Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Добавям само че живея на морето лятото в един от апартаментите.Какъв ми е проблема да посрещна туристите и да им предам един ключ.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
И ти си странна птица- уж изкарваш кинти, а ходиш да посрещаш и настаняваш гостите, 600$ не били пари, но същевременно писа че тъниш от чистачка
( били по- евтини от хотелските)......
Коментар
-
И ти си странна птица- уж изкарваш кинти, а ходиш да посрещаш и настаняваш гостите, 600$ не били пари, но същевременно писа че тъниш от чистачка
( били по- евтини от хотелските).....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Цените на жилищата в Хонконг скочиха до рекордно високо ниво, като се присъединиха към други световни пазари на недвижими имоти, които се покачват при ниски лихви по ипотеките и нарастващо търсене, тъй като пандемията бавно се оттегля.
Стойностите за къщи за препродажба са нараснали с 0.65% за седмицата, приключила на 8 август, според Centaline Property Agency Ltd., която започна да проследява цените през 1993 г. Последният рекорд за ценовия индекс на фирмата е поставен в средата на 2019 г. в началото на анти-правителствени протести. Стойностите на жилищните имоти са се увеличили с 8.6% от началото на годината.
Излишното търсене, ограниченото предлагане и ниските разходи по заеми подхранват най-скъпия пазар на имоти в света дори на фона на опасенията за бъдещето на града след протестите и въвеждането на закон за национална сигурност от Китай миналата година.
Изобилието от ликвидност доведе и до покачване на цените в други големи финансови центрове по света. Цените на жилищните имоти в САЩ скочиха най-много от 30 години насам през април, с още по-драматични покачвания в много крайградски и селски райони, където войните за наддаване са често срещани.
Цените на жилищата в Нова Зеландия, един от най-горещите пазари в света, са се повишили за 31 поредни месеца.
Повишаването на цените също сигнализира, че потенциалното изселване на жители във Великобритания чрез нова визова програма не е навредило на пазара на недвижими имоти в Хонконг.
В допълнение към силното търсене от местните купувачи, инвеститорите от континентален Китай помагат за засилване на пазара. Те са направили 11.2% от покупките по стойност през първите четири месеца на 2021 г. спрямо 10.5% през същия период на миналата година, според Midland Realty.
Очаква се цените да продължат да растат. Cushman & Wakefield очаква стойностите на дома да се покачат с още 5% през втората половина на годината.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Щото не може да си представи ситуация по-различна от дървар на заплатка, гарсонера в Лулин и кредит за поне 10 години.
то този на когото пишеш
е дървар по професия
сега - дали има и гарса в люлин или
кредит - не знам
но предполагам че има
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin
Абе ти малоумен ли си (риторично питам, не се напъвай - вече те видях в Ютуб), боли ме дедовия за губещи покупки и инвестиции на някой си, дето още го друса комплекса че преди години не е и мечтал за панеляк в Б-станяГолемия паралия, дето търчи на пожар като му покажат 120 лева в ЕърБНБ хахахаха
Има един друг кат теб, Матейката - оня велик бизнесмен та купуваше биткойни над $60к, още обяснява на каква далавера е хахахахаТо и тук има един от твойта ВИП порода - Временно Имал Пари, камиларя.
И си тарикат, не споделяш пая с почистващи фирми, сам си поел тази дейност
- 1 like
Коментар
-
Хахаха.Смяташ ги нещата като работещ в БГ.Приятел на мен ми влизат по 40к в долари всеки месец.Тези пари отиват в инвестиции а тиия от рентите в БГ са ми за джобни докато съм тук лятото.Кой въобще смята някакъв си билет от 600 $ за разход.Та аз за една седмица на Хавай дадох 7000 $. Преди 20 г в БГ нямах надежда да купя дори 1 студио на морето а сега се принуждавам да влагам в какво ли не за да наместя парите само да не са по банките.
( били по- евтини от хотелските).....
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Щото не може да си представи ситуация по-различна от дървар на заплатка, гарсонера в Лулин и кредит за поне 10 години.?
- 1 like
Коментар
-
Трудно е да промениш манталитета на гладника.За него е мъчителна болка че някой може да си позволи такава полупка а той не.Ама такъв е живота несправедлив.Който може прави пари и има който не може пише как другия се набуталАбе бг манталитет и чудовищна простотия.Такива плювни като тукашните гладници в американските форуми не съм виждал.Там хората не казват на другия че се е набутал с НИ а че това е сигурен и доказан начин за създаване на дългосрочно богатство.
Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от blackaquarius
Абе защо е тази злоба! Някой пише, че е купил нещо и всички ментално обременени мърморковчи почват да плюят. Що не се гръмнете в простите кратуни!Абе бг манталитет и чудовищна простотия.Такива плювни като тукашните гладници в американските форуми не съм виждал.Там хората не казват на другия че се е набутал с НИ а че това е сигурен и доказан начин за създаване на дългосрочно богатство.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение
Ти наред ли си? Споделям нормална ситуация, а ти се подиграваш.Защо изобщо пишеш тук!Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Хахаха.Смяташ ги нещата като работещ в БГ.Приятел на мен ми влизат по 40к в долари всеки месец.Тези пари отиват в инвестиции а тиия от рентите в БГ са ми за джобни докато съм тук лятото.Кой въобще смята някакъв си билет от 600 $ за разход.Та аз за една седмица на Хавай дадох 7000 $. Преди 20 г в БГ нямах надежда да купя дори 1 студио на морето а сега се принуждавам да влагам в какво ли не за да наместя парите само да не са по банките.
Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
Коментар
-
Пак в Green Life и в Бургаспрепоръка е
Коментар
-
И като си платиш самолетЯ до Шикаго и назад и отиде печалбата....
- 1 like
Коментар
Коментар