Първоначално изпратено от ratten
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Възможно ли е тези жилища, които са в строеж да се забавят, тези, които ще се започват да се забавят, а готовото с Акт 16 да обере търсенето? А цените?
И да не се разберат пак ще има свиване на ликвидността.
Най лошия сценарии е световен конфликт.
Ти как виждаш след такива зверски санкции за път назад и Путин да продължи да управлява когато света разбра че е луд ??
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Нищо не разбираш ,фактора е само един -цената на арматурата се вдига ,другото не е важно ,само стой и гледай умотворения !!! Ха ха
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнениеТази гадна война, никой не я очакваше в мащабите, в които се случва. Наложените санкции, също. Двете събития ще доведат до миграция на огромни маси от хора, както от Украйна, така и от Русия. Само 1% от тези маси да дойдат тук и цените на наемите и на НИ ще се изтрелят нагоре. Искам руски и украински програмисти да са ми наематели. Но не връщам и лекари.
според тях за 5 дни, според мен задълго
ергените около 40, живеещи в наследствени жилища е добре да поемат част от разходите
иначе отрудените им родителки, ще настанят украинци на съседните ъглови кревати в детските стаи.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеАз затуй съм тука - да се обогатя!
Коментар
-
Първоначално изпратено от cecostef Разгледай мнениеСамо внимавай от кого се обогатяваш, че един в този форум само глупости пише и чака от 5 години имотите да поевтинеят.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от cecostef Разгледай мнение
В момента всички международни доставчици на арматура са спрели да продават и чакат да видят с колко ще скочат цените. А ти чакай да паднат цените на имотите, при положение, че ни очаква нов скок на цените от всички категории.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнениеТази гадна война, никой не я очакваше в мащабите, в които се случва. Наложените санкции, също. Двете събития ще доведат до миграция на огромни маси от хора, както от Украйна, така и от Русия. Само 1% от тези маси да дойдат тук и цените на наемите и на НИ ще се изтрелят нагоре. Искам руски и украински програмисти да са ми наематели. Но не връщам и лекари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеАз затуй съм тука - да се обогатя!Last edited by cecostef; 28.02.2022, 14:13.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Тази гадна война, никой не я очакваше в мащабите, в които се случва. Наложените санкции, също. Двете събития ще доведат до миграция на огромни маси от хора, както от Украйна, така и от Русия. Само 1% от тези маси да дойдат тук и цените на наемите и на НИ ще се изтрелят нагоре. Искам руски и украински програмисти да са ми наематели. Но не връщам и лекари.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от cecostef Разгледай мнение
В момента всички международни доставчици на арматура са спрели да продават и чакат да видят с колко ще скочат цените. А ти чакай да паднат цените на имотите, при положение, че ни очаква нов скок на цените от всички категории.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеНищо не разбираш ,фактора е само един -цената на арматурата се вдига ,другото не е важно ,само стой и гледай умотворения !!! Ха ха
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеЧе кой не би!?
(ама в по-турбулентни времена ликвидността е по-важна от доходността)
От сабахлян апартите са с 30% по-скъпи (в рубли)
руския ОЛП двойно
клоновете на Сбербанк в ЕС са под натиск и ЕЦБ вече ги е предупредила, че до края на седм. може да не оцелят ...
Не знам у нас оперират ли руски банки?
Ако има и са дали кредити - ще станат ли предср. изискуеми.. ?
Има фирми дето активно търгуват с Русия и умуват плащанията откъде ще минават занапред...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Каврък, струва ми се че избързваш с глобал ефекта от военния конфликт. Изчакай, за да се случат тези сривове трябва да пострадат много сектори. Дано не се стига до там.
В момента риска за зеленото е огромен защото заради войната има огромен шанс да не се довършат сградите и не случайно постнах линка от снощи на Поля Христова която е брокер от над 20 години и там попиля всичките мнения които и тук циркулираха за наемателите ,за покупката на жилище в момента и така нататък ,даде пример жената и с момента когато бомбандираха Югославия ,изобщо доста трезви оценки на базата на малоумията които и във форума се сипят относно жилищния пазар в момента .
Христова дори даде пример за богати свои клиенти от Сирия -сирийския вариант на Песимиста ,които забележи оставили всичките си имоти на един човек да ги пази от бомбите и заминали защото войната ги накарала да избягат ,ама не е зле да ги гледате тия линкове защотп ако не беше комично ,щеше да е трагично,има една приказка .
https://www.facebook.com/sdelkisimot...83606493900565
около 800 гледания
Войната в Украйна и пазарът на имоти у нас...
Войната в Украйна и пазарът на имоти у нас......
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнениеАз бих платил и за по-скъпи НИ, стига да се вдигнат и наемите, за да имам по-добър ROI.
(ама в по-турбулентни времена ликвидността е по-важна от доходността)
От сабахлян апартите са с 30% по-скъпи (в рубли)
руския ОЛП двойно
клоновете на Сбербанк в ЕС са под натиск и ЕЦБ вече ги е предупредила, че до края на седм. може да не оцелят ...
Не знам у нас оперират ли руски банки?
Ако има и са дали кредити - ще станат ли предср. изискуеми.. ?
Има фирми дето активно търгуват с Русия и умуват плащанията откъде ще минават занапред...
Коментар
Коментар