Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
https://m.investor.bg/sasht/337/a/op...punkta-345776/
Войната чука на вратата,злато и кеш....имота на гръб не можеш да го носиш
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
+1 Много колеги така направиха. Но инфраструктурата дори в столицата е лоша. По селата далеч е потресаваща. Не става въпрос само за чистене на сняг. Нито само за недостига на лекари в София и липсата им далеч от нея. Пробвал съм в Родопите цяло лято. Тока е дискотека. Докато клетката на оператора има нафта, всичко 6. Но като няма ток повече от ден и батерията на лаптопа пада. А веднъж някой беше гепил нафтата на клетката и като спря тока - отпуска! Ако искаш в селска къща 4 неща ти трябват - 2м дувар, хидрофор, генератор и пушка. И пак няма кой да почисти пътя зимата. И пак няма лекар на 100 км. А за опера не ми се говори даже
Може би добър вариант е да си вземеш някой малък апартамент/къща в такова градче (без пари са, буквално) и да редуваш - седмица там, седмица в София. Така няма да ти липсват удобствата на София (ако изобщо могат да се нарекат удобства), но и ще презареждаш батериите редовно.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
+1 Много колеги така направиха. Но инфраструктурата дори в столицата е лоша. По селата далеч е потресаваща. Не става въпрос само за чистене на сняг. Нито само за недостига на лекари в София и липсата им далеч от нея. Пробвал съм в Родопите цяло лято. Тока е дискотека. Докато клетката на оператора има нафта, всичко 6. Но като няма ток повече от ден и батерията на лаптопа пада. А веднъж някой беше гепил нафтата на клетката и като спря тока - отпуска! Ако искаш в селска къща 4 неща ти трябват - 2м дувар, хидрофор, генератор и пушка. И пак няма кой да почисти пътя зимата. И пак няма лекар на 100 км. А за опера не ми се говори даже
Къде е записано,че ти или който и да е ще работи дистанционно и занапред,че да се изнасяш,къщи да правиш ..и т.н.
Утре буквално всичко ще върнат в офисите...и това го казвам със сигурност,защото дистанционната работа води до ниска ефективност,да не говоря за щетите които нанася в социална гледна точка на хората,поради липса на нормално общуване...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеТова е интересен въпрос с брокерските такси и срещу какви услуги се регламентират?
Също и размера й, от 1,5% често в Нидерландия до 5-6% в Щатите се сещам, на какво се дължат големите разлики
Както и ситуацията, когато се заплаща на един брокер пълна такса от двете страни на сделката, но чии интереси представлява в този случай?Last edited by X_Y; 12.02.2022, 11:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
Ами да срещу 5%+ДДС.препоръка е
Коментар
-
Това е интересен въпрос с брокерските такси и срещу какви услуги се регламентират?
Също и размера й, от 1,5% често в Нидерландия до 5-6% в Щатите се сещам, на какво се дължат големите разлики
Както и ситуацията, когато се заплаща на един брокер пълна такса от двете страни на сделката, но чии интереси представлява в този случай?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
При 100% работа от вкъщи ти трябва само едно 4g, може и на 300км от София да си.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://dariknews.bg/amp/novini/svia...krajna-2300179
Айде и японците се изнасят от Украйна....не искам да съм лош пророк но запукат ли се там...у нас ще си е...е...ма...та....
да им бяха изпратили по едно смс-че
- 2 Харесвания
Коментар
-
https://dariknews.bg/amp/novini/svia...krajna-2300179
Айде и японците се изнасят от Украйна....не искам да съм лош пророк но запукат ли се там...у нас ще си е...е...ма...та....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
При 100% работа от вкъщи ти трябва само едно 4g, може и на 300км от София да си.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнениеЗавършено на 3500 с дискаунт вече. Ако мазето и таванът са отделни като квадратура, пада под 3000.
Още 30% дискаунт и го захлупвам.
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...oy2&f1=1&fe7=1Last edited by nradev; 11.02.2022, 23:03.
Коментар
Коментар