. следващите 5-10 че и 20 години... Приемлива цена за мен....Last edited by pesimist4o na kvadrat; 10.07.2021, 21:58.
Коментар
-
Разбира се че ми е зор.... не съм мелеонер като колегите без имоти и съвсем до скоро бях на нула кеш буквално.
Дохода ми от заплата намаля 2-3 пъти последните 2 години като бонус....Знам и че посоката е надолу до 0, така че при мен имотите са сега или никога отново....Няма вариант почти заплатните ми доходи да тръгнат нагоре ...може разбира се , но това би имало цена от гледна точка на семейство и време която не искам да платя....
ПП Знам,че няма да отговориш . Изненада няма а има съвпадение !
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнениеХайде отговори ми на въпроса ако обичаш, смятам ,че би било интересно на аудиторията .
Като я загубя на заинтересованите форумни бизнесмени ще им пусна СВ и ще видят кво е било:-))))) ...Келнер и много близо до реалността....направо същото :–)
Коментар
-
кво са зор ти е да купиш обявени 80 квадрата за реални 50 и няколко .... а стига бе
Дохода ми от заплата намаля 2-3 пъти последните 2 години като бонус....Знам и че посоката е надолу до 0, така че при мен имотите са сега или никога отново....Няма вариант почти заплатните ми доходи да тръгнат нагоре ...може разбира се , но това би имало цена от гледна точка на семейство и време която не искам да платя....
Коментар
-
Не разбирам защо е важно за някой какво работя ?! Няма с какво да се похваля или оплача - работя за удоволствие и това което ми харесва....Може да е келнер или брокер и аз не знам.... или каквото си решиш и мислиш....
Такава е системата на управление у нас и в развитият свят. Законите се поръчват и обслужват големите. Малки нишови специализирани бизнеси ще останат, но като цяло останалите нямат шанс да оцелеят. Има десетки и стотици примери и така и ще бъде. Веки малък бизнес който е станал успешен, ако не се превърне в голям след 10-15 макс 20 години приключва. Идва конкурент с несъразмерно по-голям капитал и пазарен дял от друго място от там коста е по-нисък, може да работи с по-ниски маржове и т.н. Разбира се видна е и подкрепата на правителството по време на кризата - кой е получил помощ , колко микропредприятия са взели нещо и колко....несравними неща....
ПП Не знам как реши че 1000 лева са изядени.. Това може да е така само в семейство с месечни разходи 9-10К преди година
ако приемем на база на доходите че едно семейство в София харчи 3000 лева месечно 10-15% инфлация са 300-400 лева ежстра....
Коментар
Коментар