Първоначално изпратено от power grid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
- 4 Харесвания
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
Каврък дори и да стане това дето очаквам в края на следващата година не си мисли че ще станат чудеса
Просто пазара ще почне да стагнира - Хората на които не им е спешно ще си държат имотите на високите цени щото с получените от продажбата пари няма какво да правят, а на купувачите ще е им е почти невъзможно да получават заеми за тези цени (+20% от днешните)
В крайна сметка или ще се вдигнат доходите и имотите ще станат отново достъпни или цените ще върнат леко назад тоест до около днешните нива и пазара пак ще се раздвижи
Аз по скоро очаквам да се случи второто защото не виждам как в рамките на една година ще се вдигнат доходите с над 20%
Там сме в кюпа с банки,брокери,и строители които както знаеш пеят в друг хор .
Да сме живи и здрави ,коментираме логиката ,все пак ситуацията излезе извън релси и с инфлацията и с растежа на икономиката така че и ти разсъждаваш логично за процесите .
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Ето лафовете на инженера :
очаквам 2022 г. да даде ясни отговори на въпросите ни: каква ще е тенденцията за цената на строителството, ще има ли промени в кредитирането и поведението на банките, ще се ускори ли инфлацията? Надявам се 2022 г. да е по-предсказуема./и той не знае но...е оптимист
................. В момента цените растат, но не водени от принципа „търсене-предлагане“,/явно марсианците ги вдигат
.........."Проблемът е, че никой не може да прогнозира какво, колко и кога ..."
..........По тази причина има доста инвеститори, които отлагат започването на нови проекти, въпреки че според мен новата реалност и промяната в строителната стойност, в най-добрия случай, ще се запази на тези нива. /добри пожелания ....
Просто пазара ще почне да стагнира - Хората на които не им е спешно ще си държат имотите на високите цени щото с получените от продажбата пари няма какво да правят, а на купувачите ще е им е почти невъзможно да получават заеми за тези цени (+20% от днешните)
В крайна сметка или ще се вдигнат доходите и имотите ще станат отново достъпни или цените ще върнат леко назад тоест до около днешните нива и пазара пак ще се раздвижи
Аз по скоро очаквам да се случи второто защото не виждам как в рамките на една година ще се вдигнат доходите с над 20%
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеИнженера:Цените на имотите ще растат заради по-високите разходи
https://www.investor.bg/bylgariia/45...azhodi-341857/
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеИнженера:Цените на имотите ще растат заради по-високите разходи
Ето лафовете на инженера :
очаквам 2022 г. да даде ясни отговори на въпросите ни: каква ще е тенденцията за цената на строителството, ще има ли промени в кредитирането и поведението на банките, ще се ускори ли инфлацията? Надявам се 2022 г. да е по-предсказуема./и той не знае но...е оптимист
................. В момента цените растат, но не водени от принципа „търсене-предлагане“,/явно марсианците ги вдигат
.........."Проблемът е, че никой не може да прогнозира какво, колко и кога ..."
..........По тази причина има доста инвеститори, които отлагат започването на нови проекти, въпреки че според мен новата реалност и промяната в строителната стойност, в най-добрия случай, ще се запази на тези нива. /добри пожелания ....
Коментар
-
Питали го - г-н Маринов продава ли се новият албум
Ааа - продава се продава се, ама не се купува
- 1 like
Коментар
-
Инженера:Цените на имотите ще растат заради по-високите разходи
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dva taraleja Разгледай мнение
Вие сте брокери. Вие сте могъщите брокери които надуват цените и манипулират пазара.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
До колкото разбрах ваште хора изгореха с по два ника - това дето от доста време го разправях а се правехте на ощипани
нещо не виждам нордуеста не виждам беарфокс ортодокс и тн.
А в същото време аз продължавам да пиша, лорда пише, песито продължава да пише, дури пише, ялокин пише - Нали ние бехме един с човек с много регистрации апа вашта групичка изгърме
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Понякога е хубаво един мъж да има топки и да поеме риска.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Сайта и темата не са за реклама на Банско и начините по които можем да пишем от 100 ника като yalokin,dva taraleja и т.н.
Обясних ти го 100 пъти ,прозрачен си и няма смисъл да се напъваш,защото така ставаш още по смешен .
Пиши си само от един ник
нещо не виждам нордуеста не виждам беарфокс ортодокс и тн.
А в същото време аз продължавам да пиша, лорда пише, песито продължава да пише, дури пише, ялокин пише - Нали ние бехме един с човек с много регистрации апа вашта групичка изгърме
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dva taraleja Разгледай мнение
бихте ли пояснили, този линк каква връзка има с темата?
За имотите в Албена говоря
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Аз преди месец щях да взема една гарсониера епк в люлин 10 точно до метрото и парка, ама продавачите се отказаха 1 ден преди да подпишем предварителния договор- такова нещо не ми се беше случвало до сега, ама явно има и неориентирани хора
На другият ден щели да сключват предварителен договор !?!!??!
Желязото се кове докато е горещо
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Коментар
Коментар