Първоначално изпратено от Julius_BG
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнениеКристалното кълбо ми казва да инвестирам само в неща дет са ми под ръка и под мой контрол в голяма степен.
Онез имагинерните при тва извън мой контрол изцяло / 100% статист/ предпочитам да люпя семки и да пиша после - виде ли ко стаНА ?! :-)
Дори да си набил всичко в циментовата кошница, пак добре е да има някаква диверсификация.
Не е лошо панелчетата да са в различни държави, че глей ко става......
Даже ако може едно парцелче от 10-на дка на Марс (+ двупосочен билет от Мъск) - най-добре.
Докато отшуми патърдията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеЗнам, знам. Понеже си "песимист на кубик" - тебе само мат'риалното те оправя!
Не го ли усетиш, почувствуваш...... не го признаваш!
(веселба да става)
Виртуалното нито топли, нито е сигурно :-)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеА какво ти казва кристалното кълбо! Потъркай кълбото де!
Ти си по конспирациите...... според теб не е ли всичко пренаредено вече, мача е свирен, останалото - само парлама за пред аудиторията!? Или се оказва, че все пак има и непредвидени елементи?
===
Ops...грешка! хаха...
Реших, че ми е отговорил Песимиста на Кубик.
Тоя пост е за него!!! :+))))
За онез имагинерните при тва извън мой контрол изцяло / 100% статист/ предпочитам да люпя семки и да пиша после - виде ли ко стаНА ?! :-)Last edited by pesimist4o na kvadrat; 06.03.2022, 14:46.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнениеОнез сложните думи - репресия, депресия ли беа ? Как се борАт с тях ? Дърводобивната промишленост ще помага ли или само дигитаната ? :-)
Не го ли усетиш, почувствуваш...... не го признаваш!
(веселба да става)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеТе сценариите винаги са три - или да падне, или да се задържи на сегашната цена или да рипне още...
При тази и над сегашната цена -> нещата вървят към рецесия (краткосрочно) или депресия (дългосрочно). Отначало цените ще се вдигнат естествено (това е трансмисионния механизъм на кризата) -> после потреблението се свива, идва безработицата, а накрая и дефлацията.
(от днес: https://www.24chasa.bg/novini/article/11043588)
И все пак не изключвам и варианта да свалят трайно петрола под 100$. Навремето Рейгън така ги фалира, като задържа петрола на 25$, щото това им е основния източник на долари - какво друго изнасят тия пияндета? Дори да пренасочат целия си износ към Китай - първо преговорите там са тегави и бавни и второ никога няма да им даде цените, които Европа им плащабай китаец не е мека китка като ЕС.
Онез сложните думи - репресия, депресия ли беа ? Как се борАт с тях ? Дърводобивната промишленост ще помага ли или само дигиталната ? :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеИ аз така смятам,проблема е обаче оновa изкуфяло джудже Путин да не тръгне към световна война ,в момента го удрят от 3 страни,санкции,войната в Украйна не върви по план +народа в Русия е подложен на квоти за брашно и основни продукти,което рано или късно ще ги изкара на улиците ....
Би трябвало да не изкара дълго китайците ,дадоха назад,лекарства с мани няма как да се купят,а златото също няма къде да продават защото там също има санкционен режим
Ти си по конспирациите...... според теб не е ли всичко пренаредено вече, мача е свирен, останалото - само парлама за пред аудиторията!? Или се оказва, че все пак има и непредвидени елементи?
===
Ops...грешка! хаха...
Реших, че ми е отговорил Песимиста на Кубик.
Тоя пост е за него!!! :+))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pringles Разгледай мнение
Един-два поста назад беше "коптор", за който е пропилян живота, сега сравнението е с луксозна вещ.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
като нямаш пари купуваш ли си ФЕРАРИ, ЯХТА. Що се пънеш да си купуваш имот?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Тука всички, които прокламират живот под наем, живеят в собствени жилища и рецепта..................разбира се нямат
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Не бе, гледам какво ми пише в договора...ти четеш само хипотези, щото от личен опит нямаш изказвания.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнениеБез да правя прогноза няма да се изненадам петрола да стане и 250 долара. Това е нормален процес в съответната среда. Особено ако забранят вноса от Русия без да са пуснали Иран / няма да ги пуснат на тези нива, че много ще забогатеят/ може и повече да стане.
И да света ще живее и плаща тази цена както сега се плаща няколко пъти по-скъп газ. 2 пъти по-скъпо олио и т.н.
При тази и над сегашната цена -> нещата вървят към рецесия (краткосрочно) или депресия (дългосрочно). Отначало цените ще се вдигнат естествено (това е трансмисионния механизъм на кризата) -> после потреблението се свива, идва безработицата, а накрая и дефлацията.
(от днес: https://www.24chasa.bg/novini/article/11043588)
И все пак не изключвам и варианта да свалят трайно петрола под 100$. Навремето Рейгън така ги фалира, като задържа петрола на 25$, щото това им е основния източник на долари - какво друго изнасят тия пияндета? Дори да пренасочат целия си износ към Китай - първо преговорите там са тегави и бавни и второ никога няма да им даде цените, които Европа им плащабай китаец не е мека китка като ЕС.
Коментар
-
https://m.dnevnik.bg/sviat/2022/03/0...ici_v_nato_za/
В момента Щатите водят преговори за прехвърляне на изтребители в Украйна...смятайте какво означава това...НАТО влиза косвено във войната ,което ще ескалира още конфликта към война извън Украйна...
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
Защото е по-ефтино на ипотека.Ти сигурен ли си че знаеш как се смята ГПР или чете рекламите в сайта?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Застраховат - искат 5-7 ПЪТИ повече. Лично съм питал за мене, Ипотечен заем не дават. Дават потребителски до 3000 лева и до 3 години
Коментар
Коментар