Първоначално изпратено от Dury
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Yandox Разгледай мнение
със сигурност те познават много хора само тези от входа са около 250
и то ако не ти е много висок блока в Люлин
така че това е така - да
и това че пазара на НИ е бавен е вярно но на 50% ххихихихи
когато тръгне да слиза - върви малко по
бързичко
а надеждата ''че ще го видиш година преди да започне да слиза''
е умряла още МИНАЛАТА ГОДИНА
хихихихи
това че още ''не виждаш признаци '' пък води до това че ще го видиш година след като е започнал
хихихиххи
по принцип така го виждат 93% от захлюпвачите
и инвеститорите от последните две години
Е, не си познал ,дотук ти пиша една голяма двойка хахаха
Напиши ми какво се е променило ,че да има спад и ще се съглася с теб !Last edited by Dury; 24.09.2021, 16:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Има доста хора, които ме познават и знаят какво и кога съм купувала ,та ми е все едно какво пишеш
Няма "тишина" ,защото нищо не се е променило все още за да има причина за намаление на цената. Пазара на НИ е толкова бавен ,че това всички ще го видим поне година преди това, но за сега за съжаление такива признаци не виждам.
и то ако не ти е много висок блока в Люлин
така че това е така - да
и това че пазара на НИ е бавен е вярно но на 50% ххихихихи
когато тръгне да слиза - върви малко по
бързичко
а надеждата ''че ще го видиш година преди да започне да слиза''
е умряла още МИНАЛАТА ГОДИНА
хихихихи
това че още ''не виждаш признаци '' пък води до това че ще го видиш година след като е започнал
хихихиххи
по принцип така го виждат 93% от захлюпвачите
и инвеститорите от последните две години
- 3 Харесвания
Коментар
-
Накарахте ме да погледна кавръковата справчица сега . Ето,какво "намаление" има ,а честито ! Тичайте да купувате без пари хахаха
Резултат от Вашето търсене на:
Вид имот: 2-СТАЕН,
Особености: Тухла
Да не се показват обяви, докладвани за проблем,
Средна цена на имотите в извадката: 99294 euro
Средна цена на кв.м: 1387 euro
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bearfox Разгледай мнение
Да, да ,ако не ти - кой , ако не сега - кога . Мислиш ли ,че има поне един ,който да вярва на горното. Колегата redcretin , го е казал сбито и семпло по надолу. Надявам се си го прочела и ще преосмислиш следващата покупка.
А като виждам тишината настанала тук , верно ми става лошо. Като от клаустрофобия . Сигурно всички заедно сте на последен шопинг за апарти. Купи един кокетен 75м2 и за мен . После ще ти дам парите .
Няма "тишина" ,защото нищо не се е променило все още за да има причина за намаление на цената. Пазара на НИ е толкова бавен ,че това всички ще го видим поне година преди това, но за сега за съжаление такива признаци не виждам.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
га ше си купиш. На куково лято. И други сме отдавали. За 15 години цената на придобиване ама опаааа ИЗНЕНАДА 1/5 от цената на същия имот сега. Смисъл НУЛА - неслучайно има СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ПРАЗНИ ИМОТИ. Ко ги питаш за кво са им не могат да ти отгорят освен мантрата - ни яде ни пие
Коментар
-
Хахаха ,ако аз не купувам и не съм купувала имоти, то не знам кой друг от тук пишещите го прави. Дори не знаеш за колко се е изплащал един имот и какви пари носи !!! Няма да ти обяснявам и сега какви наеми получавам, че ще ти стане лошо
А като виждам тишината настанала тук , верно ми става лошо. Като от клаустрофобия . Сигурно всички заедно сте на последен шопинг за апарти. Купи един кокетен 75м2 и за мен . После ще ти дам парите .
- 2 Харесвания
Коментар
-
Хахаха, с наемите които получавам с тях си купувам следващите имотиНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 4 Харесвания
Коментар
-
Ясно. Както си и мислех. Не купуваш имоти , нито предишни ,нито следващи . Ти пишеш за купуване на имоти. Един имот сега се изплаща за 30 години от наем.
Имаше моменти и за 20 . Като сметнеш средното, не ми се вярва да събираш от 1996 , да не си имала празно, да не си правила ремонт и т.н.. И се получава че от 1993 досега не си купила нищо.
Сигурно и другите повишители не са купували нищо. Още първите статии за понижение май спряха заплащането за глупости на килограм за 2029.
Няма никой .
Даже лорд "Къро" го няма .
Коментар
-
Citigroup: Жилищният сектор в Китай е застрашен от значителен спад
https://www.investor.bg/po-sveta/453...n-spad-336195/
AMA .....KAK TAKA
УжасТ АМИ АКО ДОИДЕ И ТУК
КАК ЩЕ СЕ ЗАХЛЮПВА всеки трети вторник на месеца
хиххихиххихих
- 3 Харесвания
Коментар
-
С какво . Те не ги раздават , срещу писане по форумите. Строителите все още искат пари за апартаменти. И засега са все още , доста пари.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Хахаха, с наемите които получавам с тях си купувам следващите имоти
Имаше моменти и за 20 . Като сметнеш средното, не ми се вярва да събираш от 1996 , да не си имала празно, да не си правила ремонт и т.н.. И се получава че от 1993 досега не си купила нищо.
Сигурно и другите повишители не са купували нищо. Още първите статии за понижение май спряха заплащането за глупости на килограм за 2029.
Няма никой .
Даже лорд "Къро" го няма .
Last edited by Bearfox; 24.09.2021, 14:45.
- 3 Харесвания
Коментар
-
С какво . Те не ги раздават , срещу писане по форумите. Строителите все още искат пари за апартаменти. И засега са все още , доста пари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yandox Разгледай мнение
и ще направиш грешка -
дълго много дълго време няма да има полза
от актива ''имот'' освен за живеене
мисля че го писах вече
но също така мисля че захлюпвачите - повишители
няма да имат този дерт и тази грижа на бъдещето
поради една елементарна причина
хихииххихихи
Коментар
-
Добре, да видим колко ще паднат цените ,аз съм съгласна да купя още някой и друг апартамент на хубава локация
Коментар
Коментар